קייטנות..

מעצימה

New member
קייטנות..

הקטן בצהרון (רק כי משעמם לו לבד בבית).. הקייטנות באותו המקום.. והיות קיבלתי עשרות טלפונים מדוע לא רשמתי לקייטנה כי היא נפתחה היום להרשמה..וגם נסגרה בתפוסה מלאה.. לא תאמינו...אין כאן הרבה אלטרנטיבות (פתח תקווה מה אתן רוצות?
) וזה המקום שכולם רוצים. מזל שאני מעבירה חוג בצהרון אז סימסתי למנהלת הצהרון שחייבת לרשום את הילד למחזור השני..(ביולי בחו"ל) צלצלה ואמרה שרשמה אותו..מזל שדיברתי איתה כי אין מקומות בכלל... וכמה עולה העונג? מ-22/7 - 11/8 (14 ימים נטו...) 1450 ש"ח מטורף לא? ואין לי ברירה..אין סבתות,דודות, או אחים בבית שיכולים לשמור עליו ו/או להעסיק אותו...איזה ברירה יש לי? ואצלכם..איך זה הולך...? ומה עושים מ- 11/8..שאחת עובדת ולומדת ..השניה בצבא,הבעל ואנכי בעבודה.. איך אתן מסתדרות?

נקודה כאובה

נעה תלך לקייטנה במתנס - עלות התענוג ל3 שבועות ברוטו כ1000 ש"ח נתנאל מסרב בתוקף (הוא בן 10) אז הוא יהיה בבית החל מהשבוע הרביעי של יולי ועד סוף השנה בעלי בחופש שבוע ואני בחופש (בתיקווה לקבל שבוע) מעבר לזה - אין לי מושג - אנסה לארגן משהו עם אמא שלי שילכו להתארח אצל סבא וסבתא כמה ימים

מעצימה

New member
ממש לא..

יש זכויות לרישום ראשונים..אבל לא יותר מזה.................. אצלכם?

דינהלה1

New member
אצלנו

אנחנו עוברים לפ"ת לקראת סוף השנה, רשמתי את בתי לצהרונית לשנה הבאה שכולל את הקייטנה ביולי מראש ושלחתי כבר את הצ'קים, אני חושבת שלבטל תמיד אפשר העיקר שיהיה לה מקום. אבל האמת שעוד לא קיבלתי את השיבוץ לגן שלה. בשיחה עם מח' רישום נאמר לי שיהיו תשובות רק ביולי. אני בינתיים גוזזת ציפורנים כי ביקשתי לשים אותה במתחם הגנים שקרוב לגן הפרטי של התאומים אחרת אין לי מושג איך אספיק לפזר את שלושתם בין הגנים בזמן בלי לצאת קוקו מכל העסק...אני לא יודעת איך זה בפ"ת אבל אני מקווה שהצהרונית/קייטנה זה באותו הגן של הילד. כאן בת"א הורים כבר קיבלו את השיבוצים.

מעצימה

New member
אם המושבות..

שכונה צעירה עם המווווווווווווווווווווווון ילדים , גינות וצעירים..הבעיה היחידה היא גני ילדים..ובתי ספר שאין מספיק..אבל כך זה בכל העיר... בכל מקרה אשמח לעזור בכל שלב.. ברוכים המגיעים..

אני מחפסת פיתרון ליולי אוגוסט

מישהיא רוצה לעשות חלוקת בייביסיטר? יש לי כבר אמא אחת עם ילד בן חמש וילדה בת שנה. השניים שלי בני שלוש וחצי וחמש וחצי ואנחנו רוצות להוסיף עוד שני ילדים. זה יכול להיות עם בייביסיטר או שכל פעם אמא אחת תיקח על עצמה את השמירה. אנחנו מאיזור השרון ונישמח למצטרפות נוספות.

ר ע נ נ ה

New member
אצלנו אין עדיין תמחור לקייטנה

אנחנו בגן פרטי אז מדובר על קייטנה מה-9.8 עד ה-20 בערך. על פי שנה שעברה, הקייטנה אמורה לעלות משהו בסביבות 1300 ש"ח עד 16.30 כל יום ללא ימי שישי. בדרך כלל הקייטנות מאוד מושקעות, הרבה יצירה ובידור לילדים. לא בטוחה אם נשים אותם בקייטנה השנה כי שנינו לא עובדים כרגע. אולי במקום זה נעשה קייטנה בבית...

גותהאם

New member
מסכימה!

מצד אחד הקיטנות באמת יותר ויותר מושקעות והן באמת איכותיות אבל מצד שני, כל שנה קייטנות הופכות להיות יותר ויותר יקרות. אני חווה את זה על בשרי עם הילדים שלי. מתי שהוא זה חייב לרדת... זה מתחיל להזכיר לי את עליית הנדל"ן בישראל....

נועם@בת

New member
לא חשבנו עוד על קייטנה

נועם עדיין בבית, אז את תחילת דרכו החינוכית הוא ל איתחיל בקייטנה. לניצן, אני מניחה שאצטרך לדאוג לקייטנה כדי שלא תתחרפן בבית חודשים. בשנה שעברה היא היתה בגן של חב"ד עם קייטנה לשלושה שבועות שעלתה גרושים. אמנם העבירה אותה נערה חמודה ולא גננת, אבל היינו מרוצים. אני מניחה שאברר אם גם השנה יש להם קייטנה. רק שניצן לא תפרוש שם את אוצר המילים שהיא למדה השנה בגן, בגן חב"ד לכל היותר אומרים "חוצפנית"
. בתיה

למעלה