קיטשן מרקט

החתולית

New member
מציעה שתתחילי בקריאת דיווחים

באמצעות החיפוש של הפורום. היו לא מעט דיווחים על קיטשן מרקט.

Gargeran

New member
ממליץ

עם דגש על המנות הראשונות ובראשן: ברולה פטריות - אחת המנות הגאוניות לדעתי שיש בארץ
דווקא בעיקריות אין לי איזו מנה מסויימת שאני יכול להמליץ עליה במיוחד, הטרין טלה טעים מאוד, אבל דיי יקר ביחס לכמות

bruno01

New member
זה לא ממש טרין

ואני חושב שהם קוראים לו ככה בעיקר בגלל הצורה שקצת דומה לכלי של הטרין.
זו קוביה של בשר טלה שבושל, פורק כמו pulled pork, נדחס לצורת קובייה ונצרב.
לא טרין, אבל ממש טעים!

הנה תמונה שצילמתי שם לפני משהו כמו שנה וחצי.

מזכיר את הקוביה של טלה צלוי שהייתה ביונה

[ןאולי עוד ישנה].

בהמשך לדיון הקודם על הוישיסואז, שוב מקרה של שימוש בשם של מנה מאד ספציפית למשהו אחר.
מאמינה שזה מאד טעים אבל אם מישהו רוצה טרין ומקבל את זה במקום, סוג של הטעייה.

למה הטעייה? זה טרין לכל דבר

מדובר בתערובת של בשר ושומן שנדחסו לכלי (כלי הטרין) וקיבלו את צורתו... טרין יכול להיות כל דבר אפילו ירקות, אם הוא נדחס לכלי של טרין, למשל אני עשיתי טרין עגבניות ומוצרלה עטוף בבייקון.
אם כבר הטעייה אפשר לדבר על כל ה"רביולי" למיניהם שבכלל לא מדובר ברביולי אלא דפים דקיקים של ירק כלשהו (קולורבי או סלק למשל) ובאמצע מילוי. זה מרגיז אותי!

ובכל זאת, אם היית מזמינה מנה של טרין טלה,

האם היית מצפה למנה כזו או לפרוסת "טרין" מבשר טלה קצוץ ואפוי?

אולי הצפייה היתה למשהו בטמפ' החדר

והייתי מופעת מזה שהמנה חמה, אבל מאיך שהמנה נראית, הייתי בטוח שמחה לקבל אותה, נראה מעולה!

כתבתי שהמנה ודאי טעימה, אין לנו על כך ויכוח.

אבל לא מה שהייתי מצפה לקבל כשאני מזמינה טרין טלה.

טרין זה הכלי

לרוב אני מסכים עמך לגבי הבעייתיות בשימוש בשמות של מאכלים מסורתיים ולהגיש משהו אחר במקום אולם במקרה זה ייתכן מאוד שאכן מדובר בטרין וזה אם הצורה נעשתה תוך שימוש בתבנית טרין.
בכל מקרה טרין זה עניין מאוד מגוון וכבר יצא לי להיות מופתע מטרינים שהזמנתי באירופה ובישראל אשר כולם ענו להגדרת טרין והגיעו במגוון מרקמים, טמפרטורות הגשה וחומרי גלם.
בכל מקרה מבדיקה בתפריט ברשת הם מסבירים ככה שלא אמורה להיות בעית תיאום ציפיות.

אהה ולגבי הוישיסואז מסכימה לגמרי

מדובר במרק קר של כרישה ותפוחי אדמה ואם זה לא מכיל את הרכיבים הללו זה יהיה חוצפני ביותר לקרוא לו וישיסואז! תקראו לילד בשמו ("מרק קר של...").

ברוכה הבאה לשולחן מגיני השימוש בשמות בעלי מהו

ת
בפורום ביקורת מיסעדות ,תפוז...

אחאב 1

New member
דיס המלצה: חצופים וחובבנים

במסעדה שולחנות גבוהים שלידם כסאות עם משענות נמוכות וגם שלחנות רגילים עם כסאות רגילים. יש חדר עם נוף לים וחדר עם נוף לשוק.

לפני כשבועיים התקשרנו להזמין מקום. הדגשנו שאנחנו רוצים שולחן נורמלי עם כסא נורמלי והחדר לכיוון הים (נוף השוק חביב ביום אך עגום בלילה כשסגור).
בעל שיחנו בדק, חזר והודיע כי אם נבוא בשעה מאוחרת מזו שהזמנו ימלאו בקשתנו. הסכמנו וסיכמנו.
הגענו בשעה היעודה ואז התבשרנו כי מה שסוכם לא יקויים ויש מקום רק על כסא גבוה נוף לשוק הסגור (ערמות של שאריות ירקות ועובדי ניקיון ).
חשבנו שזו התנהלות חצופה וחובבנית., שילמנו 25 שקלים לעשר דקות חניה והלכנו במפח נפש.
שף מבטיח ותמונות נפלאות האתר אינן תחליף לניהול מקצועי ואמין.

זה קצת בעייה להמליץ לא לאכול במקום

כשאת בעצמך לא אכלת שם.. אני מסכימה לגמרי שההתנהלות שתיארת לא לעניין, וגם אני אולי הייתי מתעצבנת ועוזבת בכעס, אבל מדובר לדעתי באחת המסעדות הטובות בארץ ולא מגיע לשף "דיס המלצה" בגלל טעות של המארחת/מנהל. יש גם מקומות שהשירות גרוע אבל האוכל מעולה, בכל זאת אמליץ לאכול שם.
לא יודעת כמה אנשים יסכימו איתי בזה...

למעלה