קייטי פורשת?

DAN1EL

New member
קייטי פורשת? ../images/Emo97.gif

חחח "כדור ליתיום"
הנה הכתבה... נשמע די תמוה, לא נראה לי שהיא תפרוש. חוץ מזה שוואלה כתבו, אז כבר צריך להטיל בכך ספק. אבל מצידי - שתפרוש.

Dawson girl

New member
../images/Emo2.gif

אני.. לא נראה לי שיש לי כבר מילים :| אני רק מחכה לרגע שבו הם יגידו "עבדנו עליכם" והיא תחזור להיות נורמלית שוב
"ומה עם דוסון המסכן?"

DAN1EL

New member
היא מאמינה בסיינתולוגיה ../images/Emo97.gif

והיא נגררה לאמונה המפגרת הזאת בגלל הארוס\בעל\וואטאבר המזדקן הדביל שלה. אז כמה נורמלית היא כבר יכולה להיות? יאללה שתפרוש, שלא תעשה טובות.
מישל וויליאמס שחקנית הרבה יותר טובה ואיכותית!

Dawson girl

New member
../images/Emo6.gif

הסיינטולוגיה זה בכלל משו הזוי XD ואני מסכימה לגבי מישל
ראית "ארץ האפשרויות"?

DAN1EL

New member
לא ../images/Emo97.gif

יש הרבה סרטים שלה שלא יצא לי לראות כמו "אנשי התחנה" ו"דור הפרוזאק" שאני ממש ממש רוצה לראות ולא יוצא לי!
והסיינתולוגיה...יכול להרתיח אותי רק לחשוב על זה. איך אנשים יכולים להיות כל כך מטומטמים ולהתנגד לתרופות פסיכיאטריות כשידוע שהן עזרו ואפילו הצילו כל כך הרבה אנשים בעולם, אבל במספרים של מיליונים! ואתם יודעים מה? מילא שיתנגדו, אבל אידיוטים כמו טום קרוז שתוקפים אנשים שמשתמשים בזה?! (כמו שהוא תקף את ברוק שילדס שהיתה לוקחת תרופות נוגדות דיכאון) זאת פשוט חוצפה. אם הם מרוצים עם הדרך חיים הזאת אז סבבה, שיחנקו איתה גם, אבל לתקוף אנשים שמתמודדים אחרת עם דברים? פשוט אין גבול לחוצפה של אנשים...

גרמס

New member
דור הפרוזק-

הספר פי אלף יותר טוב מהסרט!!! אם קראת אותו זה רק יהרוס, מצד שני אם לא קראת אותו- תרוץ לקרוא אותו!!! (אפילו אם תראה את הסרט..) אני ראיתי את הסרט אחרי ששמעתי עליו מליון ביקורות גרועות ודווקא לא חשבתי שהוא כל-כך גרוע..

DAN1EL

New member
אני רוצה לקרוא את הספר ../images/Emo97.gif

אבל הבנתי שהוא בכלל לא קשור כל כך לסרט.

גרמס

New member
הסרט נכתב ע"ב הספר

אבל כטיבם של סרטים- אי אפשר להכניס 400 עמודים לסרט של שעה וחצי אז מעוותים כמה דברים בדרך.. חוץ מזה, בגלל שזה ספר על בעיות נפשיות קצת קשה להעביר מחשבות לסרט ולכן חלק מהעלילה בספר נמחקה בסרט- כמו כל הסרטים שנכתבו ע"ב ספרים מי שקרא את הספר מבין יותר טוב את העלילה אבל מתעצבן מהעיוות!!!

Dawson girl

New member
אני לא הצלחתי לסיים את הספר

מרוב שהוא נמתח
אבל מלא אנשים אהבו אותו, אז זו שאלה של טעם

למעלה