קיטור וא-קיטור

הרבה קיטורים ואף א- לרפואה...

כי נסעתי עכשיו 3.5 שעות בעמידה באוטובוס צפוף.
כי עכשיו יש לי קורס שנקרא "יחסים בין-אישיים בקבוצה" - וזה אומר 12 אנשים שיושבים במעגל ומנתחים את כל מרכיבי הישיבה במעגל במשך שעה וחצי...
כי אני לא מוצאת עבודה והמינוס הולך ותופח.
כי אני לא מוצאת את המשקפיים שלי והעדשות עושות לי דמעות.
כי אבחנתי את עצמי בהפרעה דו-קוטבית.

orlyt

New member
אויש ../images/Emo24.gif

- אוטובוסים זה פויה. היה פעם מערכון בתוכנית פלטפוס על איך להשיג מקום ישיבה תוך הפגנת מיחושים וחולשות.. נסי ותהני
- בעניין עבודה, מה את מחפשת? אולי אני יכולה לעזור? אם את מקלידה ממש מהר, לי יש עבודה שאין לי זמן לעשות, ותיכף האנשים הנחמדים יתחילו לרדוף אחרי עם מערוך. - מה שנחמד בהפרעה דו קוטבית זה שבסוף הדכאון מגיעה תקופת שמחה (לא ממש...). אבל ברצינות, זו תופעה ידועה אצל הלומדים פסיכולוגיה. הם מתחילים לזהות בעצמם את כל מחלות הנפש והפרעות האישיות שהם לומדים עליהן. מצבי רוח משתנים (שאני העליתי לדרגת אמנות) זה בסדר, במיוחד בהתחשב בסדר היום הסטודנטיאלי ובשאר מתחי היום-יום. החזיקי מעמד, ואם את זקוקה לעידוד יותר אקטיבי אני יכולה לבוא עם פונפונים

זקוקה בדחיפות לפונפונים ../images/Emo122.gif

מקלידה די מהר, לא מספיק מהר כדי לתמלל בלייב...

orlyt

New member
|אורזת את הפונפונים|

זה לא בלייב..זה מקלטות. אני יכולה לתת לך לנסות קלטת אחת. תראי כי טוב - אתן לך את כולן; תראי כי רע, אני אחפש קורבן.. אממ.. כלומר, בר מזל אחר
אם את רוצה ללכת להטביע יגונך בשוקולד (או בחסה.. מה שעושה לך טוב), אני עובדת עד תשע, ואז יכולה לבוא לשעשע אותך או לבכות איתך (בהתאם לקוטב המועדף עליך
)

פלפל.

New member
לפחות

עוד שדך פורח ועולה שיבולת, עוד נירך פתוח לטללים ואור, עוד גפנך רודמת, שקטה צופה לה, שדמתך מופזת וירוק הניר.

קיטור? א-קיטור? סתם אהבליות?

התעוררתי קצת יות רמאוחר ממה שהתכוונתי. במקום לזנק מהמיטה אל השיל- מוביל, שיחקתי קצת עם פלפל והגשרים. ראיתי שכבר ממש מאוחר לי. במהירות שיא התקלחתי-התלשבתי-יצאתי-נסעתי והגעתי עד לגבעה הצרפתית 10 דקות לפני תחילת השיעור. אמרתי לעצמי: "בשמונה וחצי בבוקר אין מצב שאני אמצא חנייה בהר הצופים. אני אחנה כאן ואקח אוטובוס, בתקווה שהוא לא יתפוצץ" בעודי מחכה בתחנה, דיברתי בטלפון עם אמא שלי, שאמרה לי "מחר אנחנו נוסעים." "לא," אמרתי לה, "ביום חמישי אנחנו נוסעים". "אבל מחר יום חמישי", התעקשה. עליתי על השלי-מוביל וחזרתי הביתה.

קיטור? א-קיטור? סתם אהבליות?

עוד לא התידדתי עם הטרקטיבי מהקומזיץ. אתמול בערב הוא התקשר ואמר שיבוא. אחרי כמה זמן התקשר שוב ואמר שהוא לא מסוגל להוציא את עצמו מהמיטה ושפעם אחרת. חברה שלי, שהיא גם חברה שלו, אמרה לי שהוא קצת תיחקר אותה עלי והיא נתנה המלצות טובות. די בא לי עליו.

shellyland

New member
והמקרר שלי מקולקל ../images/Emo46.gif

עוד מיום שני (הוא עושה קצר בחשמל) ובשרות של אמפא כל הזמן תפוס. מישהו מכיר מקררן טוב באזור ירושלים?

shellyland

New member
בכלל לא נכון! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

המדחס של המקרר נשרף. חדש עולה 1,200 ש"ח. מאיפה אני אביא את הכסף הזה עכשיו, שאני לא עובדת? התקשרתי לאמא שלי לבכות לה שמקרר בן קצת יותר מ-4 שנים לא אמור להתקלקל כך, ותגובתה הספונטנית היתה: "אני יודעת מה עשית לו?" ניתקתי לה והלכתי לבכות.

אטיוד5

Active member
אבל היא צודקת

באמת היא לא יודעת מה עשית לו.
טוב, טוב, לא מצחיק.

למעלה