אני עייפה רצחחח
וקרה לי משהו ממש מבאס היום אחרי שבאמת לא חשבתי עליו שבוע שלם ואולי יותר, פשוט לא הזיז לי ממנו ולא הייתי מבואסת בגרוש [הייתי מבואסת בגלל הרבה דברים שהוא לא קשור אליהם], היום דיברתי עם חברה שלי שבבאסה עכשיו כי החבר הכי טוב שלה שהיא מאוהבת בו שנתיים החליט שהוא לא מדבר יותר עם בנות חחח:] קיצר.. ממש לא התכוונתי לדבר עליו.. אבל יצא שאמרתי שתירגע, זה לא כזאת טרגדיה, זה לא שחבר שלה אמר לה שהוא לא אוהב אותה יותר וזרק אותה אז היא אמרה "גם לך זה לא קרה!" אז אמרתי נכון, זה בכלל לא מה שהתכוונתי, אבל אם כבר- מה שקרה לי בהחלט יותר קרוב לזה ממה שקרה לה כי הוא לא נלחם עליי וכי הוא הפסיק לאהוב אותי וזה הכי כואב אז היא אמרה "דבר ראשון את לא יודעת את זה," [היא חברה טובה שלו] אז אמרתי "אני יכולה לנחש++++.." היא: "תגידי.. אם אני אדע, את רוצה שאני אגיד לך?" וישר אמרתי בלי לחשוב "כן!" למרות שזה לא כל כך נכון. נוח לי להיות בטוחה ב99% שהוא לא אוהב, שזה מספיק כדי להתייאש ממנו ולהפסיק לחשוב עליו, אבל שיהיה עדיין 1% קטן של ספק מתוק. אז היא אמרה "אה.. כי אני יודעת.. ו.. התשובה שלי לא כל כך תשמח אותך." וזהו מאותו רגע עד עכשיו בערך אני די בבאסה. למרות שראיתי אותו איזה 6 שעות אחר כך חח. ויש לו משקפיים חדשים והם מכוערים ולא בא לי עליו בגרוש עכשיו. אז קצת הפסקתי להיות מבואסת. [חוץ מזה היא בעצם לא חידשה לי כלום כי אחר כך היא הוסיפה את מה ששמעתי ממנו כבר הרבה פעמים- "זה לא שהוא הפסיק לאהוב אותך ספציפית, פשוט הוא לא בקטע של זה עכשיו.." איזה חרטוטים.. יאללה הוא והחבר שלו [ההוא שהיא מאוהבת בו].. שילכו שניהם לדבר עם בנים, שיתאהבו אחד בשני, שיעזבו אותנו בשקט