קייטרינג חדש

הדר257

New member
קייטרינג חדש

שלום רב,

אני עובדת כשכירה חצי משרה ורוצה להתחיל לפתח שירותי קייטרינג מהבית, בשלב הראשוני.
אני גרה בצפון.
מלבד אתר אינטרנט (דרך גוגל - מה שהם מציעים בחינם) ודף עסקי בפייסבוק
האם הייתם ממליצים לי על עוד דרכים לשווק את עצמי.
פליירים לא עוזרים כ"כ, ניסיתי וזה לא עבד

תודה רבה

הי הדר, ממליץ גם לך לשרשר שאלה לאייל האורח..

מומחה השיווק והמיתוג, שיתארח אצלנו ברביעי ב20 בערב.
הדבר הבסיסי לדעתי הוא להקים אתר או במינימום דף נחיתה, עם המידע הבסיסי אודות הקייטרינג, סוגי מאכלים,איפיון יצירת קשר,ו.. הבידול שלך מהמתחרים הפוטנציאלים.
לדוגמא :אוכל ותפריט בהתאמה אישית, זמינות נוחה ומהירה בהתראה קצרה, כל "הכאב ראש" שכרוך בקייטרינג עליך ועל הצוות שלך, מכלי האוכל והסכו"ם , כיסאות שולחנות מטבח נייד וכו'. כמובן בהתאמה למה שיש לך להציע. מאוד חשוב להשקיע מחשבה למצוא את הדבר המיוחד בעסק שלך, הבידול בשפה השיווקית.
לאחר מכן ניתן להכין תוכנית קידום ושיווק, אם בפרסום, יחסי ציבור , הפצה אישית ומפגשים עם לקוחות פוטנציאלית, שת"פ נטוורקינג ועוד.
זה על קצה המזלג, אין לי ספק שלאייל לינור יהיה מה להוסיף עם עצות וטיפים מעולים..
בהצלחה

הדר יקרה

מניסיון, אני מאוד אוהבת את השירותים שגוגל מציעים, אבל לא את אפשרות הקמת האתרים דרכם. גם אם את מתעקשת על אתר בשרת חינמי, יש הרבה אפשרויות טובות יותר. חוץ מזה שבבנית אתר חשוב להקפיד על איכות, אותו דבר גם לגבי הדף העסקי ויתר הפעילויות בפייסבוק.

כשלב ראשון, כדאי לראות את הדף והאתר, זה גם יאפשר לחשוב טוב יותר על רעיונות נוספים עבורך. אני ממליצה לך ליצור לך כאן בתפוז חתימה אישית ולשלב בה את כתובות האתר והדף העסקי, זה גם יאפשר לנו לראות מה יצרת וגם יהווה עבורך דרך פרסומית נכונה ולגיטימית נוספת.

אם תרצי להתיעץ מעבר, ברמה יותר אישית, את מוזמנת לפנות אלי במסר כאן או בפייסבוק.

היי

לא מספיק לפתוח אתר או עמוד בפייסבוק
צריך לדעת לעבוד איתם ולהגיע איתם לקהל היעד.
הייתי מציע לפתוח דוכן בירידים או בקניון באיזור שלך.
אפשרות נוספת אולי לתרום אירוע או שניים כדי לחשוף את מטעמייך לקהל.
בהצלחה.

הדר257

New member
תשובה

יש בעיה עם פתיחת דוכן כיוון שהם מבקשים אישור משרד הבריאות
ומכיוון שאני עובדת מהבית אזי אין לי אישור כזה

אני יודע

אבל לא כולם ויש דרכים להתמודד עם הדרישות הללו.
בכל מקרה זו רק אפשרות אחת מתוך רבות.

טיפ קטן

תמצאי שלושה מובילי דעה, מוכרים, שאנשים סומכים עליהם מכירים אותם ונסחפים אחריהם.
תציעי להם קייטרינג לאירוע ב-75% הנחה. תפסידי כסף על האירוע. תני להם להבין שמבחינתך זה תקציב שיווק.

אחרי זה תקחי את ההמלצות שלהם ותנפי אותם בכל מדיה אפשרית, בדגש על פה לאוזן שהם ימליצו עליך לכל מי שהם מכירים.

פייסבוק או גוגל הם לא הפיתרון

קייטרינג מהבית הוא עסק קהילתי. צרי קשר עם השכונה הקרובה. אני יודע שזה הכי מיושן, אבל אני הייתי דופק על דלתות (כן בלי להתבייש) ומחלק תפריט - כן תפריט לא פלאייר. ואומר" " היי קוראים לי הדר ופתחתי עסק עצמאי לקייטרינג בשכונה ואני אבשל לכם את האוכל הכי מדהים - הנה הטלפון שלי" ככה עברי בכול יום ב25 בתים. קייטרינג בייתי זה על אהבה לא על פרסום.

הדר257

New member
תשובה

אבל יש לי עניין להגיע להזמנות של 50-60 מנות בממוצע, וב"שכונה" מזמינים כמויות קטנות יותר כי לא בכל יום יש ארוע כך שאני חושבת שזה יכול גם להתאים לאינטרנט וגם לקהילה מסביב

צודקת אבל...

תמיד יש את העניין של ההתחלה. השכונה היא מקום נפלא לבסס מוניטין. השכנים הופכים להיות שגרירים וממליצים. הייתי ממליץ לך להתמקד במספר מנות מצומצם אבל שאת תהיי המומחית בהן. האם את טובה במאכלי עדה מסויימת ? האם יש ך מתכון סודי כלשהו ? זה תיד עור כדי לבסס מוניטין

מליס123

New member
ככה פייסבוק יכול לעזור לך

היי הדר,

אני חושבת שאם את לא משקיעה באתר אינטרנט, המשמעות שלו הופכת לזניחה מאוד כי גולשים פשוט לא יגיעו אליו אלא אם כן תופיעי בעמוד הראשון בגוגל.
זה משאיר לך את האפשרות החינמית של עמוד עסקי בפייסבוק, ובתחום שלך זה יכול להצליח מאוד. תפתחי דף עסקי עם שם העסק שלך ותמונת קאבר מרשימה, תזמיני אליו את כל מי שאת מכירה ותתחילי להפעיל אותו: העלי תמונות של מאכלים שהכנת לפני ואחרי (זה תמיד מעורר המון לייקים ותגובות, אנשים מתים על תמונות של אוכל), השתמשי בסקרים, ואם יש לך תקציב של כמה מאות שקלים בחודש - את יכולה גם לפרסם בפייסבוק לפי קהל היעד שתבחרי (אזור בארץ, גילאים וכו').

המון בהצלחה!

מלי סנדלר-בקר,
מליס ניהול תוכן ואתרי אינטרנט

תודה מליס, אגב אם כבר פרסום אני בעד גוגל.. או

להשתמש ברשת החברתית , פייסבוק להעלאת תכנים ופוסטים בין החברים/ות, חינם ולא פחות יעיל לדעתי עבור הדר...

byu1

New member
זה לא שפלאיירים לא עוזרים

זה שניסוח פלאייר מצליח כמו ניסוח סיסמא לעסק הוא דורש תובנות רציניות בשביל להצליח

למעלה