קיטורים

N o o s h y

New member
"אם תגרדי לי את פצעיי, אני ארצח אותך.

עזבו אותי כבר לפניך וזה לא כאב כלכך." לא מבינה למה זה עדיין מפריע לי, אבל זה עדיין מפריע. מחשבה אסורה מסתתרת בין מילים, שורות שורות, מחשבות. חטאים. שמחזיקים אותך קיימת. אני חושבת שאני צריכה כבר להפסיק לקרוא למחשבות האלה 'אסורות' ולהשאיר אותה בצד לבד. לא יקרה לה כלום. כתבתי את זה לפני יותר משנה וזה עדיין רלוונטי.

Tin Doll

New member
לא יכולה עם הכאבים האלה

כל כך אבל כל כךךךך כואבת לי האוזן. לא ידעתי שההחלמה תהיה כל כך נוראית, וזה רק היום השלישי

הבנתי... ../images/Emo204.gif

אבל היית צריכה לחשוב קודם מה יקרה אחרי שמחוררים לך את האוזן :|| ותוקעים לך איזה עגיל באמצע סורי, אבל אני נגד זה. בכל זאת זה באמת עגיל יפה, את צריכה להחליט עם עצמך, האם הוא באמת שווה את הכאב הזה? 3>

Tin Doll

New member
חח ברור שהוא שווה את הכאב הזה.

מה זה שבוע-שבועיים-גג חודש של כאבים לעומת כמה שנים עם עגיל מדהים יש לי כבר יותר משנה 10 פירסים חוץ ממנו ואני כל כך אוהבת את כולם, הם חלק מהגוף שלי, ושום דבר לא כואב. זה רק בהתחלה ככה

../images/Emo203.gif מחזור מזדיין ../images/Emo7.gif

למה מגיע לי לחזור הבייתה ב11 וחצי מהסטודיו, כולי סטלנית ולא להצליח להרדם כי הבטן כואבים טילים? היה לי פשוט לילה לבן. התהפכתי כל הלילה, לקחתי אקמול וזה לא עזר עד עכשיו [ועכשיו שוב כואב
] הערתי את אבא ב2 וחצי ואמרתי לו שלא יעיר אותי לטיפול... גם טיפול פספסתי עכשיו
סעמק.

גיתיתה

New member
גם אני סבלתי

בעבר מכאבי מחזור הם היו עד כדי כך חזקים שפשוט לא הייתי הולכת לבצפר יומיים בחודש, כל חודש!! אבל אז השנה התחלתי לקחת גלולות, ואני לא מרגישה בכלל כשאני מקבלת שווה בדיקה, תתייעצי עם רופא נשים

moruush

New member
../images/Emo100.gifאני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

יהיה בסדר.
וקחי אדוויל או אדקס. הם המושיעים. וברי, בכללי, שאת בקלאסי ויש פונשה ודוולפה ופיסוקים וגראד באטמן וכ'ו, מה את עושה ? [שאת במחזור] שמה טמפון או תחבושת?

|תלתן |אווו גם אני אותך יפשלי ../images/Emo25.gif

אמא קנתה לי כדורים חדשים שאמורים להקל.. אני מרגישה כבר יותר טוב
אממ בקלאסי אני עושה הכל רגיל..וברור טמפון!!!!! איך אפשר לרקוד קלאסי עם תחבושת?
פשוט שמים עוד מגן תחתון כדי שבאמת לא יווצר מצב לא נעים..ורוקדים עם גרביון שחור/מכנס קצר. כולה 3-4 ימים בחודש..המורה תסבול

moruush

New member
../images/Emo100.gif4 חודשים.

נמאס לי לבכות. קשה לי. בטיול השנתי החליטו לקחת אותנו לקבר רחל על שפת הכינרת והמדריכה התחילה להסביר על תהליך הקבירה , ההספדים וכ'ו, וזה פשוט עשה לי פלשבקים ולא הפסקתי לבכות. הלכתי הצידה לכיוון המים ופשוט פרקתי.

מכירות את הימים האלה

שבהם אתן מעדיפות לעשות כל דבר שהוא ובלבד שלא תצטרכו לצאת מהבית? א-הא. השבועות האחרונים רוויים בכאלה ואני חושבת לאמץ תחפושת של שקית אטומה. כה אוונגארדי. וכבר לא מצליח לי לבכות, אני שונאת את השלב הזה כל כך.

נשבר לי הזין מ

החברות המפגרות האלו, פשוט נשבר. למה אתן כאלו סתומות וכבדות ולא ספונטניות ומאעפנות ווווו פשוט איכס. איכפת לכן רק מהתחת של עצמכן שונאתשונאתשונאת

RainbowL

New member
מוכר כל כך

אין כל כך מה לעשות אני לחלקן הראתי שאני יוצאת ומבלה [עם אחרות] ואז הן פשוט קלטו מה הן מפסידות וזה קצת השפיע על חלק מהן ויש בנות שזה אופי ואין מה לעשות...

למעלה