קייטנות קיץ

holabo

New member
קייטנות קיץ

מכירים את הזמן הזה בחודש, שלפניו מרגישים קצת תחושה לא נעימה, עצבנות רבה, כאבים ומיחושים שונים, תקופה בה כדי להתרחק מרחק סביר מאותו אדם הנמצא בתקופה זו, כדי לא להיקלע לטווח האש? תקופה בה הסימפטומים האלו מופיעים, אצל מי יותר ואצל מי פחות, ותמיד רק מין אחד סובל ממנה? אני מדברת כמובן על הימים שלפני ועד תשלום המזונות החודשי. והחודש הסימפטומים קשים במיוחד. החודש יש קייטנות קיץ. אז החודש, במרחק בטוח של טלפון פירטתי את עלות הקייטנה. חצי חצי, שאלתי? מה פתאום? ענו לי. אני צריך את הכסף הזה בעצמי בשביל הילדים. אם אין לך לשלם להם לקייטנה, היית צריכה להישאר איתם בבית סליחה ותודה. מלחמות, כנראה, כבר לא קורות בקיץ

אצלנו כתוב שאנחנו מתחלקים חצי בחצי בחופשות

מכיוון שבפועל הם אצלי כל החודשיים, הוא משלם לבד על הקייטנה, שמכסה 3 מתוך כ-9 שבועות של חופש גדול. בשנה שעברה הם היו בקייטנה שהיתה לכל החופשה, הוא שילם חודש ואני חצי חודש + חצי חודש בילוי איתם בבית.

יערית

New member
בסעיף חופשות

בהסכם , על מה סיכמתם ? חצי בחצי עלויות קייטנות? חודש את חודש הוא? חודשיים את, ומתוכם הוא שבוע בלבד ואין שום דבר שחולקים בזמן הזה
<זה שייך רק לקוסמת כמוני> את צריכה ללכת לפי החוזה, אם הוא הולך להיות איתם במהלך חודש הבא נניח, אין זה פייר לשדוד אותו, גם מזונות לחודש יולי+ חצי קייטה+ חודש שלם שמחכה לו מבחינת הוצאות עליהם+מזונות לאותו חודש. אלא אם כן, תקזזי לואת המזונות בתקופה שהם איתו, מאמינה שהוא יישמח לחלוק איתך חצי בחצי. המטרה בגרושים היא לא לחנוק <אל תקשיבי לי בכלל, אני טעיתי ועדיין טועה> אלא לאפשר להיות הגונים לשני הצדדים - והס מלפרט.

kleo patra

New member
מוכר מוכר...

אצלי הוא העביר את הסכומים לקייטנה בטיפין טיפין, ועוד חייב לי, וכשבאתי לבקש את ההפרש, אמר: "את קטנונית על 500 ש"ח-
אך לנסוע לחו"ל היה לך כסף : "-D
ומי נראה לך שיוותר לו ?!! מי? לא אני.
לאט לאט תלמדי להיות חזקה מולו ולא לחשוש. זה עניין של אימון. סוכמכת עליך.

נעיתה

New member
מסתבר שבבית ספרי קייטנה זה סעיף רשות.

בחישוב פשוט אצלנו הוא הגיע למסקנה שביולי אוגוסט לא משלמים גן והרי ההשתתפות שלו לקיטנה מה שבפועל גם אם נקזז לו מכסה 1/3 מזה. שלא נדבר על מנוי שעשיתי לברכה והוא נהנה ממנו אך לא משלם עליו שיעורי שחיה למוגלי הצחקתי אותו והידיעה שאסור פשוט אסור שלילד המשותף שלנו יהיו "מותרות" עליהם שנינו מסכימים מעבר למוגדר במזונות. לאחרונה אין לי כוח לזה פשוט אין לי

למעלה