קיטור. (ארוך ../images/Emo18.gif)
הלכתי לאסף אמדורסקי. חשבתי שיהיה נחמד. :| פתיחת שערים: 21:30. הגענו: 22:20. אסף הואיל להעלות לבמה: 23:10. ההופעה התחילה טוב. שני שירים חביבים ביותר, שלמה ארצי עלה לשיר השלישי, נראה מבטיח, במיוחד אחת מזמרות הback up שהציגה קול מרשים ושליטה לא פחות מרשימה בטונים הגבוהים. משם? ירידה תלולה. שני שירים לא ממש מוכרים, שיר שישי היה "שוב הגשם" של הפיקיות -שכמיטב המסורת לבשו שתיהן תלבושות שהיה ניתן לאסוף אותן לחצאית מיני אחת קטנטנה- נראה לי שפעם ראשונה הן שרו בלי פלייבק. זה נשמע ככה. במקלחת אני לא מעז להשמע כך. שיר מפהק, אריק סיני עלה לבמה בלבוש תמוה. אחריו אביב גפן, שלא שמעו חצי מהשיר הראשון שלו בגלל כשל טכני (חצי נחמה) והשיר השני -חלולים- הייתה פשוט בחירה גרועה מצד אסף. ברי סחרוף העלה את מצב הרוח עם שני שירים מעולים, פשוט ביצוע מרנין. בלדה משעממת ומנוגנת באופן בינוני, זמר תמוה ולא מוכר העונה לכינוי "פושטק" שערער את כל הכבוד המוזיקלי שלי כלפי אסף, ממש ככה. גברת אמדורסקי (שהתנהגה, סליחה על הביטוי, כמו פרחה נעלולית חסרת איי.קיו. שהדבר היחיד שהיא עוד יודעת לעשות זה להזיז את האגן שלה בשמלה הורודה הקטנטנה ההיא) עם שני שירים, ירמי קפלן, מישהי מוזרה עם צ'לו, ג'וני שועלי שנתן הופעה מזעזעת לא פחות משל הפיקיות (אם לא יותר, ובזה קשה להתחרות חבר'ה) ועוד ועוד ועוד... בקצרה: *יותר מדי אמנים. -זה נראה כמו ערב מחווה לאסף אמדורסקי מאשר הופעה שלו. *איכות הסאונד הייתה די חובבנית וקצת OFF. ניסה משהו רגאיי-י שכזה, מעורב עם אלקטרו ויצא על הפנים. *הופעה ארוכה (יצאנו משם בשתיים וחצי, בתחילת ההדרן) ולא משאירה טעם של עוד. *פלייליסט -ואין לזה מינוח אחר- מחורבן. פשוט ככה. *עברו יותר מדי שנים מאשר אסף הופיע ורואים את זה. *אסף בצהריים ביטל כרטיסים של מבקרים ונציגים -עכשיו מובן למה. לסיכום: התאכזבתי. מה זה התאכזבתי, על סף דכאון מכמה שציפיתי שהוא יחזור להופיע.