קיילי ובוי ג'ורג'

השם שלי כתוב על החומה

שמסביב לבית שלו. ממש צמוד לשער הכניסה. זה אומר שבכל כניסה שלו לבית הוא רואה אותי.חחחחח...

amirsitton

New member
איך אני אהבתי את ג'ון מוס!!! ../images/Emo13.gif

תגיד שמולקי , נפגשת איתו אז שהם היו בארץ להופעות בשנות ה80 ? הוא תמי מספר איך שהוא הסתובב עם חברים מישראל בת"א בעוד שהוא וג'ון היה בריב...חחחח. כולי רושם ואכול קנאה ! אגב שמעת את ה crying game של קיילי שלנו ? (ובחזרה אליה) הלוואי שאליה היה קל כ"כ להגיע! מספרים שלפעמים אפילו דאני לא יכולה להשיג אותה מרוב שקיילי מאחורי שכבות של "הגנה"...

לא חמוד, הייתי אז ילד בן 16

אבל שרצתי במלון "מגדל דניאל" במטרה לפגוש אותם. פגשתי אותו ואת ג'ורג' מלא פעמים אבל רק מאוחר יותר כשהתבגרתי וההתייחסות עברה למישור אחר. לא שמעתי ביצוע של קיילי למשחק הדמעות וגם לא ידעתי שקיים. תוכל לשלוח לי במסנג'ר? גם לי יש הפתעה בשבילך ! יש לי שיר של בוי על רקע מנגינה משיר של קיילי. שילוב מאוד מעניין. לנה כל כך קשה להגיע אליה? נסה גישה אחרת, אל תבוא בתור מעריץ. שלח לה מכתב אישי, משהו מרגש ונוגע שיחייב אותה להגיב, שלח לה או לחברה שמייצגת אותה, הניסיון שווה - אין מה להפסיד. ככה נוצר הקשר שלי עם ג'ורג'. האמת שפגשתי את דאני+סמנטה פוקס+גבריאל (עם הרטייה בעין) מאחורי הקלעים במופעים של ג'ורג', אבל מהלחץ לתפוס אותו לשיחה ולהצטלם, ומההתרגשות, לא רציתי להתעכב עליהן. רק מאוחר יותר חשבתי איזה אידיוט אני. במיוחד בגלל סמנטה. הנה תמונה מ"אבו אלעאפיה" ביפו, לשם לקחנו את ג'ורג' שהיה רעב אחרי שתיקלט באלנבי 58,

amirsitton

New member
קיילי בצעה את ה crying game

בפיבר טור המצליח בשנת 2002 ...גרסה מרגשת וסוחפת לחלוטין!! באיזו שנה אגב בוי תקלט באלנבי 58 ???

amirsitton

New member
נכון , אני זוכר את זה !! ../images/Emo13.gif

זוכר גם שעופר ניסים היה DJ הבית שם
כמה זכרונות יש לי משם , לאחר מכן הוא נדד ל"סין" ואז מצא את ביתו ב TLV ...עבר מאז דרך ארוכה

תאמין לי אתה

שהכל תלוי באופן הניהול ! חבל שרק בזכות ההודעה הקודמת שלי הצלחתי לגרור אותך להגיב. כמנהל פורום אתה צריך להוות דוגמא ולכתוב כאן יותר, להעלות נושאים לדיון ולפתוח שרשורים. אם מנהל פורום מראה חוסר עניין ואי אכפתיות מהפורום של עצמו, אז למה שאחרים יטרחו לכתוב? אז במקום לשים לי אייקון עם לשון, תחשוב על הדברים שלי. זו ביקורת בונה ולא משהו אחר.

יש בNRG ברכילות מקום לשלוח

תמונות של סלבז עם אנשים מרחבי העולם - שמוליק אתה מוזמן לשלוח ולהיות סלב בעצמך ..... יותר מהמקומון שצולמת אליו.... BTW היית בעיתון אחר בהזדמנויות אחרות?למה יש לי הרגשה שכן:)???
סופר סטאר שמוליק
ואגב אתה יכול להמשיך את השרשור בתמונות וסיפורים?דווקא מעניין!!

בדיוק הרגע שודר בVH1 CLASSICS

הקליפ של בוי ג'ורג' DO U REALLY WANNA HURT ME????? עם החולצה שבטח שמוליק הכין שכתוב עליה: תרבות אגדה בעברית למי שלא יודע... יש למישו מושג מה הסיפור המלא והנכון מאחורי החולצה ????? שמעתי כל מיני אגדות אורבניות

p i n g o

New member
אני באמת מצטער,

שאין לי תמונות של בוי ג'ורג' בארמון שלו! אני מגיב כשיש לי מה להגיב, ומה לעשות שאני, כמו כל שאר הפורום, הרגיש די left out מהשרשור הזה, שלא היה ממש קשור לנושא הפורום. ואם אתה באמת חושב שאני צריך הוכחות לגבי דרך הניהול שלי, אתה מוזמן לשאול את היותר ותיקים פה על כמה כתבתי בתקופות היותר קשות של הפורום. לדעתי פורום זה שהגולשים כותבים, ואני גם אחד מהגולשים ולא צריך בהכרח לכתוב יותר מאחרים. אני משתדל לעשות עכשיו קצת סדר כי הפורום התבלגן לגמרי עם כל ההודעות החדשות שנפתחות פה על ימין ועל שמאל, ואני באמת מתנצל בפני הגולשים שהייתי טיפה קצר בזמן (גם האינטרנט שלי לא עבד משהו) בימים האחרונים. בכל מקרה, אני עדיין כאן, בשבילכם!

../images/Emo45.gifמה הפאקינג בעיה?אני מכירה מנהל

מנהלים שבקושי מתפקדים,בקושי כותבים יש המון מנהלים שהם בכלל לא חלק מהפורום תאמין לי-דניאל הוא מנהל נורמאלי לחלוטין הוא לא צריך להציף הוא לא סקייטי
וחוצמזה-יש את המנהלים שלא מתפקדים בכלל,בהתחשב בעובדה שדניאל חוזר כול יום מאוחר הביתה ולומד בעתודה שלו כול השבוע,אנחנו צריכים להגיד תודה שהוא בכלל מנהל איזה פורומים אחרים?איזה מנהלים אחרים?כול הפעילים האלה הן בני 14! -היום,רוב הפורומים מנוהלים ע''י ילדים בחטיבה התחתונה והעליונה ויש אחוז קטן של מנהלים בני 18-19-20 ויש גם בני עשרים ומשהו ושלושים ומשהו אבל מה לעשות הם עובדים ואין להם זמן להיות על המחשב כול הזמן ו-אני כמישהי שכותבת פה כבר שנה וחצי מרגישה בשבוע האחרון ובמיוחד בשירשור הזה-ממש אאוט וזה-תאמינו לי לא ממש נעים

Nadav נדב

New member
לומר שדניאל מזניח? טעות גדולה בידך.

הבחור משקיע המון בפורום, מעבר לכך שהוא גם "מנקה" אותי היטב, ואפשר לקרוא את הכל בצורה מסודרת ונעימה לעין. Pingo רולז.

Nadav נדב

New member
וואו. זו התגובה הכי חנפנית שיכולה

להיות.....
וול דניאל יודע שאני לא באמת כזה נחמט, נכון?

למעלה