קיים החוק

היום שאלתי את המורה שלי.

רק שנתיים מקבלת הרשיון אסור 5 אנשים. אני מקבלת רישיון בגיל 17 וחצי זה אומר שב-19 וחצי החוק הזה לא חל עליי יותר.

aviGODFATHER

New member
לא אמרו שזה עד גיל 21?

(או עד שנתיים מקבלת הרישיון אם הוציאו רישיון אחרי גיל 21)

אם התחלת ללמוד בגיל 20

זה לא אומר שבגיל 21 תוכל לנסוע עם 5 אנשים. בקיצור, שנתיים מקבלת הרישיון

את שאלת את השאלה, ../images/Emo110.gif

אבל את מדברת כאילו את יודעת את התשובה וסותרת אנשים אחרים שעונים לך... אז למה שאלת מלכתחילה? ודווקא כן, בנאדם בן 24 שמוציא היום רשיון, בעוד שלושה חודשים עם תום המלווה, יוכל להסיע אוטו מלא. החוק לא קיים בגלל וותק בנהיגה, אלא בגלל גיל.

אם תתאמץ ותסתכל כמה הודעות למעלה

לפני שאתה ממשיך לכתוב שטויות אתה תראה שכבר שאלתי את המורה שלי, שמבין הרבה יותר ממך, והוא כבר ענה לי וכתבתי את התשובה פה. מה שאתה אומר זה בולשיט. רק שנתיים מקבלת הרשיון. לא יותר ולא פחות. אם אני בת 17 ואני נוהגת שנתיים לעומת מישהו בן 24 שנוהג חצי שנה מן הסתם לי יש יותר נסיון ואני נוהגת הרבה יותר טוב ולכן החוק הזה חל עליו ולא עליי. קצת היגיון. אין קשר לגיל! מי שיותר גדול נוהג יותר טוב? בולשיט.

Chris Redfield

New member
את והמורה שלך טועים

החוק אומר מהשיגיע לפני "גיל 21 או שנתיים מקבלת הרשיון". תחשבי קצת בהגיון, מה הטעם לקשר את גיל 21 אם שנתיים מכל גיל יהיה ניתן להסיע יותר מ2 אנשים. למה יש את הסעיף הזה של גיל 21?

barhe

New member
אז הכוונה היא

אם הוצאתי את הרישיון בגיל 17-18 אני לא נחשב נהג חדש בגיל 19-20 תלוי בגיל הוצאת הרישיון.. זה אומר שבגיל הזה כבר אפשר להסיע יותר מ2 אנשים. הבנתי נכון? או שצריך לחכות עד גיל 21 ומעלה?

רן88

New member
חבל לקפוץ ולצעוק כשלא יודעים

זה לא מוסיף. יש קשר מובהק לגיל, על הגיל מתבסס החוק. כשהוציאו את החוק אמרו שביססו אותו על מחקרים שהראו כי בקרב אנשים צעירים מספר גדול של נוסעים באוטו מגדיל את מהירות הנסיעה, ואילו בקרב מבוגרים זה דווקא הפוך. הכל עניין של לחץ חברתי ואחריות. אין כאן כלל קשר לטיב הנהיגה, בשביל ללמוד לנהוג טוב יותר יש את המלווה והוא חל על כולם ללא הגבלת גיל. אגב, גם במלווה שימי לב שמותר לבן אדם להיות מלווה אם הוא מעל גיל 24 עם ותק של 5 שנים, לעומת בן אדם בגיל 30 עם ותק של 3 שנים בלבד. עוד פעם נכנס הקטע של הגיל בחוק? מוזר..... לנושא הויכוח. לא ברור כיום (בשל ניסוח מעורפל) אם החוק חל עד תום ה"נהג חדש" או עד ההגעה לגיל 21. בכל מקרה, נכון להיום זה לא רלוונטי לאף אחד. אם זה יהפוך להיות רלוונטי (ויהפוך לחוק קבע) אני מקווה שיפורסם נוסח חדש שיבהיר את העניין.

אני בת, דבר ראשון. ../images/Emo110.gif

ולמעשה, אין לי פה דבר שני... כי כבר הגיבו לך במקומי

למעלה