טוב אז שנתחיל?
אוווווףף!! איבדתי את המשקפי ראייה היפות שלי.. אני לא יודעת למה,בזמן האחרון התחלתי לא להרכיב אותם חוץ מבשיעורים. למרות שאני צריכה , כי המספר שלי הוא 2- אני חושבת.. אז חזרתי הביתה מבצפר אחרי שהשתחררתי שעה לפני בגלל כל הבלוני מים,וכל הכיתה הייתה מוצפת אז המורה שיחררה אותי והייתי מאושרת

אבל אז חזרתי הביתה ולא מצאתי את המשקפיים!!!!@!#@# אז אבא שלי אמר לי לחזור את כל הדרך שהלכתי ולבדוק בבצפר..ראבבק רק עכשיו חזרתי ובחום הזה לחזור הכל.. קיצור חזרתי ברגל חיפשתי וחיפשתי,הגעתי לבצפר וחיפשתי גם שם למרות שכבר נעלו את הכיתה.. ואז אמא שלי באה ואמרה לי שאני הולכת להוציא מכיסי 1000 שקלים בשביל משקפיים חדשות כדי שאני אלמד להיות אחראית יותר כי אני תולה אותן על החולצה ולא דואגת להן!! אבלללל אנייי לאאא רוצההה לשלםםם 1000 שקללל בשביל משקפיים חדשות!! זה כ"כ מעצבן... בנוסף להכל,אני מרגישה שחברה טובה שלי מתרחקת ומתחילה לחשוב את עצמה.. אתמול היא הלכה למישהו שהכירה שנהיה איתו שנה הבאה בבצפר,דיברה איתו והתנשקה איתו..WTF?? הולכת..מדברת..מתנשקת..מה נסגר איתך ילדה? והיא בעצמה אמרה לו שהוא לא ישיג אותה בשביל שהיא תהיה 'עוד אחת ברשימה שלו'.. אז יש לי משהו להגיד לך..את מנוגדת לעקרונותייך וזה דבילי..אבל שהיה לה בכיף.. עוד משהו אחרון.[מה אני אעשה אני קוטרית;] אז יש בן חמוד שהתקשר אליי פעמיים ודיברנו והיה סבבה,אני מכירה אותו מהתנועה והוא אמר לי שהוא רוצה להיפגש בשבועות בעזריאלי [זה האמצע בינינו]..עכשיו
אני שאף פעם לא היה לי קטע עם בן,מפחדת והכל,שלא יהיה מה לעשות ויהיה משעמם..אני לא סגורה אם כן או לא.. עזרה??