קיטור + התייעצות ../images/Emo4.gif
עד לפני רבע שעה הייתי על סף בכי, עכשיו קצת נרגעתי ומנסה לחשוב בהגיון. המצב הוא כזה: לאון נמצא בבית עם אמא שלי, האחיין הקטן שלי מספטמבר בגן. הבעיה היא שכשהוא חולה משאירים אותו בבית (שזה ברור), אבל לא עם אחותי אלא עם אמא שלנו, ומן הסתם- עם לאון. והוא חולה די הרבה. במחלה הקודמת עלה לי הרבה עצבים לשכנע את אחותי לקחת יום מחלה ולטפל בילד שלה. היא טוענת שבעבודה עושים בעיות עם זה (מורה מטעם משרד החינוך, אין איזה חוק נגד פרצופים שבוס עושה?). לי כבר לא נשארו ימי חופש, אף אחד לא ייתן לי יום מחלה כי האחיין שלי חולה. בקיצור, מחר הילד שוב פעם נשאר בבית. יש לו דלקת בעין
, אני משוכנעת שזה מדבק מאד (לטענת אמא שלי "זה סתם וירוס, זה לא מדבק"). נודע לי על זה לפני שעתיים בערך. במאמץ לא מבוטל בעלי סידר לעצמו יום חופש מחר. מה נעשה מחרתיים אין לי שמץ של מושג. אולי יישאר עם סבא לחצי יום ואז אני איכשהו אברח מעבודה. נקווה שאחרי יומיים הילד יחזור לגן- עד הפעם הבאה. כן, אני עצבנית על אחותי נורא, ועצבנית מזמן. אמא שלי גידלה לה את שני הילדים, וכשאני ילדתי (סוף כל סוף) קיבלתי עזרה של שעתיים בשבוע במקרה הטוב (כי היא שמרה על הילד הקטן שלה 17 שעות ביום עד גיל שנתיים) ועצות טלפוניות בשפע מאחותי הדואגת. בעלי ממש רב איתה בגלל זה, אמר לה שבמקום לתת עצות שתוציא את הילד שלה מאמא טיפה יותר מוקדם וטרק את הטלפון. וגם עכשיו היא מפילה את כל האחריות עלינו, היא התקשרה לאמא (שאומרת שהיא אוהבת את כל הנכדים ולכן לא יכולה לסרב לה) ובזה פתרה את הבעיה, ואנחנו שוברים את הראש. אבל אם נשאיר בצד את העצבים, מה לנו לעשות? להכניס אותו למשפחתון? או ששם הוא ממילא יהיה בסביבת ילדים לא בהכרח בריאים, והרבה יותר מאחד? מה הייתם עושים במקומי? (אוף, אולי לא צריך יותר מילד אחד...)
עד לפני רבע שעה הייתי על סף בכי, עכשיו קצת נרגעתי ומנסה לחשוב בהגיון. המצב הוא כזה: לאון נמצא בבית עם אמא שלי, האחיין הקטן שלי מספטמבר בגן. הבעיה היא שכשהוא חולה משאירים אותו בבית (שזה ברור), אבל לא עם אחותי אלא עם אמא שלנו, ומן הסתם- עם לאון. והוא חולה די הרבה. במחלה הקודמת עלה לי הרבה עצבים לשכנע את אחותי לקחת יום מחלה ולטפל בילד שלה. היא טוענת שבעבודה עושים בעיות עם זה (מורה מטעם משרד החינוך, אין איזה חוק נגד פרצופים שבוס עושה?). לי כבר לא נשארו ימי חופש, אף אחד לא ייתן לי יום מחלה כי האחיין שלי חולה. בקיצור, מחר הילד שוב פעם נשאר בבית. יש לו דלקת בעין