קייב

מצב
הנושא נעול.

0101010

New member
קייב

קייב
שלום לכולם האים מישהי נוסעת במסלול קייב הייתי רוצה לקבל פרטים אני מועמדת למסלול קייב הייתי אתמול אצל קלריסה ולא ממש עשתה חשק לישאול שאלות בעוד שבועיים אפגש עים פרופסור משיח שהוא מטפל בי לכמה החזרות מס]יקות הבציות וכמה מקבלים היא אמרה בין 6-8 אשמח לקבל פרטים תודה מראש ובהצלחה לכולם.

קייב

קייב
שלום לכולם האים מישהי נוסעת במסלול קייב הייתי רוצה לקבל פרטים אני מועמדת למסלול קייב הייתי אתמול אצל קלריסה ולא ממש עשתה חשק לישאול שאלות בעוד שבועיים אפגש עים פרופסור משיח שהוא מטפל בי לכמה החזרות מס]יקות הבציות וכמה מקבלים היא אמרה בין 6-8 אשמח לקבל פרטים תודה מראש ובהצלחה לכולם.
קייב
שלום לך ! במסלול זה יש כמה אפשרויות. אחת של 8 ביציות (לא עוברים) נוסעים לקייב ומחזירים שם 2-3 עוברים את השאר מקפיאים ומחזירים באסותא, עם טופס 17 להחזרת מוקפאים. (שלב ג' ב- IVF). אפשרות נוספת זה 4+4 . כלומר נוסעים פעמיים ומקבלים כל פעם עוברים טריים. כמובן שאם לא מחזירים את הכל- מקפיאים. הנסיעה היא בקבוצה. לנים שם במלון נחמד. הכל מנוהל טוב ומהר. אפשר גם לטייל באזור. שיהיה בהצלחה

Fantasy3

New member
שלום הנרקיס ובהצלחה ל 0101010

קייב
שלום לך ! במסלול זה יש כמה אפשרויות. אחת של 8 ביציות (לא עוברים) נוסעים לקייב ומחזירים שם 2-3 עוברים את השאר מקפיאים ומחזירים באסותא, עם טופס 17 להחזרת מוקפאים. (שלב ג' ב- IVF). אפשרות נוספת זה 4+4 . כלומר נוסעים פעמיים ומקבלים כל פעם עוברים טריים. כמובן שאם לא מחזירים את הכל- מקפיאים. הנסיעה היא בקבוצה. לנים שם במלון נחמד. הכל מנוהל טוב ומהר. אפשר גם לטייל באזור. שיהיה בהצלחה
בהמשך למידע ...יש לך מושג לגבי מחירים.. וכמה עולה החזרה בלי טופס 17? תודה

0101010

New member
מחירים

מחירים
שלום לך המחיר לתרומה 4700$ לטיסה מלון וסידורי קרקע 1500$ לאדם זה משאמרה קלריסה שזה לדעתי מוגזם מידיי( הכוונה לטיסה ומלון) מה מחיר ההחזרה לא ידוע לי אים את שייכת לקופת חולים מכבי צריכה להביא טופס 17 בשביל ההחזרה לא ממש בטוחה לגבי זה תבררי בקופה תודה ובהצלחה

מידע

מידע
טופס 17 מיועד רק אם ההחזרה מבוצעת בביה"ח.(לעוברים שמובאים לכאן) בנסיעה לקייב לא מביאים טופס 17. התשלום ה"סימלי" כולל את הכל. בנוסף צריך אישור מהקופה לטיפולי IVF ע"מ לקבל את התרופות בהנחה.

