חה חה חה, למרות שזה לא הצחיק אותי. מה זה הוכחה? להראות שה"עובדה" שלך היא עובדה. לא יותר ולא פחות מזה
ע עמנואל זיטנר New member 22/9/04 #38 חה חה חה, למרות שזה לא הצחיק אותי. מה זה הוכחה? להראות שה"עובדה" שלך היא עובדה. לא יותר ולא פחות מזה
C charlila New member 23/9/04 #50 אוקיי, אתה צודק. אני נכנעת. מלבד העובדות האלה... אין לי עובדות להציג שיהיו קבילות בבית הדין שלך. ניצחת. אתה מוכן להניח לי? או שזה מאסר עולם?
אוקיי, אתה צודק. אני נכנעת. מלבד העובדות האלה... אין לי עובדות להציג שיהיו קבילות בבית הדין שלך. ניצחת. אתה מוכן להניח לי? או שזה מאסר עולם?
ה התהוות New member 20/9/04 #16 יש אנשים שלא בחרו לעלות ברמה האינטלגנטית שלהם מעל לכל השאר או אפילו בחרו להיות מה שנקרא "טיפשים" אבל הם בכל הומואים...
יש אנשים שלא בחרו לעלות ברמה האינטלגנטית שלהם מעל לכל השאר או אפילו בחרו להיות מה שנקרא "טיפשים" אבל הם בכל הומואים...
C charlila New member 23/9/04 #45 דון חואן נתן לקרלוס טכניקה לשם כך - כשקרלוס התקשה להשעות משפט ולהאמין בקיום גוף החלימה או משהו כזה - (ולעבור את אחד משערי החלימה) - זה להגיד בכל עת מצוא "ציר הכישוף הוא הקסם של נקודת המאסף." אישית אני ממליצה על הנוסח באגורה - זה "צִיר הַקִּסוּם הוּא כֶּשֶׁף הַבָּהֶרֶת".
דון חואן נתן לקרלוס טכניקה לשם כך - כשקרלוס התקשה להשעות משפט ולהאמין בקיום גוף החלימה או משהו כזה - (ולעבור את אחד משערי החלימה) - זה להגיד בכל עת מצוא "ציר הכישוף הוא הקסם של נקודת המאסף." אישית אני ממליצה על הנוסח באגורה - זה "צִיר הַקִּסוּם הוּא כֶּשֶׁף הַבָּהֶרֶת".