קיטורים.

בא לי

סתם הפעולה לא הייתה משהו.. ובא לי לצאת בשישי לגאלה אבל יש מגן במתמטיקה ביום ראשון
אז זה ידפוק לי את השבת.. ולא יודעת...כולם עם חברים וניהיים זוגות.. .וחרא כזה :[ עושה עצוב.. ואוף ובא לי להכיר אנשים חדשים ולצאת מהשגרה קצת... אני בשלבים
אבל לא נראלי שזה יקרה בקרוב כי יש לחץ של לימודים וצופים :[ וסתם.. אוףף

הסתבכתי עם ההנהלה הדפוקה של הבצפר

כמה תסכולים אוף והכל לחינם. הכל צריך להיות ראש בראש איתם. לפעמים נדמה כאילו כל המורים האלה שכחו את התפקיד האמיתי שלהם, והמטרה הנוכחית שלהם איכשהו הפכה ללדכא את התלמידים והרצונות שלהם. אבל תודה לאלוהים שנתן לי אנשים מקסימים בחיים, שגורמים להכל להיראות כל כך שולי.

SuGaRBabe1

New member
הייתי היום בים

שזה טוב, אבל לא הייתה כלכך שמש חוץ מאיזה שעה שגם אז לא היה יותר מדי חם. אבל איכשהו, בצורה לא ממש ברורה, הצלחתי להשרף בכל הגוף! אבל ממש! ידיים, רגליים, בטן, פנים, אפילו אוזניים! ושריפה ממש רצינית כזאת... לא מאלו שקצת נהיה אדום ובקושי מרגישים ועובר אחרי יומיים. ממש שורף לי וכל דבר שאני לובשת רק מגרה את זה ובא לי למות :[

Small talk

New member
אין לי מושג איך לומדים לבגרות מחר

והגעתי למסקנה שהמורה כל השנה הייתה מזה לארג'ית בנקודות. ומגישים אותי על 95 אבל עדיין הבגרות מלחיצה אותי...

Small talk

New member
בא לי להקיא

אוף אני לא יודעת למה אני מכניסה את עצמי ללחץ בגלל הבגרות הזאת...

©big smile©

New member
יאללה, מחר את עוברת את זה. בהצלחה! ../images/Emo13.gif

ותלכי לישון, זה עדיף על לחשוב על הבגרות ולהלחץ.

little shorty

New member
פיצולי.

אז מה אם לפני שנייה כתבתי באופטימיות. יש גם את חצי הכוס הריקה. מחזור. איכס. מצד אחד אני לא רוצה לעזוב את העבודה בפיצה, כי התחיל להיות לי נחמד שם ויש שם מישהו ממש חמוד והוא גם טבח והתחברנו כזה. והוא עובד רק בערבים. כי בבוקר הוא בצבא... כן יש לי קטע עם טבחים. אני יותר חולה בקיץ מאשר שאני בחורף. האף שלי מתייבש כזה ואני כל היום עושה אפצ'י ומקנחת אותו. איף. חרא להיות מצוננת כל השנה=כל החיים.

SuGaRBabe1

New member
../images/Emo10.gif

קיבלתי אתמול מכה בראש מכיסא עץ [אל תשאלו איך הגעתי למצב כזה] וממש כואב לי :( וגם יש לי מיליון מיליון מיליון עקיצות... ברמות מטורפות שאתן אפילו לא מבינות מתישהו השבוע ספרתי אותן - הפסקתי לספור כשהגעתי ל-50... אני לא צוחקת... וזה כזה מגרד ומציק ולא כיפי :[ וגם נשרפתי אתמול... שזה בכלל שואה... והרגליים שלי שורפות ברמות מטורפות והבטן גם ואני נראית כמו גוש אדום... ובא לי כבר שיהיה שבועות!

יש לידי ג'וק. ../images/Emo219.gif

וכרגע רצחתי אותו,אני לא יודעת מאיפה יש לי כזה אומץ
. זה לא תפקיד שלי. עכשיו אני מפחדת להוריד את המחשבון שדפקתי איתו את הג'וק :$.

Liraz 6q

New member
אני עומדת למות

קמתי עם בחילות של החיים.. אני לא מפסיקה להקיא.. ואמא בעבודהההההה בא לי לבכות

למעלה