קיטור + שאלה...

ssyוM

New member
קיטור + שאלה...

טוב, די נמאס לי מ"תמוז" אני מבטחת את האופנועים שלי דרכם כבר שנים , בשנתיים האחרונות אני מחזיקה שני ביטוחים במקביל
וכשאני מתקשרת אליהם אני מרגישה שמישהי שם עושה טובה שהיא מדברת איתי, מה עוד שמעולם לא תבעתי כל מה שאני צריכה זה שיחת טלפון אחת לשנה כדי לדעת פרטים או לחדש ביטוח.
מכיוון שאני מאמינה שכל חברות הביטוח מוכרות לנו פחות או יותר את אותו המוצר אני מחפשת את החברה / סוכן שהערך המוסף שלו הוא שירות.
( בקשה הזויה
) האם יש חיה כזאת ?

בנוסף יש לי שאלה לגבי קניית אופנוע...
כשאני לוקחת אופנוע לבדיקה ואני מגלה שאוטוטו יש להכניס את האופנוע לטיפול גדול , האם זה מקובל להוריד במחיר האופנוע על בסיס זה

תודה מראש לכל המשיבים

avi elbaz

New member
1. צפונית 2. מחצית

ולגירסה הארוכה.
אני עברתי מאודי דגן לצפונית ומרוצה מהשירות עד עתה. תתקשרי ליובל בר 050-8299038.
כשמתגלה בבדיקה צורך בטיפול גדול או כל הוצאה גדולה מקובל להתחלק בעלות חצי בחצי.

ssyוM

New member
הוצאה גדולה

גם אם מדובר בטיפול תקופתי שהאופנוע אמור לעבור, כלומר משהו שלא נחשב כריג'קטים?
אני יכולה לטעון שהטיפול הבא הוא טיפול גדול בסדר גודל של 2000 ש"ח ולכן להוריד מהמחירון 1000ש"ח נוספים ?
אם כן , מתי זה לגיטימי לדרוש את זה ? 500 ק"מ לפני טיפול גדול ? 1000ק"מ ? 2 ק"מ ?

avi elbaz

New member
אם בבדיקה זה עלה אז איפה פה הבעיה ?

אם לא עלה אבל ברור שהאופנוע צריך טיפול ב 1000 ק"מ הבאים ניתן להתחיל להתמקח על עניין עלות הטיפול. אם המוכר מבקש מחירון אז יש קייס לנסות להוריד. אם המוכר מוריד מראש אז הקייס פחות חזק. תלוי כמה את רוצה לקנות וכמה המוכר לחוץ.

gsxr77

New member
אני גם "תקוע" עם תמוז כבר מס' שנים

לאחר סבב קצר בין הידועים, שום דבר לא השתנה ולכן חזרתי אליהם. אם תגיעי למנוחה ולנחלה - אנא שתפי

אומר לך מה עשיתי כשרכשתי את הSV1000 שלי. חיפשתי כזה בערך חצי שנה כאשר כל יומיים עשיתי "סיבוב" בלוחות המודעות. במהלך החיפושים ראיתי 2 כלים, האחד ראה את הכביש מזויות שונות ומשונות, והשני נראה כאילו מישהו העביר אותו במייבש כביסה.
כאמור אחרי 6 חודשים ראיתי את הכלי שלי 2 רחובות ממקום מגורי (ככה זה בסוף), נראה באמת טוב והבן-אדם רצה מחירון ותו-לא. נלקח לבדיקה ביום למחרת, לאחר חתימה על זכרון דברים מנוע-גיר-שלדה וכד'.
בבדיקה התברר כי יש ריג'קטים קטנים + צמיג אח' + טיפול בעוד 500 ק"מ.

מה את חושבת ששילמתי?

מחירון - 500 ש"ח!!

למה, כי אין הרבה כלים כאלו ובטח לא במצב של הכלי שלי, ולאחר 6 חודשי חיפוש, לא בא לי לחפש שוב כמה חודשים ובסופו של דבר להתפשר על כלי סמרטוט עם פחות 2K ש"ח.

מקווה שעזרתי

למעלה