קיטורים

נמ.

יש לי מגן תקוע ביום חמישי בהיסטוריה ואין לי כוח להתכונן :[ כאילו..למדתי את הרוב אבל נשאר לי עוד... ובעע ואמא בסופ"ש,וזה אומר שאני לבד בבית.. ואעעעע משעמם פההה :[ ועוד מעט חברה באה אליי.. אז יהיה בסדר..אבל עדייןןן שונאת בית לבד וזהו.

JuSt A GiRl 94

New member
לא רוצה.

לא רוצה ללכת ליועצת הזאת שכבר פעמיים ברצף שכחה להתקשר להורים שלי. מה, ועכשיו לומר לה עוד בעיות? לא סומכת על הקופה הזאת. לא סומכת על לאף אחד. אולי רק על שני אנשים, שכ"כ לא קולטים מה הולך.

coolit

New member
אני עייפה רצחחח

וקרה לי משהו ממש מבאס היום אחרי שבאמת לא חשבתי עליו שבוע שלם ואולי יותר, פשוט לא הזיז לי ממנו ולא הייתי מבואסת בגרוש [הייתי מבואסת בגלל הרבה דברים שהוא לא קשור אליהם], היום דיברתי עם חברה שלי שבבאסה עכשיו כי החבר הכי טוב שלה שהיא מאוהבת בו שנתיים החליט שהוא לא מדבר יותר עם בנות חחח:] קיצר.. ממש לא התכוונתי לדבר עליו.. אבל יצא שאמרתי שתירגע, זה לא כזאת טרגדיה, זה לא שחבר שלה אמר לה שהוא לא אוהב אותה יותר וזרק אותה אז היא אמרה "גם לך זה לא קרה!" אז אמרתי נכון, זה בכלל לא מה שהתכוונתי, אבל אם כבר- מה שקרה לי בהחלט יותר קרוב לזה ממה שקרה לה כי הוא לא נלחם עליי וכי הוא הפסיק לאהוב אותי וזה הכי כואב אז היא אמרה "דבר ראשון את לא יודעת את זה," [היא חברה טובה שלו] אז אמרתי "אני יכולה לנחש++++.." היא: "תגידי.. אם אני אדע, את רוצה שאני אגיד לך?" וישר אמרתי בלי לחשוב "כן!" למרות שזה לא כל כך נכון. נוח לי להיות בטוחה ב99% שהוא לא אוהב, שזה מספיק כדי להתייאש ממנו ולהפסיק לחשוב עליו, אבל שיהיה עדיין 1% קטן של ספק מתוק. אז היא אמרה "אה.. כי אני יודעת.. ו.. התשובה שלי לא כל כך תשמח אותך." וזהו מאותו רגע עד עכשיו בערך אני די בבאסה. למרות שראיתי אותו איזה 6 שעות אחר כך חח. ויש לו משקפיים חדשים והם מכוערים ולא בא לי עליו בגרוש עכשיו. אז קצת הפסקתי להיות מבואסת. [חוץ מזה היא בעצם לא חידשה לי כלום כי אחר כך היא הוסיפה את מה ששמעתי ממנו כבר הרבה פעמים- "זה לא שהוא הפסיק לאהוב אותך ספציפית, פשוט הוא לא בקטע של זה עכשיו.." איזה חרטוטים.. יאללה הוא והחבר שלו [ההוא שהיא מאוהבת בו].. שילכו שניהם לדבר עם בנים, שיתאהבו אחד בשני, שיעזבו אותנו בשקט

אני פחות או יותר

רק עכשיו מתחילה להתכונן למתכונת בהיסטוריה שהיא ביום אמ..חמישי. עוד יומיים. פחחחחחחח אני כזו מטומטמת ויותר מזה, זה כל כךךךךך משעמם

MC SammY

New member
נמאס לי

אין לי כוח לעבודה הזאת יותר אבל אני צריכה את הכסף ודאממממממ נמאס לי פשוט מכל האנשים האלה ומההתעלמויות והפרצופים ולהתחנף ולחייך ודיייייי רבאק.

מחר "בירור"...

תפסו אותי מעשנת, היום הייתי מושעת, וביום חמישי מתכונת. פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן. ושבועות נראה כל כך רחוק..

Jiglly

New member
מי תפס אותך ואיפה?ולמה לעזאזל חודש מסופשנה

עדיין שמים על זה

ג'וני בי, במדרגות ליד הבית כיתות

שלי. אין לי מושג, רק לא מזמן חזרו לחפש בתחילת שנה בקושי חיפשו... וג'וני המזדיין בתחת כוסשלהדודה שלו, עושה כל בוקר סיבוב ליד הבית כיתות שלנו, וביום שני אני וחברה שלי פשוט שכחנו מהפטרול היומי שלו

Jiglly

New member
שונאת אותווו

הוא כל כך מעצבן ואטום ואדיוט!!! אוף. עשו לך בעיות חוצ מההשעיה..?

גם אני מתעבת אותו

אני וחברה שלי(שהשמוק תפס גם אותה) כמעט החלטנו שאנחנו עוזבות את צפית בגללו ואם אני אצא מצפית זה יהיה רק בגללו הוא לא מוכן להקשיב הוא בנזונה אני מתעבת אותו כלכךךךךךךךךךךךךך שמוק מזדיין!!!

EVE Lights

New member
לכאורה הכל בסדר

סיימתי את כל השיעורים למחר הכל פסדר אני צוחקת ומחייכת אבל הגוש הזה בגרון עדיין לא נעלם. ומה שיותר נורא זה לדעת שהבעיה היא כנראה אצלי זה מחרפן אותי...

EVE Lights

New member
וגם

I miss him like hell ויש משו מנחם קצת במילים שלו (למרות שלא שמעתי "אני אוהב אותך" כבר 3 ימים, אבל זה לא באמת אומר משהו, נכון?)

EVE Lights

New member
חח פשוט מדהים

"ניתי ... אני אוהב אותך, את יודעת?" צירוף מקרים נחמד.

EVE Lights

New member
לגמרי...

פאק כאילו איך בדקה אחת הוא אומר כ"כ הרבה דברים יפים שאני פשוט הופכת לשלולית של אושר תוך רגע? אני אוהבת אותו כל כך ויש לי כ"כ הרבה מזל שהוא שלי...
(התחלתי פסימית וסיימתי אופטימית. זה אומר שגם מחר יהיה יום טוב.)

Oo The Gush Oo

New member
את מוכנה להסביר לי משהו?

אם לא בא לך כאן, אז במסנג'ר. אבל פאק, אם את כ"כ מאושרת ומאוהבת, מזה המצבי רוח המזעזעים האלה אורניתי? משהו לא טוב לך עדי כדי כך, וזה מטריד אותי.

Shusho

New member
תכלס, אורנית.

כל שבוע את מפורקת לגמרי בוכה ומתלוננת ואז מאושרת עד הגג. מה קורה?!

EVE Lights

New member
קפיצות חדות במצב רוח

גם בגלל דברים שלאו דווקא קשורים אליי..

EVE Lights

New member
לא הכל גן עדן כמו שזה נשמע

באמת שאין לי כוח להיכנס לנושא (במיוחד כשעכשיו הכל בסדר לשם שינוי).

למעלה