קיילי ובוי ג'ורג'

קיילי ובוי ג'ורג'

זוכרים שהייתה הופעה של בוי עם הכוכבת האורחת ספיישל גסט קייליייייייייייייייייייייי???? ב2003 מתוך האתר : 15th June A completely fabulous evening. George was in a great mood, slightly tipsy by the end and chatting away with the crowd between songs. He was dellighted when he spotted Kylie Minogue in the audience and Kylie really seemed to enjoy the show. Songs included Out Of Fashion, Sorrow, Somebody To Love, Starman, a rather special Childern Of The Revolution (new to George's set), Karma Chameleon, new George tunes included Song For A Boy In Deep Water and Cookie Jar to name but a few. George was supported by the lovely Declan Bennett singing songs from his debut album The Painters Ball. View pics here! View video clips here! View Set List! שימו לב לקישורים באתר .... ולתמונות יש תמונה קצת מוזרה של קיילי..!

../images/Emo39.gif תודה ל......

קומונה "מועדון החברים של שמוליק" על הלינק - שימו לב יש שם שיחה קטנה על ההופעה ועל הפורום....בכלל מקום נחמד שם. בלינק תמצאו גם פוסטר של ההופעה של בוי עם דאאאאני מינוג

amirsitton

New member
../images/Emo6.gif איזה קטע!!

המעריצים של בוי ג'ורג' פינו את דאני מהבמה ולא אהבו אותה! אני זוכר את התקופה הזו בשנת 98 בדיוק כשיצא לדאני הסינגל disremembrence מהאלבום גירל "המצליח" שלה...
ואחת מתווכחת איתי שם בקומונה שאומרים מינו כי ה-ג' לא הגויה !! עד מתי נשלם בדמנו על הטעות הזו ??? מינו אעלק.

נועם איזה יחצ"ן מעולה אתה ../images/Emo70.gif

טוב, מצאתי במיוחד עבורכם, פורום קיילי הגדולה, כתבה המדווחת על "הופעת האורח" של קיילי ביום הולדת של בוי ג'ורג' כולל תמונה. הכנסו כאן. בונוס: תמונה שלי עם ג'ורג'

amirsitton

New member
תודה שמוליק ../images/Emo13.gif

אני זוכר את המסיבה הזו , שקיילי הצטלמה עם הנסיכה ג'ולי !!!! איך קיילי נראת שמחה וזוהרת מלאת אור וגליטר של כוכבים מסביבה !!!
אגב בוי ג'ורג' גם השתתף בספיישל שהיה לקיילי an audience with kylie ! היא נסתה לגרום לו להעלות לשיר איתה את הלוקומושן אבל הוא התבייש

מצחיקון../images/Emo13.gif

Princess Julia היא לא באמת נסיכה. היא תקליטנית לסבית, קלאברית שחיה את סצינת המועדונים של לונדון כבר שנים. היא היתה חברה של בוי ג'ורג' מאז ומעולם, והוא אפילו הזכיר אותה באחד השירים שלו. אם בא לך לשאול אותה על עוד תמונות עם קיילי אז הנה האי מייל שלה: [email protected] אני מכיר את ההופעה הזו כשג'ורג' התבייש לעלות לבמה, היא גם שודרה פעם בערוץ 2

amirsitton

New member
לא חשבתי שהיא האחות של הנסיכה

דיאנה , אז תרגע !!! אני מכיר את הבוצ'ה הזו כבר שנים , ועכשיו אני גם הולך להציק לה קצת במייל !!! חחחח
אתה יודע אם יש לה מסנג'ר ?

אני רגוע מאוד !

הנה שיר של בוי ג'ורג' שם הוא מזכיר אותה, השיר נקרא: MR. STRANGE I never liked you much it's true, it's true But forgive the hateful things I say and do, 'cause I do The world is a mirror and I see the things I hate Every accusation that I dared to make Here come Princess Julia Looking like a Godess 'til she opens her mouth Lola Hola is spinning round Stella wants vodka and she wants it now! Oh Mr. Strange Oh Mr. Strange Oh Mr. Strange You're very weird Yes I never liked myself it's true, well it's true That's why I took my bitterness on you, well I do I look into the mirror and I see the things I hate Love to change the picture but it's much too late Here come Princess Julia Looking like a Godess 'til she opens her mouth Lola Hola is spinning round Stella wants vodka and she wants it now! Oh Mr. Strange Oh Mr. Strange Oh Mr. Strange You're very weird Sister Philip bitchin' on the telephone Some handsome scary creature followed Missy home It's a dangerous game you play So hide those Wedgewood plates today 'Cause all the love is take away I know, I know Oh-oh Mr Strangeways, strangeways Oh Mr. Strange Mr Strangeways, strangeways Oh Mr. Strange Mr. Strange Oh Mr. Strange Oh Mr. Strange Oh Mr. Strange You're very weird

התמונה של שמוליק עם בוי

נראית כמו הזיוף של זיו רובינשטיין ובובות קרטון של מישל פייפר למי שזוכר בתכנית של דודו טופז...... צביקה פיק=בוי ג'ורג' הישראלי?

אני מקווה שאתה לא רומז לכך שאני

גם מזייף תמונות כמו ההוא... כי אני יכול לשלוח עוד הוכחות

ואם זה לא מספיק....

יש לי עוד עשרות תמונות מכל מיני שנים, יש לי מכתבים אישיים ממנו בכתב ידו, יש לי את הטלפון האישי שלו, ויש לי תג V.I.P guest שאיתו אני נכנס אל מאחורי הקלעים אחרי הופעות. אז אנא אל תהפכו אותי לזייפן של תמונות...

חס וחלילההההה

אמרתי שבוי נראה כ"כ מאופר וכ"כ בובתי...שקשה להאמין שהוא אמיתי....אבל הוא כן דה:) וואו איזו נשיקה.ממש טאצ' עליז לסלב שיעיז:)

amirsitton

New member
יא איזה תמונות ! ממש אבק כוכבים!../images/Emo3.gif

שמוליק , בוי עובד עכשיו על מחזמר עם רוזי אודונל משהו ?
הראו כמה שניות ממנו בקוויר איי ...

אמירוש......

למעשה המחזמר הזה נקרא "טאבו". טאבו זה שם של מועדון לונדוני משנות ה-80 העליזות, שם בילה ג'ורג' בעצמו עם שאר חבריו העליזים/מוזרים/צבעוניים וכו'...כל מי שהיה שונה ויוצא דופן מצא שם את עצמו. בקיצור המחזמר עוסק בעצם בכל הסצינה הזו של החיים בצל הבילויים מוזיקה וסקס. הוא לא עובד עליו עכשיו. המחזמר הורץ באנגליה במשך שנה (2001-2002), עד שרוזי או'דונל (מפיקה אמריקאית, אשת טלויזיה ובידור, ובעלת תכנית אירוח בארה"ב) ראתה אותו בלונדון, נידלקה, והחליטה לקחת את זה לברודווי!!! רוזי השקיעה 10 מיליון דולר בהפקה האמריקאית !!! וטאבו שיחק בברודווי 100 הצגות ב-2003. עכשיו המחזמר חזר לאנגליה ועובר מעיר לעיר. יש שמועה על תוכנית לעשות טור אירופאי.

ולמי שמעוניין...

לטאבו יש גם פסקול מעולה. את כל השירים כתב והלחין בוי ג'ורג'. זה הדיסק של ההפקה האמריקאית

מתחילים להתלהב ?

אז יש dvd, ואני ממליץ לכל שוחרי האומנות ואוהבי הג'אנר. אני וג'ורג', לונדון 98'

למעלה