קיטורימפה

אולי רק מהמורה קטנה?

רק קריאה של ידיד נאמן לתשומת לב אישית? מקווה שכך, ושתוכלי לעזור לו (בכירופרקטיקה, שיאצו או דרך מועילה אחרת). תרגישי טוב, ומהר!

אכן מבאס. אני הלכתי למדקר עם "מקרה גב"

שעה מאוחר יותר, עם חורים בכל הגוף וגב חם ממוקסה, הרגשתי הרבה יותר טוב. עוד טיפול אחד הוציא אותי מזה לגמרי. מקווה שיעבור מהר. ועוד תובנה שפיתחתי - הספורט הפך אותי להיפוכונדרית... כל כאב הכי קטן כבר מפחיד אותי שעוד שתי דקות אני אושבת... שאת המירוץ של עוד ארבעה חודשים אני כבר לא אעשה.... הכאבים האלו מלחיצים הרבה יותר כשיש לנו מטרות....

עיסוי

לפני חודש היה לי מקרה גב קטן, אחרי שעד כה הוא היה אחד האיברים הבודדים שלא עשו לי בעיות. הכאב לא איפשר לי לרוץ באופן קיצוני, ואחרי מחשבות מדכאות על פיזיותרפיה, פציעה נוספת וכו, המאמן שלי הציע פשוט עיסוי מקצועי והאמת שזה פתר לי את העניין. זה עיסוי מאוד עמוק וצריך בן אדם שמבין עניין וגוף. אם את מחפשת מעסה ספורט מוצלח ואת תל אביבית או במרכז, תאותתי לי ואשמח להמליץ. טל

הי סש"נ לקח לי כמה ימים

ראיתי שכתבת לי אבל רציתי להיות כבר אחרי... ושהמצב של הגב ישתפר קודם. למעשה, עד אתמול עוד כאב לי אבל היום כבר הרבה יותר טוב. זאת אומרת לא כואב לי בכלל. מחר אני מקווה לעשות 10 ק"מ קל עם חברה ואם הכל יהיה בסדר - בשבת ארוכה. תודה שדאגת לי.
נעמי

למעלה