קיטשן מרקט

אחאב 1

New member
ברמת העקרון את צודקת

אבל בפועל ארוחה היא חוויה מורכבת ואווירה, יחס ועוד משתנים קובעים את הצלחתה.
ב. תשובה למכתב התלונה שלי למסעדה היתה בוודאי מניחה את דעתי.
ג. יתכן שגם התנצלות במקום היית מספקת. אך התייחסו אלינו כאל מטרד מנדנד בנוסח "תאכלו יפה ותשתקו".
אז אני נשאר בדיס המלצה. (בנתיים, הזמן הרי מרפא הכל)

באסה, נותן הרגשה ממש רעה

לנו קרה משהו דומה ביום ממש גרוע במון (הסניף השני) - שירות נוראי ובלאגן במסעדה. לקחו את הטלפון שלי כדי שבעל המקום יתקשר להציע פיצוי כלשהו והוא לעולם לא התקשר. אני גם לא ממליצה, אבל כן אכלנו שם וגם האוכל היה מבאס (בהשוואה ישירה לאותן מנות במון המקורית).

אני מבינה את מה שאת אומרת אבל לא

ממש מסיכמה...
נכון שהשף לא אשם אבל מה לעשות שאותה מלצרית או מאחרת מייצגת את המסעדה...
היא בעצם הפנים הראשונות שאת רואה...

זה מזכיר לי שעבדתי בחברה דומה ל"עיסקה טובה" והיה נציג שפשוט גנב כסף מלקוחות עךל ידי ביצוע עסקאות פקטיביות....
אני עבדתי בשירות ובאמת ניסיתי לעזור לאותם לקוחות כועסים(בצדק).
אז נכון, אני לא גנבתי מהם ואולי גם החברה לא הייתה אשמה אבל, אותו נציג ייצג את החברה וזה הרושם שהתקבל עליה...

כשהולכים למסעדה, השירות, אוכל, מקום הישיבה ועוד פרמטרים רבים קובעים בסופו של דבר עם נהנת מהחוויה ואם תחזרי או תמליצי עליה...

המסעדה צריכה להשקיע יותר בבחירה של אנשים שייצגו את המקום באור חיובי.

אני חושבת שאפ אני יבוא למקום שהאוכל הוא לא מדהים (אבל ניתן לאכילה:) והשירות טוב, יהיה עדיף מבחינתי על מקום שהאוכל מושלם אבל השירות מגעיל והאוירה לא נעימה...כמובן שזאת העדפה סובייקטיבית ויש כאלה שלא יסכימה איתי...

נכון, מסכימה עם כל מילה

וחשוב גם שנקבל את הפן הזה והמקרים המגעילים שאף אחד לא רוצה להגיע אליהם ולהיות במקומם.
אבל כמו שאמרת שהביקורת משולבת בין האוכל לשירות, אי אפשר לדרג מסעדה בלי לאכול בה ורק להיתקל בשירות.
בואי נגיד שבאותה מידה אני לא יכולה לדרג מסעדה אם רק אכלתי במשלוח (כי חסר החלק של השירות ואין לי מושג איך זה לשבת שם לאכול). לכן כשאני מדרגת משלוח אני מציינת שזה ביקורת מאוד ספציפית למשלוח. שירות גרוע בלי שום קשר לאוכל כן צריך להיאמר בקול אבל אולי קודם ע"י מכתב לבעלים? לא יודעת, קשה לי להאמין שהבעלים של המקום ידע על כך ונתן לזה להחליק.. ואולי באמת אם הוא ידע משהו על זה הוא יוכל לשפר את השירות, להסביר לצוות איך הוא רוצה לטפל במקרים כאלה בעתיד וכו,..

היינו לפני כחודש, היה נעים, טעים ומוצלח

החלטנו על דייט ספונטני, הביביסיטר הייתה פנויה והגרופון נראה מוצלח, אז הלכנו. ישבנו בשולחן עם הכיסאות הגבוהים, אבל דווקא היה לנו נחמד, ישבנו אחד ליד השני כמו שאנחנו אוהבים, קצת התרפקנו והסתכלנו על כל האנשים מסביב.
אני לא זוכרת בדיוק מה לקחנו -
את 'הביצה' וסביצ'ה כלשהו למנות פתיחה, ריזוטו פירות ים ודג כלשהו לעיקריות וקינוח של עוגת גבינה. הכל היה טעים, המנות יצרו גיוון ואיזון בטעמים והיה מאוד נעים.
גם השירות היה קשוב ומקצועי (ידעו להשיב על כל מיני שאלות שלי, למשל).

החיסרון היחידי בעיניי - האקוסטיקה לא משהו, וכשמלא, אז די רועש. אבל כאמור זה החסרון היחידי.

לנו הייתה חויה מוצלחת ונעימה.

למעלה