קיילי מעלפת!!

Master Music

New member
קיילי מעלפת!!

שלום אני חדש פה, וכרגע אני(וכל המשפחה) רואים הופעה של קיילי בערוץ 2, והיא פשוט מדהימה! יפהפייה,מקסימה אין מילים לתאר אותה! אפשר להגיד בקיצור שהיא השלמות בהתגלמותו, כן יש דבר כזה.. והיא ההוכחה!(אני כותב כרגע מאינטרנט של הסלולרי זאת הסיבה שלא הוספתי תמונה או אייקון) אני כרגע ממש מרותק למסך ודי נדהם הופעה פשוט מעלפת! הכירוגרפיה, השירה, וקיילי פשוט נראית מליון דולר! לא גם זה מעט בשבילה.. בקיצור אני חולה קיילי כבר כמה שנים! ויש לי את רוב אלבומיה! אני גם לא יכול לכתוב את כל השירים שאני הכי אוהב (כי זה מהסלולרי ואני לא בטוח אם הודעה בכלל תעלה) בקיצור מימזמן רציתי להצטרף לפורום אבל לא יכולתי! ועכשיו פשוט לא יכולתי להתאפק והייתי חייב להגיד שהיא מושלמת!. ד"א אני מאוד הצטערתי ונדהמתי ששמעתי על מחלתה.. אבל הייתי בטוח שהיא תצא מזה! כי באמת שאין אין עליה היא אלופה!( ואני לא נוהג להגיד את זה על אף אחת אחרת, חוץ מעוד זמרת שאני מאוד אוהב..)

Master Music

New member
אני ישתדל.. :)

כי אין לי אינטרנט בבית, ואני מתחבר לעיתים רחוקות דרך חברים, מהסלולרי זה די מבאס כי ההודעות לא כל הזמן נשלחות וגם אי אפשר להוסיף תמונות וכו´..

Master Music

New member
האלבום הכי אהוב עליי לפחות כרגע..

הוא FEVER, אלבום פופ-דאנס מצוין! אף שיר לא נופל מקודמו! פשוט כיף לשמוע את האלבום הזה, ולא שגם שאר האלבומים לא טובים.. גם "שנות אור" אלבום מאוד טוב (שלא לדבר על האוספים המושקעים) ד"א אין על CIM שיר ניצחי ומדהים! ואיכותי! שנים אני שומע את השיר הזה ואף פעם לא נמאס לי! לפי דעתי בשנות אור קיילי הייתה יכולה לוותר על הדואט עם רובי ולשחרר את שנות אור השיר בתור סינגל.. גם חבל שבגירסה האירופאית של FEVER אין את מילות השירים.. אבל העיצוב של שני האלבומים האלו פשוט מדהים! שלא לדבר על התמונות..

Master Music

New member
תודה אחי! :)

לא שאי פעם פקפקתי.. אבל עכשיו נוכחתי לדעת אפילו עוד יותר שהיא ענקית! הכי הרס אותי זה הדרך שבה היא תקשרה עם הקהל!(עדיין לא פגשתי אמנים כאלה, חוץ מאחת.. מוטי אתה יודע..) יש לה אישיות מקסימה! היא הפגינה ביטחון עצמי, הומור, פשוט מתוקה! אין היא כבשה אותי בכל המובנים! מוטי, נכון שלפני כמה חודשיים אמרתי כמה דברים אבל קצת הגזמתי..מודה! בקיצור עכשיו אני חוזר בי! זהו החלטתי קיילי מלכה!! :) מקווה שההודעה הזאת תעלה.. :\

p i n g o

New member
Welcome!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

אתה יותר ממוזמן להצטרף אלינו... ואנימסיר בפניך את הכובע שאתה מסוגל לכתוב הודעות כאלה ארוכות דרך הסלולאר!!! תמשיך לבקר ולכתוב, אנחנו נשמח!

Master Music

New member
תודה!!! ../images/Emo24.gif

ואני כבר רגיל לרשום ב-SMSים וזה לא בעיה בשבילי לכתוב ככה...
הבעיה היחידה היא שעד ה-29 לחודש יש לי אינטרנט חינם - ואחרי זה זה יהיה מאוד יקר כבר...

Nadav נדב

New member
ברוך הבא לפורום! ../images/Emo13.gif

ואין ספק, קיילי מדהימה בלייב ובכלל

Master Music

New member
קיילי באמת מדהימה בלייב

ובכל המובנים!
ועכשיו באמת נוכחתי לדעת...

Nadav נדב

New member
אני מציע לך לקנות את הדיוידי של מסע

ההופעות Fever 2002 ממנצ'סטר כדי לראות איזו פרפורמרית טובה היא באמת

אפרת ר

New member
ברוך הבא...ואם תשאר אולי תזכה

לפגוש אותי יום אחד, וזה כבוד ...חחחחחחחחחח...צוחקת.. בכל מקרה כיף לראות אנשים חדשים.

למעלה