קייטנת גו ועניינים אחרים

azrielr

New member
קייטנת גו ועניינים אחרים

מתארגנת קייטנת גו ומשחקי חשיבה בתל אביב, בהדרכת איתן אהרוני דאן 4, בחודש אוגוסט בבקר. כרגע הקייטנה מיועדת לגילאי 8-15 והיא בתשלום. פרטים והרשמה [email protected]. תשובות יוחזרו לכל הפונים. בענין לוחות גו. הדרך הכי נוחה להשיג לוח גו נורמלי בלי לפשוט רגל או לסוע לחו"ל היא להכין אחד. נכנסים לכל נגריה או הום סנטר, קונים לוח עץ ומציירים עליו את הקווים. אבנים מזכוכית אפשר לקנות בחנויות בתל אביב תמורת 20 ש"ח לסט. חנויות ספציפיות אני אתן בפעם אחרת

HONINBO

New member
אתה יכול לתת

עוד פרטים? באיזה תווח מחירים יהיה הסכום?

imdark

New member
אני יכול לעזור

אני מדריך של נוער מחשבים ויש לי כבר ניסיון ומספיק חברים שיכולים לעזור אבל הרמה שלי בגו נמוכה ובגלל זה אני אשמח לקבל כמה שיעורים או חומר ללמידה ולימוד כל כמה זמן כמה חניכים אתם מצפים וכמה מדריכים יש לכם? למי שלא יודע יש קייטנה יפנית והיה להם לא מזמן יום גו והם גם מעבירים את זה

azrielr

New member
קייטנת הגו

הקייטנה מתוכננת בשבוע השני והשלישי של אוגוסט, בשעות הבקר. תהיה במחמ"י, רחוב התבור 32 בתל-אביב. עלות משוערת לשבוע 500 ש"ח,לשבועיים 850 ש"ח. תלוי במספר מינימלי של נרשמים. בעניין אבני גו, יש חנות ברמת החייל אבל אני לא זוכר את השם, אנסה לברר ולהודיע.

uncle litchi

New member
מה? זה המון כסף!!!!!!!!

מאיפה לי סכום כזה?!!!! אפילו להורים שלי אין כמות כזאת של כסף!!!!!

imdark

New member
אז ככה

זה מחיר מאוד ממוצע ואפילו נמוך לקייטנה מובן שלהורים שלך יש כמות כזו של כסף כמה אתה חושב שמשלמים על האינטרנט? יש קייטנות שלוקחות פי כמה וכמה יותר מזה

bluexx

New member
כן אבל

לקייטנה הזאת אין זכות לקחת יותר מ10 שקל/שעה לילד למה? כי בנגיוד לקייטנות אחרות לא שמעתי שהולכים לבריכה איזו הפעלות יש? משחקים גו, משחק שילדים קטנים ישתעממו ממנו ומי הוד רוממותו שמעביר את הקייטנה? שחקן שאני לא חושב שיש לו ניסיון עם ילדים לקייטנה באים ככה או שלפחות סידרו לוחות? אז זהו שלפי מה שהבנתי מהפרסומאי צריך לקנות לוח בכוחות עצמך, ויודע מה גם אם לא , הרי לוח אפשר להשיג ב200 שקל , אמיתי לא אחד שהכנת בעצמך, אז 500 לשבוע? על מה בזבזנו את ה400 שנותרו? הרי שכל 2 ילדים יקבלו לוח וזה אומר שהם צריכים יחדיו לרכוש לוח ככה שהמחיר הוא 100 עכשיו ה500 זה לשבוע בסך הכל, אבל שבועיים הקייטנה יכולה להימשך, הלוחות לא נעלמים, וה200 שהשקעתם? חבל מאוד כי הלוחות ישארו אצל האחראי של הקייטנה אגב ש500-1000 זה נורמלי לקייטנות אבל זה תשלום חודשי והולכים לפחות כמה פעמים לבריכה ולמדריכים בדרך כלל יש ניסיון עם ילדים או שהם ילדים בעצמם לדעתי הדבר הזה פשוט סחיטה , האיש הזה מנצל את זה שיש היקארו נו גו בטלוויזיה ומנצל ילדים קטנים המחירון לדעתי- אם יש לוחות אז 50 שקל לאדם, כי הלוח לא נשאר אצלם בכל מקרה, + 20 שקלים ביום על שכר עבודה ככה ש5 ימים = 150 בלי הלוח רק ה20 שקל אז 100 באמת שאני לא רואה סיבה לקחת יותר, אלא אם הקייטנת גו הזאת תימשך לכל יום יותר מ5-6 שעות מה שאני בספק בכל מקרה כשזה מגיע לכמות המשתתפים אני בטוח שהוא יקבל את שכר המינימום שהוא ראוי לו מהסכום הטוטאלי,אולי אפילו יותר בלי ממש הצדקה מבחינתי הדבר הזה הוא לא יותר מסחטנות בלתי נסלחת.

azrielr

New member
תגובה לתמחור המענין

ראשית, בענין המורה. את הקייטנה יעביר איתן אהרוני, דאן 4 ואחד השחקנים היותר טובים בארץ. איתן מלמד גו, תרבות יפן ומשחקי חשיבה לילדים כבר קרוב לעשר שנים, והיה אחד מהמקימים של אגודת הגו הישראלית. אף אחד, ובעיקר לא מורה רב ניסיון כמו איתן, לא עובד בשביל שכר מינימום. בנוסף לגו, ילמדו בקייטנה משחקי חשיבה נוספים כך שלילדים יותר קטנים יהיה מה לעשות. בעניין הלוחות, כוונתי הייתה שכל אחד יכול להכין לו לוח מצוין ב50 ש"ח בבית במקום להוציא 200 ש"ח על לוח בינוני. בקייטנה ישחקו בלוחות טובים. חוץ מזה, תשתדל לברר את המחיר הקייטנות שלא מסובסדות על-ידי העיריה לפני שאתה מתקיף, ובאופן כללי, מי שלא רוצה או יכול לשלם לא חייב.

TheGo

New member
ושככת ש...

לוח אחד משמש לשני אנשים!, אז זה עוד יותר מוגזם!

LeCagot

New member
תגובה קטנה ../images/Emo46.gif

כדי להעמיד דברים על דיוקם: קודם כל, איתן אהרוני הוא המורה מספר אחד בארץ לגו. אין עוד אדם עם רקע מוכח של לימוד ועשיה בתחום הוראת הגו בארץ כמו איתן. כל מי שראה את השיעור שאיתן העביר, נוכח בכך. דבר שני, המחיר: המחיר של הקייטנה מוצדק בהחלט. יש לקייטנה עלויות נוספות מעבר למה שאתה חושב, מה גם שאי אפשר לצפות לקבל את המורה הטוב ביותר במחיר מצחיק. אף אדם לא יעבוד עבור 20 שקל ליום, ואף איש מקצוע לא יעבוד עבור 20 ש"ח לשעה. אם היית הולך לקייטנת כדורסל עם דריק שארפ, היית מצפה ממנו לעבוד עבור 20 ש"ח??? אני לא מתכוון לעבור על כל הדברים שכתבת בהודעה, אבל הכפשת את שמו של אדם טוב. אם הייתי חושב שמשהו בקייטנה הזו לא ראוי, לא הייתי מאשר את ההודעה הזו. מהכירות אישית עם הדמויות הפועלות, אני רק יכול להמליץ. שי

למעלה