קיטוררררר

עִידן

New member
קיטוררררר

אוףףףףףףףףף!! המחשב שלי התקלקל (אני כותבת משל אבא). כמה מעצבן! נכון, אמנם מחקתי בו כל מיני דברים שאולי היו הכרחיים לתפקוד שלו, אבל לא הייתה לי ברירה. (מזל , מזל, מזל שאין לי כבר עבודות להגיש לביה"ס שתקועות שם במחשב. מזל)

dana2909

New member
מישהו קלל את מחשבי ארץ ישראל

אחרת אי אפשר להסביר איך מפלה כזו של כל כך הרבה מחשבים לכל כך הרבה אנשים. אחד אחרי השני!!! זוועה!! נאלצנו לדבר אחד עם השני (אכן תמונות קשות) הבשורות הטובות הן שהמחשב חזר לעצמו לפני מספר רגעים. לתושבי הבית שלום.

shellyland

New member
אם המחשב שלך ממילא מקולקל

אולי את רוצה להיות ראש גדול?

ler

New member
../images/Emo7.gifגמשלי../images/Emo5.gif

המחשב הלך לעולמו עם כל מה שעליו ובתוכו. בדיוק חשבתי שכדאי לצרוב כמה דברים חשובים. אבל דחיתי ל"מחר". הכל הכל הכל הלך!!! עוד ניסיתי שבועיים לשחזר אצל כל מיני קוסמים - אך לשוא. בואהההההההההההההההההההה איך זה שצרת רבים לא מנחמת בכלל?!

De-Panther

New member
גם לי יש קיטור... אני עושה בגרות...

בספרות בעוד כמה שעות ואני מרגיש ששכחתי כבר הכל ואני כבר כמה זמן דוחה את הלימודים לזה... כבר ממש עבר לי החשק ללמוד... זה לא שלא למדתי בכלל... זה פשוט שאני כל הזמן מתרחק מזה... ודוחה את זה כמה שיותר... ובלה... בלילה הזה אני לא יושן כי ישנתי רוב היום... ובכל זאת אני לא מצליח להתקרב לכל הדפים האלה שכתובים בהם דברים... בעעעעעעע... אני לא רוצה ספרות
איך לעזעזל קיבלתי בזה 90??

פסססט... ספינה..

נסחפת! ספינה קטנה נסחפת! וכבר יורד הליל! האין מי שיובי ספינה קטנה אחת אל הנמל? כך מלחים אומרים: אתמול, עם דמדומים חומים, ספינה קטנה אחת כבר נכנעה, נתערבלה, ירדה לתהום. אך מלאכים אומרים: אתמול, כששחר בא אדֹם, ספינה קטנה אחת, מותשת מסופה, הרימה את תרניה, מתחה את מפרשיה, זנקה קדימה בתנופה. (מאת אמילי קיקינסון, תורגם ע"י ד' אפרת ופורסם כשיר שלא נלמד בבחינת הבגרות בספרות לפני חצי שנה)

עִידן

New member
לקחתי את כל החומר שלי בספרות,

כלומר היצירות עצמן, סיכומים מהכיתה ומאמרים - קראתי ובדקתי שאני זוכרת. מקומות שהיו בהם הרבה ארמזים מקראיים או תלמודיים - כתבתי בפתקית את הארמזים, ושיננתי בדרך לביה"ס.

Outlast

New member
לקרוא את היצירות לפני הבגרות?

את השירים קוראים, מקסימום איזה סיפור קצר שלא זוכרים, אבל לקרוא את הספרים מחדש? למה? בכל מקרה מתמקדים בנושאים מאוד מסויימים בספר, שבשביל לענות עליהם ממש לא צריך להיות בקיאים בעלילה אלא צריך להיות בקיאים בפרשנויות. אני למדתי יומיים דחוסים, די בלחץ. לפני זה אולי דפדפתי קצת בחומר, לא יותר. ללמוד מבחינתי זה לקרוא סיכומים ופירושים, על המוטיבים והאמצעים האומנותיים שאני יודעת שאני צריכה לדעת. מה שכן, הבגרויות שלי גם נראות בהתאם..

עִידן

New member
אה, לא למדתי רומן..

ויתרתי.. אבל את "ביקור הגברת הזקנה" קראתי מחדש, את אדיפוס לא, על הסיפורים הקצרים שלמדתי, חזרתי, ועל השירים גם. אטיוד - ברור ששבוע מספיק, שבוע מספיק לכל מקצוע, זה די והותר.

למעלה