0101010

New member
היי

היי
שלום עוד לא הגעתי לשלב של החזרה כך שאיני יודעת להשיב לך לדעתי ההחזרה בלי טופס 17 ניתנת תמורתו תבררי דרך בית החולים המטפל בך אגב אצל מי מטופלת וביאזה שלב של הטיפול נימצאת? תודה ליאת

בריזה1

New member
כבר אפשר במסלול קייב להביא עוברים

קייב
כבר אפשר במסלול קייב להביא עוברים
לארץ???????? זה מידע חשוב אם מישהי/ו יודעים, נא להדגיש!!! תודות בריזה

0101010

New member
מחיר נסיעה

קייב
מחיר נסיעה
היי האים יש מישהי שנוסעת במסלול קייב? כמה משלמים עבור תרומה בצית ? ועבור טיסה מלון וסידורי קרקע האים יתכן שבעבור טיסה ומלון 1500$ זה משנאמר לי מקלריסה האים ידו למישהי מתיי הנסיעה הבאה? תודה ליאת.

נראה לי שזה מחיר לזוג.

מחיר נסיעה
היי האים יש מישהי שנוסעת במסלול קייב? כמה משלמים עבור תרומה בצית ? ועבור טיסה מלון וסידורי קרקע האים יתכן שבעבור טיסה ומלון 1500$ זה משנאמר לי מקלריסה האים ידו למישהי מתיי הנסיעה הבאה? תודה ליאת.
נראה לי שזה מחיר לזוג.

Fantasy3

New member
המחיר הוא כנראה לזוג

מחיר נסיעה
המחיר הוא כנראה לזוג
וישנה טיסה בסוף נובמבר תחילת דצמבר....למרות שהדולר עלה ...גם המחיר שלהם עלה...ממש מוזר !

Fantasy3

New member
0101010 את בודקת מסרים?

מחיר נסיעה
0101010 את בודקת מסרים?

תבואה

New member
מסלול קייב - עזרה בבקשה

קייב
מסלול קייב - עזרה בבקשה
החלטתי על מסלול זה לאחר תקופה ארוכה שלא הייתי כאן למי שלא זוכר.. הבנתי שעכשיו גם מסלול זה בעייתי, אם אני נוסעת לקייב להחזרת טריים המוקפאים שלי נשארים שם? חוזרים לארץ וההחזרה באסותא? מישהי יודעת?

sagivkr

New member
שלום תבואה

מסלול קייב - עזרה בבקשה
החלטתי על מסלול זה לאחר תקופה ארוכה שלא הייתי כאן למי שלא זוכר.. הבנתי שעכשיו גם מסלול זה בעייתי, אם אני נוסעת לקייב להחזרת טריים המוקפאים שלי נשארים שם? חוזרים לארץ וההחזרה באסותא? מישהי יודעת?
שלום תבואה
אם את נוסעת לקייב, את עוברת שם החזרת עוברים טריים. את יתר העוברים שנותרו לך מקפיאים ומעבירים אותם לאסותא. שם הם יעמדו לרשותך ותוכלי לעבור החזרת מוקפאים בארץ, בביח' אסותא. אגב, הקפאת העוברים ושמירתם באסותא מתבצעת ללא תשלום. שיהיה בהצלחה! יפעת

../images/Emo39.gif היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

קייב
היום בתפוז
אנשים
היום בשעה 18:00 טל רבינוביץ מרצה בנושא אלימות במשפחה ומחברת הספר "כלה ונחרצה" תענה בפורום "אומרים לא לאלימות!" לשאלות הגולשים בנוגע לגורמים השונים לאלימות במשפחה וההתמודדות עם אלימות במשפחה.
איתי בר חוה, רופא נשים המתמחה בפריון ומחבר הספר "פוריות מאלף עד טף" יתארח הערב בשעה 20:00 בפורום פוריות.
איך בוחרים מטפלת לילדים? מחר בשעה 8:00 בבוקר תתארח בפורום להיות הורים לימור גבע, מנהלת חברת kids העוסקת באיתור ומיון של מטפלות לתינוקות וילדים ותענה לשאלות הגולשים בנושא בחירת מטפלת.
תחרות סיפורי הרונים יוצאת לדרך!
איך משתתפים? בוחרים את הרון שאתם אוהבים- ועל פי המשמעות שלו, כותבים תסריט למדיטציה. הסיפורים הטובים ביותר יפורסמו באתר הרונים הישראלי והסיפור הטוב ביותר יזכה בטיפול עם רונים! אז למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1281&msgid=65208323

מצב
הנושא נעול.
למעלה