"קיילי זייפה את הסרטן"

"קיילי זייפה את הסרטן"

אני פשוט לא מאמין.... מהרגע הראשון שראיתי את הכתבה הזדעזעתי- איך בן אדם מסוגל לעשות דבר כזה- בן גולדמן (כתב ואללה! ZONE ) חצה כל גבול אפשרי- הוא נסחף עם השטויות שלו והדברים שהוא כותב והפעם הוא הגיע לשיא לא יאומן של שקרים, זוועות מזעזעות שהוא כתב.... זאת פשוט השפלה! אני מרחם עליו- הוא בן אדם מסכן שמנסה שישימו לב אליו- איך הוא מעז לרשום דברים כאלה נוראיים!- אני כבר לא מדבר על קיילי, אני מדבר על כל אישה- אני פשוט מרחם איך אנשים מסוגלים לעשות דבר כזה!!! קבלו את הלינק, פתחו עצומה כנגד בן גולדמן- שזאת לא הפעם הראשונה שהוא רושם דברים כאלה גועליים על המון מפורסים (קיילי ובריטני בין השאר) והציפו את ואללה במכתבים- הפעם, הם חצו כל גבול אפשרי! http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2704&id=720496

Nadav נדב

New member
הוא חתיכת אפס עלוב, הגבתי בתגובות,

ובנוסף שלחתי מכתב לוואלה. הפעם הם הגזימו, ביג טיים.

אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה

להתעלם מהדבר הזה שנקרא בן גולדמן. הוא רוצה תשומת לב, והוא מקבל אותה בדיוק בדרכים הללו. זה לא שווה התייחסות. לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה חודשים שהוא "חשף" שהוא המאהב הסודי של רובי וויליאמס. נו באמת! אתם לא מבינים שמכל תגובה כזאת הוא נהנה ומתמוגג? אני אישית רפרפתי על הכתבה וממה שקראתי זה נשמע לי כמו: "אוי אוי אוי! תתיחסו אלי!! תסתכלו עלי! אני קיים!! ואם אתם לא תתיחסו אלי אז אני פשוט אעצבן אתכם!!!" למה אף אחד לא נתן לינק לכתבה המחמיאה שהיתה לקיילי בטיים אאוט השבוע?

p i n g o

New member
אין לי כוח לקרוא את זה...

שימו לב לתגובה הזאת, די אומרת את מה שצריך להגיד: http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item.talkback&ac=555&path=2704&id=720496&tb_id=4678075&tb_n_id=4678079&tb_p_id=4678066

jewel72

New member
אני קראתי גם את הכתבה הקודמת שלו

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=718373 בן גולדמן מחפש פרסום ואת עצמו באותה הזדמנות . היתה לו חשיפה חד פעמית בערוץ 8 עם אבא שלו .והוא כנראה מחפש עוד חשיפות. אנשים בוואלה מאוד התרגזו על הכתבה שלו בצדק . יש אנשים שהשתיקה יפה להם !

jewel72

New member
ראיתי את בן גולדמן הערב בבראסרי

רציתי לשפוך עליו משהו בגלל מה שהוא כותב וגם לצעוק עליו . אבל לא היה נעים לעשות פדיחות לילד מול הברנז'ה התל אביבית

אפרת ר

New member
וזו התגובה העלובה שקיבלתי מוואלה

תודה על פנייתך. וואלה! זון הוא אתר שבחלקו סאטירי והומוריסטי. ברוח זו פורסמה הרשימה על קיילי מינוג. אנו מתנצלים אם פגענו ברגשותיך. וואלה! ZONE שלחתי תשובה חזרה שזה לא תירוץ ויש גבול לנושאים שאפשר לעשות מהם סטירה... הנה המייל של הכתב האידיוט אם מישהו רוצה להגיב אליו: [email protected]

מה זה יעזור?

וואלה עלובים, זה ידוע (גאוות יחידה!) הם רואים את זה בתור משהו ציני, וזה ממש לא מצחיק. אני מסרב להתייחס לכל דבר שהילד המפונק והמטומטם הזה כותב. גם את הכתבה הזאת לא ממש קראתי. אולי את השורה הראשונה.... אני אספר לכם משהו על אתרי אינטרנט: תגובות לא עוזרות- הן מחזקות, ולא משנה כמה הן תגובות שליליות. להיפך- מה שעשיתם פה זה שגרמתם לעוד הקלקות של עוד אנשים על הכתבה הזאת, וככל שיש יותר תגובות- זה אומר שהכתבה פופולארית מבחינתם. בקיצור: הזנתם את הילד הטיפש והוא עוד יחזור (בכתבה הבאה...) אני לא מבקר בוואלה בכלל. אין לי מה לחפש שם, והכתבים שלהם מעולם לא ריגשו אותי רק גרמו לי להתעצבן אז למה? כל מה שכתוב שם כתוב גם ב-MSN, נענע וכאן (ובעוד מאתיים אתרים ברחבי העולם). הייתי עושה כאן שרשור: "לא נכנסים יותר לוואלה" ואותו שולח למערכת...

למעלה