קייטנה בגן רגיל???

לא,

משרד הרווחה לא תומך בטיפולים בשעות הבוקר (לילדים מעל גיל 3) אלא רק - וגם זה בקושי, בסיוע אחה"צ (סומך/ת). משרד החינוך לפעמים מממן חלק מהשעות אבל רק בגן עירוני/מועצה או בגן שיש לו "סמל גן" (כלומר הוא מוכר ע"י המשרד). הגננת של הגן הפרטי אמורה לדעת אם יש לה סמל גן וכ"כ יכולה לבקש אותו ממשרד החינוך (אני לא בקיאה בפרוצדורה). מיכל

Limor004

New member
קייטנה בגן רגיל???

שלום לכולם, היום נתקלתי בבעיה ואם יש לכם מושג אשמח לשמוע בני בן 3 עוד מעט והוא נמצא בגן רגיל עם סייעת לחצי יום (עד 12:00) ובחצי השני הוא מסתדר לבד. עכשיו מתחיל הרישום לקייטנה אני מתכוונת לרשום אותו וגם הסייעת תוכל להמשיך יש לה תקציב ממשרד העבודה אך פתאום המנהלת אומרת לי שאם אני רוצה לרשום אותו לקייטנה אז רק חצי יום כלומר עד 12:00 ולא עד 16:00 התירוץ שלה שבקייטנה זה ילדים משלושת הכיתות ויהיה קשה להשגיח עליו.... אני לא מבינה - אריאל בגיל כזה שגם ילד רגיל בגילו צריך השגחה אז מה זה השטויות האלו???? אריאל בתפקוד גבוהה וכמו שהוא מסתדר כל יום ללא סייעת מה ההבדל???? הוא גם ככה מכיר את כל המטפלות כי זה שנה שניה שלו בגן .... דרך אגב זה גן של ויצו - האם למנהלת יש זכות לא לאפשר לו את הקייטנה? הקייטנה נמצאת במעון כמעט באותה מתכונת כמו כל השנה רק יש פעילויות מים בחצר בנוסף. האם משהו נתקל בסירוב כזה? אריאל ילד טוב לא מרביץ (לא לעצמו ולא לאחרים) ומשתלב יפה בגן אז מה הבעיה?

תירתיר

New member
נשמע מרגיז מאוד !

וגם לא נשמע ממש חוקי. צריך לומר למנהלת בצורה ברורה, שאתם לא מתכוונים לוותר על יום מלא בקיטנה, ואם יש לה בעיה אם זה אתם יכולים לפנות להנהלה של ויצו. (אפשר גם להדגיש שאם יתגלו קשיים אצל אריאל בגלל השינוי בהרכב הילדים, כדאי שתחשבו יחד על פתרון, אבל בשום פנים לא לשלול את זה מראש ללא הצדקה)

Limor004

New member
זה לא גן פרטי זה גן של ויצו

אין לי מושג מה זה נצל"ש אבל את התקציב קיבלנו ממשרד העבודה והרווחה כי הוא עוד לא בן 3 אני יודעת שאחרי גיל 3 זה כבר משרד החינוך - אין לי מושג איך זה עובד שם...

למעלה