קיטש של חג המולד

diday

Member
קיטש של חג המולד

בקיטש קשה להתחרות בגרמנים, עם גמדי גינה, פסלים שונים, ערוגות מאופני עגלות, פרסות חלודות וכד'.
בתקופה לפני החג היצירתיות פורצת עם ניקולאוסים וסנטות שמטפסים על בתים וארובות וכמובן תאורה "יצירתית".

איך אצלכם?

bluewolfski

New member
אצלנו

אנחנו גרים במרכז העיר אז זה לא אותו אפקט כמו לגור בשכונה של בתים פרטיים.
יש פה המון קישוטים יחסית לדירות, לדעתי מאוד בטעם.

כשגרנו באנגליה אני זוכרת שזה היה מטורף לגמרי. היו בתים שפשוט עשו לייט פולושן.
אחד הדברים שזכורים לי - בובת סנטה די גדולה בכניסה לשביל של הבית או בכניסה לבית עצמו. הבובה עובדת על חיישן וכשבן אדם,חתול,כלב,ארנב,קיפוד עוברים הוא מתחיל לרקוד ולשיר.

MayFebruar

New member
הלוואי והיה ככה גם כאן

בדר"כ מעטים מקשטים בחוץ. ולרוב זה רק שרשרת או רשת נורות על השיחים. יש אנשים ששמים נורות על המעקה של המרפסת. אבל זהו.
מה שיש לכולם זה מנורות כוכב וחנוכיות של כריסמס בחלונות. וזה מאוד יפה לדעתי! יש כאלו שגם מדביקים כל מני מדבקות ומרסיסים עם ספרי שלג את החלונות.

אני דווקא אוהבת את כל הקישוטים שהם אובר דה טופ אבל רק לראות, לא אצלי בבית

mic26

New member
בדיוק אתמול ביקרנו בביאריץ

והשנה הם ממש השקיעו, העיר נראית מקסים.
אבל בדרך חזרה הבחנו מרחוק באורות מהבהבים. אחרי שלוש כוסות יין הנהג התמלא דאגה וניסינו להבין אם מדובר בכמה ניידות משטרה או במטורף עם חשבון חשמל מטורף וטעם רע. רק כשהתקרבנו ראינו שמדובר באפשרות השנייה.

אספרסו2

New member
400 אוירו לחודש

תוספת לחשבון החשמל,הודה מרואין מאותגר נורות חג,
לאחר שנדרש לסוגיה בתכנית רדיו מקומית.

mic26

New member
כן, אבל זה שווה את זה

נגיד.
בדיוק שאל אותי כ"ע אם אני חושבת שהיינו צריכים להביא עץ הביתה לכבוד האחיינית שתגיע לביקור בעוד כעשרה ימים.
אני חושבת שמהבחינה הזו נשארתי ישראלית ולא כל כך הבנתי למה הוא חושב שתהיה לי תשובה לקושיה כזאת. אם הוא רוצה עץ - שיביא עץ. אני מוכנה לעזור לקשט. אבל אני לא יכולה להגיד שאכפת לי מעוד אביזר שיעלה אבק בבית (אצלנו גם העצים מעלים אבק).

למעלה