קיטורים

AnGeL DoLlY

New member
אבל נשמה..זה לא כזה נורא|:

תאמיני לי שיום אחד יותר מ1000 קלוריות לא ישמין אותך זה עניין של הרגל [בכלל, בנות בגילנו צריכות לאכול מקסימוםם 1200..אז את יכולה להירגע]

AnGeL DoLlY

New member
וכמו שמשתמע ממנה

הילדה רוצה להרזות, ככה ש1200 קלוריות ביום בהחלט יספיקו לה. ואין פה ויכוח, באמת.

ThE uVa

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

מה יספיקו לה ומה לרדת במשקל, אם היא רוצה לרדת במשקל, שתלך לדיאטנית ותראה אם היא צריכה ואם כן אז איך, ובלי שאנחנו נחליט מה היא צריכה או לא צריכה.

לגמרי, אבל בשורה התחתונה

מה שכולנו אומרות זה שה*מינימום* שנערה צריכה לאכול בדיאטה הוא 1200. זה ידע כללי כזה.

טוב, אני בדר"כ לא מגיבה לטמטום כזה אבל!

אני אחרוג ממנהגי ואגיד לך ש1200 זה מספר קלוריות של בנאדם בדיאטה. ושאסור [מבחינת-לא-בריא-לגוף] לאכול פחות מזה. את יכולה לרדת גם מ1200 (ויותר מזה) ולא לדפוק לעצמך את הגוף ואת החילוף חומרים. או שאת יכולה לבחור לאכול הרבה פחות מ1200 ולדפוק לעצמך את הגוף. הבחירה בידייך אינג'וי!

../images/Emo203.gif ענבלי...

בבקשה בבקשה תפסיקי את הסיפור הזה של ספירת הקלוריות!!! אין לך מבנה רחב בכלל ואת כ"כ ל-א שמנה ואפילו לא מתקרבת לזה!!! את לא מבינה שאת צריכה לאכול כדי לרקוד? את לא מבינה שםא לא תאכלי המערכות שלך בגוף יקרסו ולא תוכלי להמשיך לרקוד או לעשות דברים אחרים?? תשימי לב מה את עושה. את כבר מכירה את הסיפור שלי..לא פעם

RainbowL

New member
מסכימה.

יש לי ילדה בכיתה שמרוב שרצתה להתקבל לבי"ס גבוה לריקוד, חשבה שהיא לא במשקל המתאים (וכן הייתה) ועשתה דיאטה, ועכשיו מעל שנה היא בבית חולים בלי לצאת משם בקושי. אם ענבל לא מרוצה מהגוף שלה, היא יכולה לעשות מה שבא לה, אבל שיהיה מבוקר ואחראי. אל תאכלי פחות אוכל- תאכלי פחות קלוריות. שובע זאת התחושה הכי חשובה לגוף.

בר רוני תודה מתוקות ../images/Emo71.gif

אבל ברוש זה מזה לא קשור.אני סופרת קלוריות אחרי שאני מסיימת את היום,לא מציבה לעצמי גבולות ואז מתאכזבת.זה פשוט ר = ע . רוניל'ה אני לא אוכלת פחות אוכל.אני אוכלת כל יום 3 ארוחות מסודרות וגם מנשנשת בין לבין. זה פשוט לא עוזר.וזה מעצבן. אבל תודה

RainbowL

New member
אני יכולה לתת לך עצות?

תבקשי מההורים שיקנו קרטיבים הביתה, זה ממש כיף ובקושי קלוריות. שיהיה לך בפריזר שבא לך משהו כיפי.. ויש גם ממש ארטיקים עם גלידה בפנים, ממש ממש טעימים שהם בסה"כ 68 קלוריות. גם במבה זה החטיף הכי פחות משמין, והצ'יפס הדל קלוריות בחבילות קטנות מעולה פעם ביום (או צ'יפה או במבה, בנוסף לארטיק) אחותי הקטנה עושה עכשיו דיאטה מסודרת אצל דיאטנית אז הקשבתי
גם הסוכריות ללא סוכר של מאסט, גם אלה על מקל וגם הלימון-ריבת חלב-קפה-אפרסק וואטאבר- ממש ממש טעימות וממלאות את הפה כשצריך משהו... כשאת צריכה משהו לנשנש, יש מספיק דברים טעימים ולא הכי משמינים.. לא צריך לספור קלוריות, תארגני לך ארוחות מסודרות ואפילו תכתבי לך מה את אוכלת כל יום, שיכינו לך לצהריים בדיוק מה שאת רוצה.. ותמיד תוסיפי ירקות, לכל ארוחה. שש כפות מהפחמימות זה אחלה ומשביע (פירה, אורז..) וזאת הכמות המומלצת. אם את אוכלת פסטה- שימי בכוס ורק אז בצלחת [כוס עם ידית, מהאלה של המדידה]. אם תרצי לדעת עוד משהו אני אשמח לעזור :) [וואו אני ממש שולטת בנושא]

NoFaRi1

New member
חוזרים עוד שנה

זה הכי גרוע שהם יכולים לעשות. זה אומר שאני חוזרת ב יב' וכמובן שלא אבין שם כלום וזה אומר שאני צריכה להשלים את כל הבגרויות :/ מה הקטע שלהם לתת עוד שנה%$%@%% יפה שמישהו חושב עליי

Small talk

New member
יהיה בסדר ../images/Emo24.gif

אני מכירה מישהי שאת כל הבגרויות שלה עשתה בי"ב וסיימה אותן, דברי עם מורים, הם דווקא מאוד מתחשבים בקטעים כאלו. מקסימום תשלימי חלק אחרי הצבא, קטן עליך!
you

NoFaRi1

New member
חח אז זהו, שממש לא קטן עליי

גם ככה אף פעם לא האמנתי שאעמוד בלחץ של בגרויות. אבל תודה בייב!

OverSharing

New member
את בי' עכשיו?!?../images/Emo103.gif

הייתי בטוחה שיא!!1 [או שאת בי"א ויצאתי סתומה?:<] רוב הבגרויות זה לא הכי ביגדיל תנ"ך זה שטויות [באמת. רק לקרוא מלא עמודים, אבל אפשר עשות את זה לבד.] אנגלית לא תהיה לך בעיה מתמטיקה את בטח לומדת חלק מהחומר לשון זה חרא ולי היה קשה אפילו שלמדתי בכיתה:p רק היסטוריה זה הרבה חומר אבל אניבטוחה שתעמדי בזה. באמתבאמת!

NoFaRi1

New member
חח נשארתי שנה בגן P:

מה שאומר שכן, אני בי' P: תודה רבה בובה :] כשאת אומרת את זה זה באמת לא נשמע כזה סיפור, אבל אני יודעת עליי שלא ממש אעמוד בזה. אבל בסדר נו... תמיד יש אחרי צבא P:

RainbowL

New member
אין לי שום סיבה לקטר

ואני יודעת שזה די מטומטם לומר את זה בשרשור קיטורים. אבל באמת שאין לי על מה לקטר. ומסתבר שאני עדיין עושה את זה, הגנים הפולנים שולטים בי בכל מצב. ואיכשהו תמיד אני מוצאת על מה. למרות שבא לי עליו, אבל אני טובה רק בלתת עצות לאחרים. כשהכדור מגיע אליי, אני זורקת אותו והולכת...

למעלה