קיטורים.

הממ

יש משהו במה שאת אומרת. אוף.

moruush

New member
../images/Emo7.gifיופי, בדיוק מה שהיה לי חסר עכשו.

אני כזה באה למדוד את המכנסיים שתיכננתי ללבוש הערב, הן מפוקס של הקיץ שעבר והן כ"כ מושלמות. והן קטנות עליי
אני כבר לא 34 כמו לפני שנה.. זהו, מעכשו - הן השאיפה שלי!!!!

TiKi PooH

New member
פפפ

הייתי היום עם מיקה בים, פחות משעה ובחיים שלי לא נשרפתי ככה. הרגליים שלי כואבות ושורפות וכואבות ושורפות, והתחת שלי נראה כמו אי לבנבן שגזרו והדביקו על הגוף בחיתוך מדויק ומושלם. מקסים. מרחתי שמן תינוקות-אלוורה-מגבותמיםפושרים... עזבו, ברוח שבועות הרחקתי עד תרופת הסבתא האולטימטיבית ושכבתי מכוסה בלֶבּן. איזו טעות, גוועלד. והייתה רוח נעימה וקרירה כזאת אז בכלל לא הרגשנו. חוץ מזה, במקום לאכול היום כמה ארוחות נורמאליות ומסודרות אכלתי כל היום שטויות ושטויות, ועכשיו זה מעצבן אותי כי פתאום חשבתי על זה והיום שלי הפך להיות קוקטייל של פחמימות ושומנים בצורת שוקולד,עוגות, גלידות, נשנושי פסטות ועוד שוקולד. %$^%^&.

mishmishonet

New member
אנחנו נוסעים היום לבקר משפחה בצפון,

והפיצקי הקטנה שלי תישאר פה לבדה. והיא התחילה לבכות כבר מעכשיו. אוף.

yaeli87

New member
אוף...

אתמול יצאתי עם חבריםחברות והשתכרתי נ-ו-ר-א!!! שידעתי שזה מה שיקרה וזה היה למטרה טובה. אבל בדרך הביתה,התקשרתי למאמי והוא לא ענה לי בכלל ;[ אז גם שלחתי לו הודעה...וגם לזה הוא לא ענה ובכלל לא הראה סימן חיים. ומחקתי את ההודעה ככה שאני לא יכולה לראות איזו דפוקה הייתי ומה כתבתי לו. בטח משהו בסגנון פתטי של 'אני אוהבת אותך' ואוף...הכל חרא. אין לי כוח להתמודד עם זה,שוב. וכל מה שאני רוצה זה להיות איתו. א-י-ן ל-י כ-ו-ח!!!!!!!!!!! ועכשיו הבטחתי לחברה שנלך לים ואני רוצה וגם יכול להיות כיף אבל אני כזאת בטטה מגעילה שזה ממש מבאס אותי. ופשוט זה שבוע כ-ז-ה חרא...

EVE Lights

New member
זה כל כך דבילי

לבכות ממשהו יפה שהוא כתב מרגישה קצת מפגרת על זה שזה מרגש אותי כל כך ואני מתגעגעת כל כך... למרות שרואים אותו היום. שיגיע כבר...

ש י ר י ו

New member
אני לא לא לא(!!) מסוגלת לעמוד בזה.

מחר, יומיים איתו. איכשהו יהיה בסדר, יש לי שם ידיד ממש טוב שלי, ויעבור איכשהו. אבל אני פשוט לא מסוגלת לדמיין את עצמי מגיעה לבצפר ביום ראשון וביום שלישי. פשוט ל-א י-כ-ו-ל-ה. אני יושבת ליידו באחד השיעורים. איך מתעלמים ממישהו שיושב ליידך והיה החבר,החבר הכי טוב, החברה, האוזן הקשבת, החיבוק הכי חם ואוהב בשנה וחודשיים האחרונים?! איך לעזאזל מתעלמים??? ונגיד וביום שלישי אחד אני לא אגיע, מה יהיה עד סוף השנה?? אוף. סליחה על החפירות.

אוי אוי בובה...

לפני בדיוק שנה וחדשיים, הייתה לי פרידה, מקשר של שנה וחדשיים. וזה כאב, כל כך כאב. ולא ראיתי את עצמי מתגברת. והייתי איתו בכיתה, כמעט בכל השיערוים, והוא היה שולחן לפני. ואיך עוברים את זה? ואיך מתגברים? ואיך שוכחים? נותנים לזמן לעשות את שלו. וזה קשה. אני לא אגיד לך שזה קל. כי זה כואב. כל כך כואב. אבל אני עומדת היום מולו, ומדברת איתו, ולפעמים גם מתעלמת ממנו, או לא מבינה מה עשיתי איתו. ועובדה- זה כבר לא כואב. זה לא בא ביום, גם לא בחודש, לי לקח לפחות חצי שנה להתחיל להוציא אותו מהראש. גם אם מבחוץ חייכתי לכולם וצחקתי, בלילה בכיתי כמו מטורפת. את רק צריכה להחליט. להחליט שאת עוברת את זה, שאת לא נתקעת בתוך זה. כי הכי קל לומר 'אני לא רוצה לשכוח,ולא רוצה אף אחד אחר מלבדו', אבל זה הכי לא נכון.
ענק ענק ענק, והוא בכוונה עם חיוך, כי יהיה לך בסדר, ואת תתגברי, ותחייכי ותצחקי- בלעדיו. אם את צריכה עידוד או שיחה או תמיכה- אני תמיד תמיד כאן. (המסרים של תפוז הם אחלה, בחיי. וגם איסיקיו זו אופציה)

Small talk

New member
דיי למה אני כזו מגושמת?!

כל מה שרציתי זה להכין לעצמי טוסט, בדרך הצלחתי להפיל ולשבור בקבוק זכוכית מלא (עד הסוף) שמן זית, וש90% אחוז ממנו ישפכו על השיש ועל הריצפה, ולא שתהליך הנקיון באמת ניקה משהו, נראלי יותר גרוע עכשיו ממקודם.

נשרפתי במחשוף X:

הלכתי לים, שכבתי שעה על הבטן ועל הגב, נורא התאמצתי להשתזף בבטן ובגב ובידיים וברגליים, ובמקום זה נשרפתי בטירוף במחשוף ובכתפיים, ששם דווקא נמרחתי. איך זה קרה?><#$%@&#

drops of summer

New member
אני שזופה ממש!

והיה כל כך כייף היום! ויש לי חברים מדהימים וחבר הכי חמוד בעולם ואיןאיןאין עליהם. ואפילו הספקתי לשבת היום 5 שעות על מתמטיקה!

Small talk

New member
חח דיי איזה כיף לך

על הכל, במיוחד על זה שישבת על מתמטיקה, הבגרות עוד פחות משבוע ועדיין לא התחלתי ללמוד בכלל

mkarin

New member
עצוב לי.

אין לי שום דבר כרגע בחיים שאני יכולה להגיד עליו - לפחות יש לי את זה. לא מישהו ולא משהו. עמוס לי, עצוב לי, זה מרגיש כאילו כל רגע הדמעות מתפרצות [ובכל רגע נתון יש מספיק שיתפרצו] ואני לא אוהבת את זה בכלל. הפעם האחרונה שהרגשתי כל כך, אבל כל כך רע, הייתה לפני יותר מ-5 חודשים. די כבר ];

למעלה