שהיינו שנינו בין 100 אנשים ולהרגיש רק אחד את השני היו פחות מדי רגעים כאלו יש לי יותר מדי על הראש. אני צריכה לקחת דברים בידיים לבצע את מה שאני מבטיחה לעצמי לעשות. להפסיק להיות רכיכה חסרת עמוד שדרה. להפסיק לשקר..
שונאת את המצב של חוסר וודאות מה קורה בנינו... ואתמול ראיתי אותה באיזה משהו שהיה בביצפר וזה היה כ"כ קר ואדיש.. פיכס... ולא יודעת.. אני רוצה לפתור אבל זה מרגיש כאילו רק אני רוצה... והיא בכלל לא מוכנה לראות את הצד שלי ולנסות לבוא גם לקראתי... ובאמת שכמה טוב שיש את שירה ואת גל שפשוט שם [וכאן נכנסת השאלה למה היא לא יכולה להיות שם...]
אני לא יכולה להרחיב, כי אנשים קוראים פה, אבל זה היה פשוט נורא ואני לא מצליחה להשתחרר מהבחורה הדוחה הזאת שהורסת לי כל פעם מחדש. אלגדיחרךיטא'ןעףמגחדלעילחךדשד,ןםאפףחעלקרחע.
And now I try hard to make it" I just want to make you proud I'm never gonna be good enough for you I can't pretend that I'm alright And you can't change me" כבר שבוע אבא שלי ואני לא מדברים בגלל הדבר הכי טיפשי שקיים אבל זה לא משנה מה הסיבה, אנחנו פשוט לא מדברים. ואני לא יכולה פשוט לבוא ולומר לו "אבא דבר איתי", כי...כי ככה. וזה כואב לי, וזה עצוב לי,וזה חרא לי. ואוף. איכ :[
נו באמת שאין מה לעשות אז טלוויזיה :| וכמה יורדים מהעיר ואחת מהן עוד מתלוננת לי על זה שהיא לא ישנה והיא מקווה לא לחזור מאוחר ובלה בלה בלה וזה כאילו -שששש! את יוצאת מהחור הזה ומתלוננת לי ומצפה שאני עוד אנחם אותך על זה באיזשהי צורה ידידותית? הלו לא
בדיוק כשחשבתי שאני מרזה ושאני נהיית יותר כוסית עליתי על משקל וגיליתי שאני שוקלת 10 פאונדס[4 וחצי קילו] יותר מהמשקל הקבוע שלי ו20 [9 קילו] יותר מהמשקל שאני רוצה להיות בו :[ איכס פשוט איכס אולי אסור לי לרוץ יותר אבל אני אוהבת אוכל יותר מדיי