קיטץ' אמריקאי

סגרת 18 שנים??

הציור הזה מעניין. אולי כדאי שהסלעים יהיו יותר שפיציים. הקאובואים למעלה - הפריים דרמטי, אבל לא ברור מה הוא שולף שם. לאיזו מטרה כל הקאובואים האלה?

e m i l y

New member
כן, בכלא!

בכל אופן אחרי השיחרור מכל המסה הזאת (שמונה עשר איורים בשלושה ימים)אני באמת מרגישה כמו משוחררת טריה. וקשר לאיור,כן,ראיתי את זה, והתעצלתי אבל כמובן הלקוח לא דביל,הוא גם שאל מה קורה לו שם ביד, אז תיקנתי.... ובקשר לקאובואים...עוד מוקדם לדבר, אבל זה לא ייתפרסם פה (בארץ) ככל הנראה.

שחרור נעים ../images/Emo150.gif

ומה זה מעטה השושניקיות הזאת? - פרוייקט ל- MI5 ?FBI? הביורו הפדרלי האוזבקיסטני..? - לא יפה, שתפי אותנו!

e m i l y

New member
כן, זה לא נראה חברי במיוחד

אבל זה רק מתוך החשש שבאמת לא ייצא מזה כלום בסוף. זה גם באמת לא כזה מעניין. אלו פריימים מתוך סרט, שלא אושרו לפירסום, בגלל זכויות יוצרים וכו' לכן התבקשתי לעשות מן "דומה לא דומה" שיהיה קרוב למציאות אבל עם שינויים קלים,כן, בסרט יש קאובואים...וזהו בערך, מקווה שלא ביאסתי יותר מידי,ואם כבר נפתחנו, אז למה השוטר ושות', פרוייקט מסויים?

תני לי לנחש: בצהרי היום?

ה"שוטר" הוא לא אחר מאשר מנקה שמשות ושייך לסדרת עבודות בנושא פוסטרים ופרסומות אמריקאיים של שנות ה-60, פרוייקט אישי להרמת המורל הנה עוד אחד

אז לא הולכים למכולת

אפשר גם לגדל עגבניות לבד *אני במשא ומתן להשיג עיזה (=פטה עיזים שהולך טוב עם עגבניות ובזיליקום)

למעלה