קייטנה: גו ומשחקי חשיבה - עדכון

azrielr

New member
קייטנה: גו ומשחקי חשיבה - עדכון

עדיין נותרו מספר מקומות בקייטנת הגו. הקייטנה תתקיים בתל-אביב ב13-17/8 בשעות הבוקר. את הקייטנה מעביר איתן אהרוני, דאן 4, שהוא כיום מורה הגו מספר אחד בארץ. איתן שחקן פעיל מזה 12 שנה, היה שותףבהקמת איגוד הגו ומלמד גו מזה מספר שנים. המעוניינים יצרו קשר [email protected]

Mor L

New member
רק הבעיה היא

שזה עד גיל 15 ואני הייתי מתה ללכת לזה, אבל אני בת 24...

Gaspaz

New member
שאלה

איך אתה מסיק שהוא המורה מספר אחד בארץ? הרי מורה צריך עוד כישורים מלבד רמה גבוהה במשחק עצמו, ואולי אולי יש מורים בעלי כישורים מוצלחים יותר? מבלי לפגוע בכבודו של איתן אהרוני, שכמובן מונח במקומו.

LeCagot

New member
כמו בהרבה דברים אחרים שהם לא

חד משמעיים,תמיד יהיו חילוקי דעות. זה כמו להגיד מי השחקן הטוב בעולם. רוב האנשים היום יסכימו כי השחקן הטוב ביותר כיום הוא לי צ'אנג-הו, אבל יש כמה שלא יסכימו. באותה דרך,כיום איתן הוא המורה בעל הנסיון הרב ביותר בהדרכת גו ובהדרכת גו לילדים בישראל.אתה יכול להסכים או לא, אבל לדעתי ולדעת רבים אחרים, זה המצב.

Gaspaz

New member
לי צ'אנג מי??

אתה ממש לא בעניינים הא? השחקן הכי טוב בעולם זה tartrate !!!

imdark

New member
אני תמיד יעדיף את גו סיגאל

בגלל שבגו אין אליפות עולם לא ניתן לומר ששחקן אחד בדירוג הגבוהה הרבה יותר טוב מאחר אומרים שכוחו של שחקן גו נמדד בהשפעתו על ומחוץ ללוח הגו לדוגמה: למרות שיש אומרים שקיימים שחקנים חזקים משוסקו (או היו קיימים) הסיפור הטרגדי שלו והג'וסקי שלו השאירו חותמם בעולם גו סיגאל הוא גם כן דוגמה מושלמת לזה נכתבו שירים על יכולתו והוא ממשיך ללמד כמה מהשחקנים הגדולים עוד היום הוא תמיד ניצח ותמיד בצורה מיוחדת ויוצאת דופן

למעלה