קיילי מקום 14 מתוך 100

p i n g o

New member
קיילי מקום 14 מתוך 100

במצעד top 100 של ה"קלאסיקות של MTV" בסוף השבוע הזה, עם הקליפ של CGYOOMH!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל לא הייתי קוראת לזה קלסיאקה...אם כבר אם קונפייד או "לאקי" כןא ני יודעת שאתם שונאים שאני כותבת עם אותיות עבריות אבל-אני שוכחת כול הזמן!

tatababa

New member
אתה רוצה להגיד לי שזאת הקלאסיקה

הכי גדולה של מדונה?! אני הייתי חושב יותר בכיוון של Frozen, Vogue, Express Yourself, Material Gir... Don't Tell Me הוא שיר חביב אבל רחוק מלהיות הלקאסיקה הכי גדולה של מדונה שיכולה להכנס למקום השני במצעד 100 הלקאסיקות.. זה אבסורדי...

Human Nature

New member
ברור. |טל| |צלב|

אבל ממתי המצעדים הטיפשיים האלו ב-MTV הזיזו למישהו? זו דעה של איזה עורך זוטר שבדר"כ מציג את הלהיט הענק האחרון של האמן

tatababa

New member
כן...

ה TOP 10 של קיילי משתנה כל שני וחמישי למרות שהוידאו האחרון שלה יצא לפני כמעט שנה..

p i n g o

New member
אמממ...רן....

חלק מהשירים שהזכרת הם מלפני 20 שנה וזה היה הקלאסיקות של שנות התשעים...! אבל מצד שני תזכירו להם באיזו שנה יצא CGYOOMH...!

לימבו

New member
אין ספק שהמצעדים האלו

לא ממש שווים הרבה. בד"כ נקבעים ע"י אנשי המערכת של החברה וכלל לא מהווים מדגם מייצג. כמובן שקלאסיקות של מדונה זה Vogue ו- Like A Prayer, אבל גם Don't Tell Me מאד נחמד...

צודקים....אתם יודעים מה? יש לי רעיו

אולי נעשה 20(מה נראה צחכם שאפשר לעשות עשר בלבד?) הגדולים של קיילי מינוג משלנו?

p i n g o

New member
אולי...

אבל אני מבקש לקבל בונוסים מ
על ניקוי חלקי גופות אחרי שתסיימו לריב פה

Siren

New member
../images/Emo122.gifאין צורך לריב

לכולכם ברור ש-BETTER THE DEVIL YOU KNOW יזכה

טוב נו ברור שזה שיר מציון בעיני אבי

הוא הרי מעריץ של מדונה חחחח...... אחלה שיר בעייני אבל זה לא פורום מדונה פה נכון?

למעלה