קיטור לסוף היום

moma422

New member
קיטור לסוף היום

נמאס לי, אני חורקת.או מתפרקת או סתם מזדקנת מהר מהמצופה
כל בוקר אני קמה וכואב לי במקום אחר (אני קצת מגזימה). העורף, הירך הבוקר התחילה באופן מפתיע לחלוטין לכאוב לי הברך. למה? ככה! אני ממש לא רגילה. תגידו לי שאני לא לבד, תגידו לי שאם עברתן את ה40 גם אצלכן זה ככה, אבל זה עובר. יש כאן כאלו שרצות מרתון ו10קמ כל יום, אני רוצה גם. אני אסתפק גם ב5 ק"מ יום כן יום לא. אני צנועה אוף

D X 9

New member
אכן מבאס

שני תופעות גיל מעצבנות במיוחד - הכל כואב, אם אין בעיה רפואית אפשר למנוע את זה ע"י ביצוע הפעולה השנואה: התעמלות. תופעה שנייה - אם פעם הייתי צמה יום או עושה דיאטה שבוע הבטן שלי הייתה נהיית שטוחה כמו קרש, היום - נאדה. צריך חודשים של תכנון תפריט מוקפד + ביצוע הפעולה השנואה התעמלות וגם אז מדובר על כמה גרמים בשבוע. מצד שני אנחנו חכמות יותר לא? וכבר עברנו לידה או שתיים וכבר מצאנו את האחד (ולפעמים הספקנו להחליף אותו) וההורמונים של גיל ההתבגרות התמתנו....

adif11

New member
מצבי כמצבך...התחלתי לפני יומיים לצעוד

אחרי חצי שנה שאני מנסה להכריח את עצמי ועד שסוף סוף זה הצליח התחילו הגשמים הפסיכים האלה. אין מצב שאני צועדת ברחובות בכזה מזג אויר !

moma422

New member
אבל אני דווקא כן עושה

הפסקתי עם ההליכה/ריצה בגלל שכאבה לי הרגל ופחדתי שאולי אני מחמירה את המצב, אבל עשיתי צילום ואין שם כלום פתולוגי. כרגע אני מתרגלת בבית 3 פעמים בשבוע יוגה/פילאטיס - המצאה שלי. 45 דקות של תרגול גמישות וכוח.

פרמלה

New member
את מתרגלת לבד בבית במשמעת עצמית

שלוש פעמים בשבוע כל פעם 45 דקות? וואו!!! אולי הקור גורם לך לכאבים?

פרמלה

New member
ושכחתי...

את לא לבד. הברכיים מדי פעם, בלי סיבה נראית לעין. לא מזמן נקודה מסוימת בגב התחתון. שיטת ההתמודדות שלי היא התעלמות. בדרך כלל מצליח לי. בשביל ספורט אני רוכבת על אופניים ומשחקת כדורשת

למעלה