קיטור. (אין היום חידות)

sigmao

New member
קיטור. (אין היום חידות)

רק קיטורים אני צריכה להיות בפגישה אחה"צ באזור נתניה. מה שאומר, שלא אגיע הביתה לפני שבע ואני עייפה כבר עכשיו. וגם תפוס לי שריר בשוק כבר יומיים, וכואב לי בעצם הזנב ואני קצת צולעת בגלל הנ"ל. ובבוקר נכנס לי משהו לעין, אז עד שהוא יצא בכלל נראיתי כמו קוואזימודו. והילד הפושטק הזה שאני מגדלת בבטן בועט באופן מדוייק ביותר לכיוון שלפוחית השתן שלי. אני שוקלת להוציא ספר שמדרג את השירותים בתחנות הדלק בארץ... ואני רק בשבוע 25, וכבר אני מקטרת. מה יהיה אח"כ? ופעם היה לי מוח. באמת. נצ'בעת. והיום - כלום. אני לא מסוגלת להתרכז יותר מעשר דקות רצוף. ואתמול כשבעלי הזמין פיצה הוא הזמין עם חצי פטריות למרות שרציתי עם גבינה בולגרית. (אז מה אם לא אמרתי לו! כל דבר צריך להגיד???) והיה אבוקדו בשל במטבח במשרד ומישהו אכל אותו לפניי. נבלה. נראה לי שסיימתי. הולכת לבכות על מר גורלי.

angelula

New member
אותו מצב אותה סירה אותו הכל.

רק בלי הפיצה והאבוקדו. עם ארוחת צהריים שזה עתה נקנתה. ויום ארוווווווווווווווווווך בעבודה לפני.

shiron number 1

New member
ובכל זאת הצלחת להצחיק אותי

זה גם משהו, לא?

גם לי יש רשימת הזדהות

התל"מ כבר כאן עוד יומיים. אני מקוררת משתעלת כמו זקן ברמה של החנקויות ואפילו תקרית מביכה של התקפת שיעולים ברחוב כ"כ חזקה שברח לי פיפי מזל שאף אחד לא שם לב אתמול נפלתי ברחוב בדרך חזרה מפגישה עם המחשב הכבד שלי, נקרעו לי הגרביונים, קיבלתי שפשוף רציני בברך ושאיש אחד עזר לי לקום התחלתי לבכות כמו ילדה שבאתי לגן לקחת את הילד היא אמרה עוד מעט תבכי עוד יותר" ומסתבר שהוא לא הרגיש טוב הבעל בטרוף כבר שבועיים כמעט לא בבית בכלל על הדרך חוויתי קלקול קיבה ואתמול ואל תשאלו אייך נפלה לי מערכת תופים על הראש. וכל זה במקביל למלא עבודה ונזיפות מהרופא על חוסר קיצוני בברזל אבל איין ספק שהאבוקדו שלך לוקח במחלקת "שברון הלב"

פרמלה

New member
אבל מערכת תופים על הראש לוקחת

במחלקת האקסטרים. את מזכירה לי שכשהייתי בהריון עם בכורית חרבנה עלי ציפור, שרט אותי חתול ונשך אותי כלב, ואיזה יום כשהלכתי ברחוב בהרצליה, הלכו אחרי על המדרכה שני סוסי משטרה (עם רוכביהם), אז את יכולה לשער למה ציפיתי. תחזיקי מעמד עד סוף ההריון

נשמע כמו יום בחייה של איליין מסיינפלד.

הרגת אותי עם הסוסים! וזה כואב לצחוק במצבי המחרחר, אבל היה שווה את זה! תודה! וכן תופים זה קיצוני...

sigmao

New member
אני חייבת להגיד ש...

אכן מערכת תופים לוקחת :) גם אני בלי ברזל אבל טרם קיבלתי נזיפות מהרופא כי הוא עוד לא ראה את הבדיקות האחרונות... אז מצבי יותר טוב

אז תיקחי, אל תחכי כמוני לרגע האחרון.

אני גם הברזתי מאיזה אלף תורים ופספסתי את ההדרדרות.

efratcn

New member
סורי אבל

חרגת אותי עם התיאורים שלך. מקווה שהזמן עובר עליך באופן נסבל.

sigmao

New member
תודה למעודדות

חזרתי הביתה במזל טוב, מחכה שהפושטקית תצא מהאמבטיה שאוכל להקריא לה סיפור לפני השינה ולהרדם שניה אחריה... ורק להבהיר, שא יהיו אי הבנות - אני אולי מצחיקה, אבל מתוקה? זה לא. עד כאן! (אני קשוחה ומסוקסת...
)

למעלה