קייב

• פותח הנושא wini4
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

wini4

New member
קייב

קייב
שלום לכולן/כולם. אחרי לבטים רבים החלטנו בן זוגי ואני לנסות מסלול של תרומת ביצית מחו"ל כמוצא אחרון. הייתי מאוד שמחה לקבל תגובות מנשים שמכירות את מסלול קייב. היינו בפגישה לאחרונה אצל רופא שנוסע לקייב בקרוב, ואני מתוכננת לנסוע איתו בחודש הבא לטיפול. תודה ובהצלחה לכולם

sagivkr

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קייב
שלום לכולן/כולם. אחרי לבטים רבים החלטנו בן זוגי ואני לנסות מסלול של תרומת ביצית מחו"ל כמוצא אחרון. הייתי מאוד שמחה לקבל תגובות מנשים שמכירות את מסלול קייב. היינו בפגישה לאחרונה אצל רופא שנוסע לקייב בקרוב, ואני מתוכננת לנסוע איתו בחודש הבא לטיפול. תודה ובהצלחה לכולם
שלום וברוכה הבאה

אני טופלתי במסלול קייב, ויש לי בבית תוצאה מקסימה, בת 4.5 חודשים. אשמח לעזור לך במתן אינפורמציה לגבי המסלול אם תכווני אותי לשאלות ספיציפיות יותר... כשאת כותבת "תגובות מנשים שמכירות את המסלול..." את מתכוונת שאת מחפשת המלצות על המסלול? בגדול אני ממליצה על המסלול. יש הטוענים שהמעבדה של בי"ח אסותא היא מהטובות שיש, ויש הטוענים שצוות הרופאים במסלול הזה הוא צוות מעולה. תקחי בחשבון שיש הרבה גורמים שמשפיעים על ההצלחה / חוסר ההצלחה מלבד המסלול הנבחר. אני לא חושבת שיש עדיין מסלול מנצח שמבטיח 100% הצלחה. בהצלחה, יפעת

wini4

New member
תודה יפעת

שלום וברוכה הבאה

אני טופלתי במסלול קייב, ויש לי בבית תוצאה מקסימה, בת 4.5 חודשים. אשמח לעזור לך במתן אינפורמציה לגבי המסלול אם תכווני אותי לשאלות ספיציפיות יותר... כשאת כותבת "תגובות מנשים שמכירות את המסלול..." את מתכוונת שאת מחפשת המלצות על המסלול? בגדול אני ממליצה על המסלול. יש הטוענים שהמעבדה של בי"ח אסותא היא מהטובות שיש, ויש הטוענים שצוות הרופאים במסלול הזה הוא צוות מעולה. תקחי בחשבון שיש הרבה גורמים שמשפיעים על ההצלחה / חוסר ההצלחה מלבד המסלול הנבחר. אני לא חושבת שיש עדיין מסלול מנצח שמבטיח 100% הצלחה. בהצלחה, יפעת
תודה יפעת
תודה על התשובה המהירה. קודם כל הרבה ברכות ונחת מהקטן/ה. כן כוונתי לנשים שקבלו תרומת ביצית מקייב.מה עלי לקחת בחשבון לגבי גורמי הצלחה או חוסר הצלחה? אשמח אם תמליצי על הרופא שנסע איתך. גם אני בדעה שאין מסלול שמבטיח 100% הצלחה. אילנה

sagivkr

New member
הי אילנה

תודה יפעת
תודה על התשובה המהירה. קודם כל הרבה ברכות ונחת מהקטן/ה. כן כוונתי לנשים שקבלו תרומת ביצית מקייב.מה עלי לקחת בחשבון לגבי גורמי הצלחה או חוסר הצלחה? אשמח אם תמליצי על הרופא שנסע איתך. גם אני בדעה שאין מסלול שמבטיח 100% הצלחה. אילנה
הי אילנה
לגבי גורמי ההצלחה / חוסר ההצלחה: לדעתי הם לא כל כך שונים בין מסלול למסלול... אני אציין את הגורמים החשובים (לדעתי) להצלחה: א. חשוב לחפש רופא טוב ומקצועי. ב. "קרקע" טובה לקליטת העוברים - כלומר רירית רחם משובחת, ורחם ללא בעיות (פוליפים / צ'יסטות וכדומה). ג. תורמת פוריה ומוצלחת - אבל זה כבר עניין של מזל... אני בטוחה שיש עוד גורמים שאפשר להוסיף לרשימה אבל אלו העיקריים והחשובים ביותר לדעתי, ותשימי לב שהם לא תלויים כל כך במסלול. הרופא שלי היה פרופ' משיח, ולמרות שהדעות לגביו חלוקות מאוד, אני ממליצה עליו מאוד. שיהיה לך בהצלחה, יפעת

a17

New member
מאחלת לך ../images/Emo50.gif מכל ה-../images/Emo23.gif

קייב
מאחלת לך
מכל ה-

../images/Emo24.gifברוכים הבאים

קייב
ברוכים הבאים
שלחתי מסר

לא מבינה בקייב, אבל בכל מקרה

קייב
לא מבינה בקייב, אבל בכל מקרה
ברוכה הבאה, ובהצלחה!
אוריינית

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קייב
ברוכה הבאה

מאחלת לך רק מצב של WIN או WIN
. אני לא חושבת שתרומת ביציות הוא מוצא אחרון כדי שיהיו ילדים. אבל זהו כמעט מוצא אחרון להרות בעצמך.הייתי מציאה לך גם להמשיך לנסות במקביל להרות ספונטנית,כיון שהיו דברים מעולם בפורום הזה. ושוב בהצלחה!

wini4

New member
תודה אדווינה

ברוכה הבאה

מאחלת לך רק מצב של WIN או WIN
. אני לא חושבת שתרומת ביציות הוא מוצא אחרון כדי שיהיו ילדים. אבל זהו כמעט מוצא אחרון להרות בעצמך.הייתי מציאה לך גם להמשיך לנסות במקביל להרות ספונטנית,כיון שהיו דברים מעולם בפורום הזה. ושוב בהצלחה!
תודה אדווינה
בגילי "המופלג") קרוב ל-45 זה כמעט מוצא אחרון. הריון ספונטי הוא תיאורטי כמעט, כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אך הם באחוזים בודדים בלבד. ותודה על העידוד. אילנה

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

קייב
ברוכה הבאה
ו

לא יכולה לעזור בעניין קייב, אבל מאחלת המון
בתרומת ביצית כדרך להורות

היי wini, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קייב
היי wini, ברוכה הבאה

לא מכירה את מסלול קייב, אבל מאחלת לך הצלחה רבה רבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה