קיילי ב-G.A.Y : ההופעה

קיילי ב-G.A.Y : ההופעה

שלום לכולם! חזרתי!! ראיתי את קיילי Live בפעם השביעית בחיי, והחל מיום ראשון תהיתי איך אני מרגיש כלפי ההופעה ובכלל כלפי כל מה שקרה שם. מכיוון שיש מכלול של צדדים לאותו סיפור, אחלק את החוויות שלי לכמה קטגוריות, ואטפטף לכם אותם במהלך השבוע הקרוב... נתחיל עם דיווח ראשוני על ההופעה: ויש משהו באוירה של ה-G.A.Y שגורם להופעות שלה להראות כאילו זה הדבר הכי גדול והכי מהמם שקרה אי פעם בעולם. ההכנות שלפני זה, השעון המראה את הספירה לאחור להופעה. זה מרגש לאללה, וככל שהשניות עוברות לאחור ההתרגשות והמתח בקהל גדלה. בחצי שעה האחרונה להופעה תיקלטו רק שירים של קיילי וזה מדהים כי הקהל התחרפן מזה. דקה לקיילי- ואי אפשר לשמוע כלום חוץ מצרחות ומחיאות כפיים סוערות... שניה לקיילי- וחושך מוחלט במקום... הרקדנים עולים על הבמה במסך עשן, וברקע קיילי שרה את made in heaven בגירסה שקטה. זה הדבר הכי מדהים שקרה לשיר הזה מאז ומעולם. אחרי האינטרו מתחיל Red Blooded Woman וקיילי מגיחה בכניסה מדהימה- מהרצפה של המועדון אל הנקודה הכי גבוהה בבמה (תמונה של הכניסה תתפרסם פה בהמשך) שרה את השורה הראשונה של השיר count backwords 54321 ואז יש עצירה של המוזיקה... הקהל משתולל!!!!!!! (המשך יותר מאוחר)...

ההופעה: המשך

מהרגע שהסתיים Red Blooded Woman ההופעה רצה ממש מהר, ומה שאפיין אותה היה שהשתרבבו לתוך השירים גם שורות משירים אחרים. לדוגמא- What do I have To Do התחיל בכלל כ- too far, ועוד כמה בפנים שאני לא זוכר. שרתי את המילים ורק אחרי זה קלטתי מה אני שר... היא שרה גם את chocolate שזה היה מדהים, ו- slow בכוראוגרפיה המדהימה עם הנאונים, ובגירסה מיוחדת שהיא בעצם הגירסה הרגילה מחוברת עם הרימיקס בסוף... ברקע הוקרן על מסך ענק כל מיני קטעים של קיילי מהשנים שעברו, הופעות, טלוויזיה, קליפים... השיר האחרון היה Love At First Sight ואז ג'רמי ג'וזף, מנהל המועדון עלה לתת לה פרחים ולהגיד לה (שוב) שהיא מלכת הג'י איי וואי. זה היה זר ענק והיא כנראה לא ציפתה לזה כי היא היתה בשוק וקצת התרגשה ממה שהוא אמר (הוא אמר את זה בדמעות), ואז היא אמרה לו "מה זה הזר הענק הזה? אתה יודע שאין לי כוח להחזיק..." בכל מקרה היא ירדה מהבמה לרגע ואז ג'רמי התחיל לספר משהו על מה הולך להיות בשבוע הבא, ואז היא חזרה: "סליחה, ג'רמי? אני רוצה להגיד עוד משהו" ג'רמי היה בשוק ולרגע הוא לא ידע מה לעשות עם עצמו- אז היא אמרה לו "תרגע, מה זה כבר יכול להיות?" והקהל פתאום השתולל כשהיא חזרה לבמה ואמרה שהיא שמעה שיש מסורת בג'י איי וואי שכל יום בדיוק ב-12:30 מושמע שיר מסויים... זה היה אחד מרגעי השיא של ההופעה כי כולם כמובן ידעו על איזה שיר היא מדברת (מי שלא יודע, מסורת רבת שנים במועדון, שבכל פעם שמגיעה השעה 12:30, המוסיקה מפסיקה ומתחיל השיר Better The Devil You Know.) בקיצור, ג'רמי ממש כמעט התחיל לבכות מהתרגשות, והיא אמרה שאין לה את הפלייבק של זה והיא רוצה לשיר קטע קטן יחד עם הקהל, ובגלל שהיא לא ידעה באיזה סולם לשיר את זה היא ביקשה את עזרת הקהל... אז מישהו צעק לה את השורה הראשונה של השיר- אז היא אמרה No! Not The whole song והתפוצצה מצחוק. בסוף שרנו את כל השיר- והיא שרה כמו גדולה, וזה היה מ-ד-ה-י-ם. אלה הרגעים ה"אינטימיים" של קיילי עם הקהל שגורמים לו כל כך לאהוב אותה... (חוויות נוספות יגיעו בהמשך)

יוו זה נשמע כ''כ מדהיייםםם!!! קיילי

נשמעת ממש חמוטטטטטטטטטטטטטהההה
|

p i n g o

New member
אַת?!?

