קייט סרפינג

kiteaway

New member
קייט סרפינג

שלום,למה שלא תנסו משהוא חדש שקשור לעולם הטיסה ,אבל הפעם שילוב של גלשן עם מיצנח,,?ספורט חדש ומהמם,הרבה חברה מתחום התעופה מגיעים אלינו לקורסים ואחוז ההצלחה שלהם הוא מהגבוהים שאני ניתקלתי,כניראה קשור להבנת טיסה,ומעוף,,בכול אופן ממליץ בחום,פתיחה של מימד חדגש ימי ואווירי לפרטים נוספים באתר שלי www.kiteaway.co.il שבוע טוב ובטוח מלא רוח עמית ענבר

amitceder

New member
ניסינו - רק עדיף שלא אצלך...

בתור גולש אויר וקייט סרף - הייתי ממליץ לחברים כאן לא להתקרב לנ"ל. כמה סיבות: בסיני - לאחר שיחוד פקידים/שוטרים מצריים - סגר רצועת חוף (מהצד של הים) כך שאין להכנס לחלק מהמפרץ באזור חוף SANDOS - ששמור לביה"ס שלו באופן לא חוקי. כל מי שלא שילם לבחור לגלוש שם - חוטף איומים שהמשטרה המצרית תעצור אותו אם הוא לא יפסיק לגלוש בחוף הפרטי שענבר ארגן לעצמו שם (מניסיון). שנית - ההדרכה בד"כ ע"י חברה צעירים שההכשרה שלהם בתור מדריכים מפוקפקת - אני מוכן לתת כזו הדרכה בחינם למי שרוצה (ושאני ארצה להדריך אותו כמובן, רצוי שיהיה בחורה בלונדינית עם חזה גדול... (-: ) - כולל תיאוריה והתנסות מעשית. בקיצור - כמו בכל תחום וחלקת אלוהים טובה - יש מאעכר שהתלבש עליה כבר. אין לנאמר לעיל להוריד בגרוש ממה שאני חושב על קייט סרפינג שהוא אכן אחל'ה של ספורט ומומלץ בחום לכל אחד שנתקל ברוח צפונית שגרועה להרים, אבל טובה לים. מוגש כחומר למחשבה מטעם האגודה למתוסכלי מזה"א בסופ"ש האחרון.

David Gerby

New member
דווקא היה מז"א בהזמנה היום

דוד באחריותו ישרשר תמונות שיעידו על כך.

אז ככה....../images/Emo160.gif

יצאנו ארבעה מהרצליה: דודו (טייס), טל (טייס), דביר (משקולת1) ואנוכי (משקולת2), לטיול בשמי ארצנו המדהימה!....

למעלה