קיטורים

nettus

New member
יום רע

הרגליים שלי כואבות בטירוף וזה לא עובר, כל היום רק בוכה עם מצב רוח רע כי אני לא יכולה לעשות כלום, היה צריך להיות לי מחר תור לרוםא נשים שאני די צריכה את זה בקריה ואני לא יכולה להגיע לשם כי יש לי תור אחר לגליים שלי ב12 כך שאני לא יכול להגיע לשם בזמן ואני יצתרך לחכות מינימום שבועיים כדי לטפל בעצמי. דייייייייייייייייייי נמעס לי כבר אני לא יכולה לטפל כמו שצריך בעיות בגוף שלי בגלל בעיות בגוף שלי. בא לי לבכות

yaeli87

New member
אוף...

אני רעבה ;[ לא רוצה... והוא לא עונה לי ואין לי מושג איפה הוא וזה משגע אותי... ומה שבא לי כרגע זה להיות אצלו,במיטה שלו,כי בבית שלי יש מלא אורחים של אבא ואמא מחו"ל וזה לא מעניין אותי ואין לי כוח יותר... אני רעבה ;[[[[[ כוסעמק.

גרררר

הידיד הכי טוב שלי לא עונה לי ובא לי אותו כרגע ]: ידיד אחר שלי עושה לי את המוות ורע לי.

Summer moved on

New member
אז כן,

התקרבנו. וכן, אנחנו מדברים. וכן, המבטים נפגשים. וכן, יש חיוכים. וכן, צוחקים אחד עם השנייה. וכן הוא שואל שאלות. וכן, גם אני. וכן וכן וכן. אז למה עדיין זה לא?

yaeli87

New member
אני בניתי את הריקוד ולא רקדתי,זה לא כזה נורא

The Bitter End

New member
../images/Emo24.gif

אני מתארת לעצמי את אמא שלי. "אוי יעלי, לא ראיתי אותך רוקדת, רקדת בפינה מרוחקת?" "לא רקדתי" "למה?" "לא היה עם מי" "צצצצצפפפפווויייייייייי!" נמנמנמ שתסתפק בתפקיד הראשי.

The Charmd One

New member
אוף המסיבת סיום הזאת../images/Emo79.gif

רק עושה צרות חח/: עזרתי לכתוב הכל, וכשאיישו ושיבצו את כל התפקידים ובנו הכל הייתה לי את המחלת הנשיקה, ואני יכולה להסתפח למשהו קטן אבל אין לי זמן לחזרות בשיט, ומצד אחד אין לי כוח להטריד את עצמי בזה אבל מצד שני אוף זה כאילו וואנס אין א לייפטיימ כזה ואני יודעת שאני כל כך אכעס על עצמי כשאני סתם אשב בקהל בערב עצמו. גרר. בכל מקרה- את בטוח יכולה לחשוב ולמצוא סתם איזה ידיד או מישהו שכיביכול יסרב בהתחלה אבל תשכנעי אותו ותבטיחי לו שתפצי אותו ביום מן הימים חח והוא ישתכנע בסוף. או שסתם תרקדי עם חברה ותהפכו את זה למשהו כיפי וקליל... זה מה זה לא אומר עלייך איזה משהו הרסני, אל תקחי קשה.

The Bitter End

New member
../images/Emo24.gif

מבינה אותך, ובכל זאת, נראה לי שאוותר על הריקוד. אני בכלל בקטע של משחק. נראה לי.

adiss90

New member
חח אוי מה היה ביסודי D:

היה לנו ריקוד זוגות ממש מושקע, כוראוגרפית והכל אבל אף אחד חוץ מכל מהערסיידה-פרחיידה שהייתה לנו בשכבה(רובם כבר בפנימיות,שמעתי) לא רקד. הערסיידה- פרחיידה ואני. ומי שרקד איתי. כמה מביך. אבל תכלס היה ממש נחמד D: ((היה לי ידיד חתייךך
)))... אממ בתיכון אין לי שום כוונה לרקוד. ואל תצטערי שאת לא רוקדת-במילא זה נורא מביך אח"כ כשאת בקלטת.

