קיטנות

אלינקה

New member
קיטנות

קבלנו את ההצעה לקיטנה 2100 שח ל17 יום 1-23/7 יקר? זה עד 1530 כולל ארוחת צהרים בשרית נראת מושקעת הם הלהיבו כל כך שהילד שלי שלא רצה קיטנה רוצה ללכת

אני לא יודעת בקשר למחיר, עוד לא הגענו לזה ../images/Emo13.gif

חוץ מזה שילדיי אינם חובבי קיטנות. בשנה שעברה הגדולה הלכה לקיטנה - מאוד נהנתה, אבל כבר הודיעה שהשנה לא. גם הסנדויצ'ית והבן לא בעניין, כך שתהיה כנראה "קיטנת אמא" השנה

אלינקה

New member
זה מצא אותי לא מוכנה

הוא כל כך הדגיש שהוא לא רוצה קיטנה הוא רוצה חופש ודוקא כאשר אני בבית האמת זה יכול להיות נחמד שיחשוב עייף מצד שני אני לא מוכנה שהוא יחליט פתאום שזה לא מתאים לו בטח לא במחיר הזה

קייטנת אמא לא בהכרח זולה יותר../images/Emo13.gif

יש לי חברה שהילדים שלה בקייטנת סבתא כל שנה (והם אפילו מדפיסים חולצות "קייטנת סבתא 2008-ככה לכל שנה) היא מקציבה תקציב לבזבוזים כדי שהעלויות לא יהיו על הסבתא. אז זה כולל-סרט פעם בשבוע, ארוחה בחוץ פעם בשבוע, חומרי יצירה,לונה פארק, מוזיאון או הצגה, ארטיקים בים ועוד פינוקים.

את צודקת, אבל איכשהו זה נכנס לשוטף של הבית

כי חומרי יצירה יש כאן כל הזמן, ארטיקים אני קונה הביתה במקום בחוץ ולסרט / מוזיאון / פעילויות אחרות אנחנו הולכים בכל מקרה בקיץ עם הילדים... איך שלא יהיה - החופש הגדול הוא זמן "כבד" כלכלית...

ולא הרבה אחריו מגיעים כבר

החגים עם ההוצאות שלהם.(שלא נזכיר את מסע הרכישות לציוד לבית הספר)

liatporaz

New member
עוד לא חשבנו על זה

אבל בהחלט נושא שצריך לעסוק בו, מכיוון שאני עובדת צריך למצוא פתרון טוב

1100 ש"ח לחודש יולי עד אחת בצהריים

כולל ארוחת בוקר וארוחת צהריים, לא כולל יום שישי. ממש ליד הבית. (זה לזאטוט שעולה לגן חובה) הבכורה - 3 שבועות בלי שישי, רק ארוחת בוקר, עד אחת, 1100 ש"ח (כולל נסיעה לבריכה פעם בשבוע ולונה פארק פעם אחת)

ד פ נ א

New member
עוד לא ביררתי את המחירים של הקיטנות

בכל מקרה נראה לי שהילדים שלי לא ירצו ללכת לקיטנטת השנה (את האמת הן די משעממות) אז נראה לי שנעשה קיטנת אמא כאן בבית, ואצל הורי בקיבוץ. חשבתי גם לעשות מנוי לברכה, כאן באזור, העלות שלו היא 2500 ש"ח לכל המשפחה, יקר? זול?

אנחנו הולכים לבריכה ברמות השבים (ליד

רעננה), היה לנו מנוי גם בשנה שעברה. השנה מנוי לכולנו (זוג + 4), מעכשיו עד 10/10 כולל שבתות וחגים (כי יש גם מנוי ללא שבתות) בתשלום במזומן (זה גם מוזיל) - 2800 ש"ח. אם רוצים בתשלומים זה יוצא - 3050 ש"ח. אני כמובן לוקחת בחשבון שמספטמבר בקושי הולכים כבר לבריכה... שנה שעברה ניצלנו את המנוי מאוד וגם הסנדויצ'ית למדה שחייה בחופש הגדול שם.

mazy

New member
בדיוק אתמול קיבלנו דף..

על הקייטנה של הצהרון שלנו. מדובר על קייטנה שמתקיימת בצהרון עצמו וכל הפעילויות שלה הן במתחם הצהרון. בעיקרון מדובר על חודש ימים מהשעה 7 וחצי עד השעה 4 חוץ מימי שישי. הילדים מקבלים ארוחת בוקר, צהריים וארוחת ארבע קלה. היא פרטה שם שפע פעילויות מאד נחמדות, אך אין יציאה למקומות מחוץ לצהרון. בריכות מים יהיו בחצר שלה. כל התענוג עולה 1700 שקלים. נשמע לי קצת יקר.... לא?? הפצפון כבר הודיע לי שהוא מאד רוצה ללכת לקייטנה.

למעלה