קיילי במצעד הבריטי!

nerod 72

New member
קיילי במצעד הבריטי!

לצערנו הרב, קיילי ירדה השבוע אל המקום ה-4 במצעד הבריטי אחרי ששבוע שעבר היא עשתה היסטוריה כשנכנסה למקום הראשון! (למי שמעוניין, בריטני ומדונה - מקום 2) אבל, מחר יוצא האלבום החדש ולפי דעתי, הוא יכנס בסערה למקום הראשון במצעד המכירות? מה אתם אומרים? האם האלבום ישחזר את הצלחת סלואו ופיבר?

kyliefan18

New member
תגובות

איזה כיף שהזוועה של בריטני/מדונה לא נכנס מקום 1! ולא נורא שסלואו כבר לא מקום 1,הוא בהחלט עשה היסטוריה אך תדעו שזה לא יהיה המקום הראשון האחרון של קיילי :)! בקשר לאלבום,אני בספק אם הוא יהיה מקום 1 בגלל שהביטלס משחררים איזה משהו חדש ומדובר וגם בריטני! דבר אחד בטוח: מתישהוא במהלך השבועות הקרובים הוא יגיע למקום ה-1.

tatababa

New member
לדעתי קיילי נכנסת למקום ה

ראשון כמו גדולה! בריטני לא מהווה איום, אחרי הכשלון של איחוד הכוחות עם מדונה להגיע למקום הראשון.

tatababa

New member
היום רק יוצא האלבום לחנויות..

הוא אמור להכנס למצעדים רק שבוע הבא. אבל לאור דיווחים אחרונים אני מתחיל קצת לפקפק - הדפיסו חמישה מיליון עותקים לשוק הבריטי של האלבום של הביטלס בהדפסה הראשונה! האם זה תואם את הדרישה האמיתית או סתם מנסים לנפח דברים מפרופורציה? המ.. נחיה ונראה שבוע הבא, יום ראשון בשעה 21:00.

אה אווףףף...תגידו הוא יגיע לישראל

ב 19 או שהוא הגיע היום? אני מקווןה שהכול יהיה בסדר אתם יודעים לדעתי צריך להפסיק להשוות את סלאו לקנט גט יו כי קנט גט יו שבר שירים וכאלו זה כמו להשוות אתה אלבוםה ראשון של קיילי לשני שלא היה מעולה כ''כ...... שפת גוף בסדר גמור אניב טוחה לא שובר שיאים אבל לא כישלון אדיר.....

טוב... לא הצלחה אגב אבי

אני הולכת ללמוד עכשיו סורי
גם לא נראה לי שאתה מעוניין כ''כ זה נשמע כאלוא תה עושה לי טובה או משהו...

nerod 72

New member
BL יצליח...

האלבום החדש יצליח מאוד בעולם, כי קיילי מצליחה... אי אפשר לצפות מהאלבום הזה למכור יותר מפיבר, פיבר היה אפשר להגיד שיא ההצלחה של קיילי! אותו דבר עם CAN'T GET ! אף להיט לא יגיע לרמת ההצלחה הזאת! אמנם קיילי תכניס עוד שירים לצמרות המצעדים (עובדה : סלואו), אבל לא תמכור כמו עם פיבר! אני מצפה ומנחש שהאלבום הנוכחי ימכור משהו כמו בין 3 ל-5 מיליון עותקים! אבל זה רק ניחוש פרוע!

כן זה בדיוק מה שאני אומרת באמת חבל

להשוות כי BL לא יצליח כמו פיבר... גם אני חשבתי על משהוכ זה אבל גם אם הוא יגיע ל איזה 2 מליון זה לא כזה נורא זה לא כישלון אבל זו לא הצלחה סופר ענקית......

Human Nature

New member
זה מקום שני ../images/Emo6.gif |טל| †

זו הצלחה. ואת ממש טיפשונת. הייתי באמצע העבודה היום, כשהתקשרת. וגם ככה אחר-כך תלמידים התחילו להקניט אותי על ה"חברה" שלי (והנקמה בבוס- מעקב אחרי ההסטורי שלו שהעלה כמה סטיות
).

למעלה