קיטורים

"מעז יצא מתוק..."

הגישה שונתה ובמהרה, לא אני זאת שצריכה להרגיש רע עם עצמי נעשה בדיוק להפך זובי על צה"ל וההחלטות שלהם לא קיבלו אותי זה הפסד שלהם, לא נתנו לי לעשות דברים שאני יודעת שאני טובה בהם- ההפסד כולו של המערכת. אני אלך ויהיה לי טוב ואני אתקמבן אם יהיה צורך [למרות שאני לא בעד כל העניין הזה] ואני אתגייס מוקדם ואצבור פז"מ לפני כל החברות ואני אסיים לפניהן ויהיה לי אחרי זה זמן להנות מקצת חופש לפני שאני אזרק לתוך ה"ריל לייף"
!thats the spirit ואתן בננות^ תודה לכן :]

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני כל"צ, יהיה בסדר.. ידוע שצה"ל זה מערכת מטומטמת. מתי התאריך שלך?

מוראלי

איך את כל"צ אם את עושה עכשיו את הקד"צ? זה לא אמור להיות קשור אחד לשני?, יעני את משלימה בגרויות ועושה את המנהל עסקים כדי שתעשי בצבא משהו שקשור לזה? [דרך אגב, איך הגעת לזה בכלל?] 16.7 היר איי קאם!

Oo The Gush Oo

New member
זה מורכב..

אנטר אנטר אנטר, פטור על עודף בנות בפסיכוטכני והנה אני שם. חרטא רצינית. האמת בהתחלה אמרו לנו שאפשר להיות קרבי ועיניינים, אחרי חצי שנה מסתבר שלא. בעיקרון רוב הסיכויים שהדבר היחיד שישייך אותי לקרבי זה להיות פקידה בבסיס של קרביים, כמה כיף. אבא בעיקרון מנה להפעיל פרוטקציות, כי הוא עד היום תותחן. אבל אני כבר לא מאמינה כ"כ שמשהו יעזור, הם אטומים. אנערף נקווה שיהיה טוב פשוט, רק שישימו אותי בבסיס סגור וזהו.

כנ"ל

אני אתחרפן אם אני אצטרך להתמודד כל יום עם נסיעות של שעתיים כל כיוון. שיהיה לנו בהצלחה וננחת במקום טוב עם אנשים טובים מתי את מתגייסת באמת?

Oo The Gush Oo

New member
4.6

אני עושה טירונות עם הבנות מהקורס שלי, אז זה קצת פחות מלחיץ. אני כ"כ היפראקטיבית שאני אאבד את הסבלנות מהר מידי אם יתנו לי לשבת מול מחשב כל היום, שנתיים כאלה זה סיוט עבורי. אני פשוט מקווה שיהיה לי תפקיד מאתגר יחסית. בהצלחה לאבלי

MC SammY

New member
זו הגישה בובה

צה"ל היא מערכת אטומה, חבל על העצבים והבריאות שלך... בסופו של דבר הכל קורה על הצד הטוב ביותר

לגמרי

התישו לי את החיים עוד לפני שהתגייסתי
נ.ב. קטן ראיתי פה תמונה שלך ונשאר לי רק לומר שאנוכך יפיופה אמיתית :]

yaeli87

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

טוב,היתה האזכרה,שנה עברה. אני עדיין לא מעכלת,לא מצליחה להאמין. בא לי למות.

Tin Doll

New member
בא לי למותתתתתת

האמפי שלי הרוסססס ואני לא יכולה לחיות בלעדיו!!

Liraz 6q

New member
למה הוא התכוון

שהוא כתב " הרבה זכרונות" ? ומזה השיחה המעפנה הזאת.. ושומדבר לא מתקדם וזה מתחיל לתסכל אותי.. יהיה בסדר נכון?

למעלה