את גם קיבלת קיילי, מה עם אלה שלא זכו לראות אותה אפילו פעם אחת?!?!

אפרת ר

New member
כן אני!!!!

הוא קיבל יותר... אני קיבלתי רק שישה שירים ולא היתה לי מצלמה אז זה לא נחשב .

אפרת ר

New member
למה לכעוס?../images/Emo24.gif

אני אסביר אחרת.. שרואים את קיילי, זה רק נותן טעם של עוד... אי אפשר רק פעם אחת, אי אפשר רק קצת, זה ממכר, זה מדהים..... זה כמו לקום משינה טובה נורא באמצע חלום טוב ולרצות לחזור לשם אפילו רק לעוד רגע ואי אפשר... קיילי בהופעה חיה זה משהו מדהים שאי אפשר לקבל מספיק ממנו. הלוואי שהיא תצא למסע הופעות בקרוב,הלוואי.

קיילי ב-G.A.Y: ההתעללות ../images/Emo122.gif

אני מבטיח לשים עוד תמונות שצילמתי... אני פשוט צריך לסרוק אותן יו נואו... מקווה שביום ראשון זה יקרה. אוקיי, אז למרות הכל, סיפור האגדה על ההופעה של קיילי אינו מושלם כבעבר. בואו נתחיל עם העובדה שהדלתות להופעה נפתחו ב-22:00, ואנחנו התחללנו לעמוד בתור כשאנשים התחילו להגיע. זה היה בסביבות השעה 16:00. הטמפרטורה בחוץ היתה בין 0 ל- (2-) וזה אומר שבחלק מהזמן ירד עלינו שלג. אתם בטח מתארים לעצמכם מה זה לעמוד 6 שעות בקור כזה, ולמרות שלבשתי שתי חולצות, סוודר ושני מעילים, ומאובזר בכפפות וכובע- זה לא הספיק. מידי פעם יצאו עובדי ה- G.A.Y לגחך עלינו-בלי שום טיפת רחמים על אנשים שעומדים בחוץ במצב כזה. יחד איתנו בתור היה מעריץ גדול של קיילי שהגיע במיוחד להופעה הזאת מספרד. הבעיה שלו היתה שהוא היה נכה, על כיסא גלגלים, ואמא שלו באה איתו כדי לעזור לו להכנס. העברנו את רוב הזמן עם פמליית הספרדים (בעיקר עם ספרדיה נוספת שהיתה שם העונה לשם מרסדס, והיא אחת הבחורות הכי יפות שראיתי בחיי... היא רוצה להיות זמרת, אבל יוסי ואני שכנענו אותה לרדת מזה ולהיות רק דוגמנית, אחרי ששמענו איך היא שרה). חוץ ממנה עמד איתנו איזה בחור יווני שגר באנגליה כבר מלא שנים, והוא מעריץ מאד גדול של קיילי, והחבר הכי טוב שלו (שהיה מברי המזל שקנו כרטיסים מראש) מעריץ גדול של מדונה. בשבילו ההמתנה הזאת היתה piece of cake, והוא סיפר לי איך הוא ישן לילה שלם מחוץ לדלתות של HMV לפני ההופעה של מדונה ועוד כל מיני סיפורי זוועה בסגנון... למען הקיצור, בשעה 20:00 בערב התור כבר מנה למעלה מ-2000 איש, וכשרציתי לחפש את ניל (שזה בחור בריטי שהכרתי לפני ארבע שנים בהופעה הקודמת של קיילי במקום) היה לי כוח לעבור "רק" על שתי רחובות של תור. "האיש הרע" של ה-G.A.Y שכבר היתה לי תקרית לא נעימה איתו בעבר יצא החוצה כדי "לבשר" לכל התור שהם הולכים לעשות סלקציה חריפה, ולא כל אחד יכנס. לבחור בכסא הגלגלים הוא אמר בפירוש שהוא לא יכנס כי הוא נכה, ולנו הוא אמר שיש סיכוי שלא נכנס כי אנחנו לא regulars במקום. מכאן כבר התחיל הלחץ האמיתי. בשביל מה באנו ללונדון וחיכינו כל הזמן הזה בתור...? בכל מקרה, חצי שעה אחרי זה שכחתי מזה כמעט לגמרי, כשזיהיתי את וויליאם בייקר וחבר שלו הולכים נמרצות לאיזה מקום לא ידוע כשהם נושאים אחריהם טרולי... ווילי החזיק ביד שלו את המכנסיים שקיילי לבשה בקליפ של red blooded woman (מסתבר שהיא גם לבשה אותם בהופעה...) ומה שלא הבנתי זה שהוא עבר את כל ה-2000 איש בתור ורק אני זיהיתי אותו!!! בקיצור כמובן שהשארתי את יוסי לשמור מקום ויצאתי למבצע בילוש- אולי אגלה את מיקומה הסודי של קיילי... וגם זה אולי יעביר לי קצת את הזמן... (המשך מאוחר יותר...)

למעלה