קיטור

dance of life

New member
קיטור

אני רוצה לקטר טיפה, סלחו לי - לקטר על החברים שלי במשרד שלא יודעים להפריד בין יחסים אישיים לעבודה ומוצאים את עצמם מדברים למפקד בצורה חסרת כבוד, בזלזול, ומקללים אותו כל כך הרבה מאחוריי גבו כאילו היה אויבם הגדול ביותר. הוא אדם טוב ומדהים שפשוט לא יודע לעבוד. אף אחד מאותם אנשים לא מעריך את טוב לבו ונדיבותו והאנושיות שבו. זה ממש ממש ממש מציק לי. - לקטר על כאב הגב הזוועתי שיש לי כבר כמה ימים בגלל עבודה יתרה, כאב שמונע ממני שעות שינה רבות וגורם להרבה עצבים - לקטר על שהפסדתי את כל האוטבוסים היום ולכל מקום לקח לי כפול זמן להגיע - לקטר על זה שהיום היה אחד הימים האלה שבא לך פשוט לא להיות בו... יום מיותר ומעצבן וארוך וכואב ומתיש ומעייף, מסוג הימים שכל מה שאתה רוצה זה לחזור לישון ולקום מחר... אוף.

אפשר א-קיטור?

בזמן האחרון הכל הולך לי טוב
. שום דבר מהפכני, אבל החיים זורמים על מי מנוחות. בעבודה הכל הולך בקלות, אני מבצעת את מטלותי לשביעות רצונם המלא של מנהלי, למרות שחצי יום (לפחות) איני עוסקת בענייני עבודה כלל. תחזוקת הילדים נהיית קלה יותר ויותר. לא אחת אני מוצאת את עצמי אחה"צ בבית נטול ילדים, פנויה לקפה, עיתון,סרט או מה שבא לי. כשהילדים נמצאים - הם מאד חמודים
יש לי המון פנאי. רק שישאר כך.

אפשר א-קיטור?

הצלחתי לגמור את העבודה שרציתי, הרבה מאוד בזכות החבר הטלפוני שלי. לא חשה אושר או סיפוק ואפילו לא הקלה, אבל זה א-קיטור בכ"ז.

Mנטה

New member
מגניב ! זה בדיוק מה שרצית כדי שהיום

הזה יהיה טוב ! איזה יופי !

אפשר קיטור? (וגם א קטן)

הבעל כבר שבועיים בחזקת בלתי נמצא. הסינגפורים באו לבדוק את הפרוייקט והם בלחץ אטומי מהבוקר ועד הלילה. הוא יוצא השכם וחוזר אחרי שכולנו כבר ישנות. את היום אני מעבירה כרגיל, אבל בערב מפלס העצבנות שלי עולה להחריד. והנה ה א- יצאנו אחר הצהריים לחורשה המקומית לטיולון, וחוץ מרקפות מצאנו גם כלניות! כלניות - אדמדמות, חינניות, הפרח שאני הכי אוהבת בעולם. ממש אושר קטן ובלתי צפוי.

אושר מ

New member
קיטור וא קיטור גם לי..

נמאס לי נורא לשבת בבית. ועבודה זה קצתב עייתי. אז מצאתי עבודה, רק בהרצליה. החלק של למצוא עבודה, זה הא-קיטור. ההרצליה זה הקיטור. עכשיו אני צריכה ללכת לנצל אנשים טובים לגור אצלם, כשזה בעייתי גם ככה כי כולם גרים בת"א, והעבודה עצמה היא בכלל בהרצליה/ רעננה, אז אני מוגבלת בשעות העבודה. ואני לא אוהבת להכנס סתם ככה לאנשים לבתים. לא נעים
.

אושר מ

New member
אם זו הזמנה אז לקחתי../images/Emo3.gif

ועכשיו יש לי כבר מספיק בתים בשביל לישון כל שבוע במקום אחר..

שאלה במתימטיקה (סוג של קיטור)

נתונה סטודנטית. נניח שקוראים לה נועה. נועה צריכה להגיע מהאוניברסיטה (להלן: נקודה א') לביתה שבמרכז ת"א (להלן: נקודה ב'). יש מספר דרכים להגיע מנקודה א' לנקודה ב'. בוא נקרא להם, לשם דוגמה, קו 13 וקו 25. קו 13 מגיעה מנקודה א' לנקודה ב', אבל הוא עובר פעם בחצי שעה בערך. קו 25 מגיע מנקודה א' לנקודה ג' (נקודה ג' = כיכר רבין), מה משחייב עוד הליכה של כ-12 דקות עד נקודה ב', אבל הוא עובר פעם ב-7 דקות. התחנות לשני הקוים נמצאים משנ עבריו של כביש סואן-חלקית שאינו מאפשר מעבר מהיר מתחנה לתחנה במקרה שהאוטובוס השני פתאום מגיע. ולשאלה: מה הסיכוי לזה ש*תמיד* כשנועה בוחרת ליסוע בקו 13 (כי אין לה כוח ללכת רבע שעה) היא מחכה לו 45 דקות בקור התלאביבי (הקו, כזכור, עובר פעם בחצי שעה), כשבינתיים חולפים בצד השני של הכביש כ-5 אוטובוסים מספר 25, ואילו בפעמים שנועה כבר משלימה עם גורלה ומחכה לקו 25, עובר אחרי 2 דקות קו 13 בצד השני של הכביש?? ניסיתי הכל, אפילו להגיד בקול רם: "טוב, נו, אני אסע ב-25", ואז לרוץ מהר לתחנה של ה-13. לא עובד. אם מרפי הזה לא היה ממציא את החוקים המטופשים שלו הכל היה הרבה יותר פשוט, לא?

shellyland

New member
אולי אם נועה היתה בוחרת לנסוע

ולא ליסוע, זה לא היה קורה.

האגס 1

New member
אם מרפי לא היה ממציא

את החוקים האלה - אגד היו ממציאים אותם. אין אפשרות להשיג לוח זמנים של האוטובוסים?

אטיוד5

Active member
הסיכוי די גדול

מאוד גדול אפילו. זה כמו ההוא שיש לו שתי חברות עדיפות עליו במידה שווה. נקרא להן מאי ויולי, ככה סתם. הוא יוצא מהעבודה ואומר לעצמו - האוטובוס הראשון שבא - אני עולה עליו, ולא אכפת לי אם זה למאי או ליולי. איכשהו הוא מוצא את עצמו מבלה הרבה יותר עם מאי מאשר עם יולי. הכיצד?

אטיוד5

Active member
כן

הוא יוצא מהמשרד שלו בדיוק בשעה 4. האוטובוס למאי מגיע ב- 4:02, וזה ליולי מגיע ב 4:04. אז אם תבואי ב- 4:01 תקחי את כל הקופה, אופס, את הקוף.

להזכירך יקירתי

קבוע ותוחלת הם (חלק מ)מה שהבריח אותי מהחוג לפסיכו' לזרועות האקדמיה למוסיקה. נפרדנו כידידים. אבל לך בטוח צריכה להיות איזו הצעה טובה איך לנצח את מרפי, לא?

ailag

New member
יש לי

אבל אני מן הסתם אגיד אותה רגע אחרי ההזדמנות האחרונה לממש אותה או שכשאני אגיד אותה היא תפסיק לפעול.

למעלה