tamarosh

New member
שונאת

להרגיש חסרת תועלת. בייחוד בבסיס. אני עכשיו בפגרה של יותר מחודשיים וחצי ופשוט חסרת תעסוקה. זה הורג אותי. אני קמה בבוקר ולא עושה כלום. עוד יותר משגע אותי שהבסיס לא משתמש בכוח אדם שלו! כאילו...זה מפקדים! לא חבל פשוט להשאיר אותם תלויים באוויר למשך חודשיים ויותר ואז לצפות שהם יפתחו קורס עם כוחות מחודשים?! בחייאת ראבק חוסר מעש מעייף הרבה יותר מלעשות. תאמינו לי, מניסיון. אני אפילו מתגעגעת להעביר טירונות, לקום כל בוקר, גם אם זה ב-4:50 אבל פאקינג לדעת שיש לך יום מלא עבודה וסיפוק. בכל הצבא לא הייתי ככה. חסרת תעסוקה. זה פשוט משביז, ועוד יותר גרוע הזמן פשוט לא זז. ויש לי עד אמצע יולי.

josie1986

New member
יקירתי, אני כ"כ מבינה ללבך...

גם אצלי העבודה נעשית ע"פ "פיקים" ופרויקטים שמוציאים ממך את כל האנרגיות שיש לך, ואח"כ יש שלווה עצומה ואפילו די משעממת... אני נמצאת בדיוק בתקופה כזאת עכשיו (למרות שיצא לי טוב כי אני: א. לפני שחרור ודוגרי לא בא לי לעבוד כ"כ קשה - למרות שלא שמים לב שאני לא באמת עובדת; ב. אני לומדת לפסיכומטרי; ג. אני מתכננת טיול גדול לחו"ל ובשלווה הזאת יש לי זמן לעשות הכל במשך היום). אבל היו לי גם תקופות משמימות שלא עשיתי בהן כלום ואני מאוד מאוד מבינה אותך. העצה שלי היא פשוט תמציאי לעצמך עוד עיסוקים שיעשירו אותך חוץ מהצבא (לקרוא ספרים, לתכנן את העתיד, ללמוד - אולי פסיכומטרי?! או לחפש נע"תים בבסיס, כי תמיד יש)... אין ספק שהזמן עובר הרבה יותר לאט בחוסר מעש, אבל במנוחה יש גם הרבה טוב. מקווה שטיפה עזרתי

tamarosh

New member
בטח שעזרת חמודה, אבל עדיין...

את יוצאת גם יומיות, לא? תחשבי שאני בחוסר מעש הזה מבוקר עד לילה ויוצאת רק חמישי... סתם, זה לא כיף בכלל. ומשביז ואני יודעת שאת הקורס הבא אני אפתח בחוסר חשק. יצאתי מהקורס הנוכחי עם כ"כ הרבה אנרגיות ומוטיבציה ועכשיו הכל דועך.... כן, הפז"מ דופק אבל מה זה שווה אם אני מתבזבזת סתם

josie1986

New member
נו אז יאללה,

תפסי יוזמה ותנסי לארגן פעילות לחבר'ה (יום ספורט, טיול וכו') כך שגם הארגון ימלא לך את הזמן וכמובן גם הפעילות עצמה... זה נע"ת שרק מחכה שייקחו אותו. חוצמיזה ללמוד ולהעשיר ידע אפשר גם בבסיס סגור, על אחת כמה וכמה בה"ד (אני בטוחה שיש לכם ספריה עם אינטרנט ואפשר גם להביא דברים מהבית... בקיצור, זה הזמן לפתח תחביבים). אל תתבאסי על זה, לא שווה.

גיתיתה

New member
געגועים...

איך נפטרים מזה? וגם מטרידה אותי קצת הבגרות במתמטיקה

Oo The Gush Oo

New member
אוחח.

אני כ"כ מתגעגעת ליפית. היא עושה 11/3 וקשה לי בלעדייה נורא. כן היא חוזרת בחמישי, אבל בראשון היא שוב הולכת ל-11 יום. בעעעעעעעעעעעע נו וגם לעידני אני מתגעגעת, וכבר שכחתי איך זה. והוא יוצא לרגילה בחמישי, וזה יכול להיות נחמד. אבל זה כבר לשרשור אחר.

למעלה