קיילי מניוג!!!

kylieminogue

New member
קיילי מניוג!!!

לקיילי מינוג יש מוסיקה הרבה יותר טובה משל ג´ניפר לופז! היא הרבה יותר עשירה! היא הרבה יותר מצליחה! היא הרבה יותר סקסית! היא יותר מפורסמת! ג´ניפר לידה היא זבל!

mcrlz

New member
ןלשתיהן יש חרא של קול..!

אמנם של קיילי יותר טוב...

קמי1

New member
שטויות

אני חושבת שיש לשתייהן קול יפה! לא אוהבים אותה לא חייבים להיכנס ולקלל בפורום

שוב מתחילים עם זה? לא היה...

לנו מספיק עם מעריצי בריטני? מעריצ/ת קיילי יקר/ה, בפורום שלנו לא אומרים ´זבל´, לא ´תחת´ ואם התבלבלת הפורום מוקדש לג´ניפר לופז, לא לקיילי... אולי לא שמת לב, לא יודע...

J To The Lo

New member
תנחשי מה?קיילי לא מעניינת...

אם בא לך לכתוב את התגובות ( בעלי השפה הנמוכה, אני חייבת לציין) תפתחי פורום" אני מעריצת קיילי משועממת,אנשים עזרו לי".כנראה שבפורום של קיילי לא קיבלו אותך אז באת להציק לנו,אבל אנשים פה ממש לא מעוניינים לשמוע ביקורות רעות על ג´ניפר,אלא אם היית באה ואומרת שלפי דעתך את לא אוהבת את ג´ניפר לופז, ונותנת סיבות, אנשים פה, בשימחה היו מגיבים להודעה שלך, ומנסים להראות לך ההפך, אבל כשאת פותחת הודעה ומקללת את ג´ניפר,זה ממש לא במקום.

kylieminogue

New member
וואו צחוקים, לא!!!

אני עושה את מה שאני עושה בגלל שעכשיו אין מה לקרוא בפורום של קיילי מינוג שנמצא בכתובת www.kylie.com וני אחזור לשם אחר כך. עוד סיבה היא בגלל שאנשים כמוני נכנסים לפעמים לפורום של קיילי מינוג בכתובת www.kylie.com ומתחילים לכתוב שטויות כמוני ואני מבין למה- כי זה כיף! שלא תבינו אותי נכון, אני מחבב את ג´ניפר לופז אבל אני מעדיף את קיילי מינוג

kylieminogue

New member
שמתי לב

שמתי לב שזהו פורום לג´ניפר לופז, אבל אני כאן בגלל שזה כיף, אני מחבב את ג´ניפר לופז ואין מה לקרוא בפורום של קיילי מינוג בכתובת www.kylie.com

kylieminogue

New member
אני מבין

מצטער, באמת לא הייתי צריך לכתוב את מילת הת´, אבל אני לא מבין מה הבעיה עם המילה זבל? בפורום של קיילי מינוג מותר לכתוב זבל, אפשר לראות זאת בכתובת www.kylie.com

mandy

New member
יש איזושהי סיבה,

לכך שאתה ממשיך להזכיר ולפרסם את האתר של קיילי
באמת, שאני אבין. אמרו לך שאתה לא רצוי בפורום של ג´ניפר כל עוד אתה פוגע בחברי הפורום ולא מכבד אותנו. אז אתה ממשיך להגן על עמדתך במקום לקבל את מה שאמרו לך? אם אתה כל כך אוהב את קיילי אז מה אתה עושה פה???
אבל שלא תבין אותי לא נכון, תשתתף כאן בכיף כל עוד אתה לא פוגע באף אחד ובמיוחד אם זאת ג´ניפר. טוב?
J
L
O

אני אוהבת את המוסיקה של שתיהן

ואי אפשר בכלל להשוות ביניהן
ג´ניפר היא לא זבל בכלל
וגם קיילי - לא. אבל אולי לקיילי יש מעריציפ זבל? שמעתי על כאלה שהולכים לפורומים של זמרים אחרים וכותבים על הזמרים האחרים שהם זבל
קיילי הייתה מתביישת לגלות שיש לה מעריצים כאלה
תתבגרי
!

J To The Lo

New member
את צודקת בהחלט...

ודרך אגב, החתימה שלך קרעה אותי, המשיכי כך רוניתוש הבדרנית

למעלה