קיטורים.

Small talk

New member
אני מרגישה כאילו אני נאכלת כל שנייה

או שאני הוזה כבר או שבאמת יש לנו ענן יתושים בבית שמסתובב מעליי.

Small talk

New member
טוב גיליתי למה זה

כי איזה גאון השאיר את החלון בסלון (עוד חרוז אחד ואני מקיאה) פתוח.

Moreiro

New member
מה הקטע יואו

היו יומיים סבבה, ממש סבבה. אז למה להרוס את הכל עכשיו. על שטויות. יואו. אני משתגעת. אני כל כך צריכה מישהו להתעלק עליו לשיחת נפש עכשיו ואני מפחדת להעיר אנשים>:

Fragile rose

New member
כמה שאני עצבנית

בחיי אני מרחמת עליו מה שאני אעשה לו זק"א לא מוצאים אותו אני אפרק את ה#$%#@$ הזה לחתיכות. מה הקטע של גברים להעלם לחודשים ואז לחזור בקטע של "אני רוצה לדפוק אותך" "אני לא עד כדי כך נואשת" "נכון, יש לך אותי" אה, באסה שאני המשכתי הלאה והוא לא וזה כ"כ מעיק לי על החיים שאני לא נרדמת. וכשאני לא ישנה זה גורר למיגרנות וזה לא טוב. ויש לי תחושה שמשהו רע קרה. לאדעת למה וכווווווווווווווסאמק מה חטאתי בחיים. עכשיו נזכרתי למה לצאת עם כמה אנשים במקביל לא מסתדר אףפעם.

nettus

New member
די אני מתה מכאבים

נמעס לי כבר מזה נמעס לי לקום כל בוקר ולפחד לשים את הרגל על הרצפה ולראות כמה כואב לי היום...... והיום כאב עוד מבלי שהרגל הייתה לי על הרצפה, דייייייי אני רוצה ללכת כבר רגיל בלי כאבים, או עם טיפה כאבים כמו שהיה לי בחודשים האחרונים כאבים שנסבלים. ואין לי היום אף אחד שיעזור לי להגיע ממקום למקום
בא לי לבכות

Tin Doll

New member
הייתי היום בבצפר

קשה לי. קשה לי ללמוד אני לא יכולה לחזור לזה ואני דוחה ודוחה לא מסוגלתתת לשבת על התחת וללמוד. שנה הבאה בטח אני גם לא אעשה

../images/Emo10.gifכולי שריטות

גירד לי היום בבוקר, אז גירדתי וגירדתי וגירדתי ועכשין כל הרגליים שלי מלאות שריטות וגם קצת בידיים ואוף זה מכוער ומה, אין לי בכלל ציפורניים בלאט :|

EVE Lights

New member
כואבת לי הבטן.

ומעיק לי ואין לי כוח ואין לי חשק וסתם בההההה. לא בא לי לא בא לי לא בא לי.

EROTOMANIA

New member
מה זה אין לי כוח לחפש עבודה חדשה.

אני באמת מרגישה כאילו מיציתי את הזמן שלי בעבודה הנוכחית.

SNoopY 26

New member
מעפן אששששש

יש לי אפטה בפה!! [כן כן, הפצע הלבן הזה שתמיד צץ משום מקום וכואב ברמות מטורפות!] ויש לי עוד איזה משו כואב ברגל ואני פשוט שונאת אתהכפות רגליים שלי איכס ועוד 5 ימים יש לי פאקינג מגן בתנך [או מאי גאד?] ואחרי חמישה ימים יש לי מגן בהיסטוריה [או מאי גאד2?] ובין לבין תתקעו מבחן כיתתי חוזר במתמטיקה, שאני פאקינג לא יודעת אליו כלום, ועוד מעט גם יש בגרות ואני גרועה בחורמ! ובא לי אותו חיבוק? או אפילו כאפה כי אני צריכה אחת שתעורר אותי.

mkarin

New member
כואב לי.

וזה לא משהו חיצוני. אני נשרפת מבפנים.

©big smile©

New member
אין לי כח.

ואני רוצה את המחשב שלי בחזרה. עכשיו, בנוסף לזה שזה חרא של מחשב נייד ואין כאן כלום, לא עובד העכבר ואני צריכה להתקע עם זה שמעבירים את האצבע עליו והוא משחק אותה זז ועושה משהו :\. הלוואי שיגמר כבר כל השבוע הזה, ככה שיעבור מהר יום ראשון והלוואי שהמגן ילך טוב, ואז יום שני בגרות בחיבור והחתונה של אח של מיטל. בא לי כבר לעשות פן ולהרגיש קצת יותר יפה, עם בגדים חדשים ואיפור. וחיבוק מיותם. אבל הכל יהיה מגעיל כי אני מרגישה הכי שמנה בעולם. הלוואי שיכולתי להפסיק לחשוב.

../images/Emo203.gif מתמטיקה יצאה לי מכ-ל החורים האפשריים!!

כמה עוד אפשר לטחון סדרות חשבוניות ובעיות אחוזים? כמה??? שהמתכונת המזויינת הזאת תעבור כבר מחר!!!

moruush

New member
../images/Emo100.gif פעם שנייה אבל נו..תסלחו לי ../images/Emo9.gif

למה היא חייבת להיות ככה?!! כל השיבעה, הלוויה, מתי שסיפרת לי על זה, ופאקינג של ה4 חודשים האלא את לא יכולה להראות טיפת איכפתיות ורגש?! רק שאת בטלפון אם אנשים את משחקת אותה?? אפילו טיפת רגש לא הראת!!! טיפה. וכן, כבר שלושה חודשיים שכל יום אני בוכה ומעדכנת את עצמי מחדש וחושבת עליה והיא חסרה לי. זה אמא שלו!!!!! ולהקל עליו, לעזור לו, לתומך בו ולהראות שגם לך קשה כמו שלנו קשה ושאיכפת לך, את לא מסוגלת?! ועכשו את עוד תולה קולאג' של תמונות שלה במעלה המדרגות? את לא מתייעצת איתנו, וכל פעם שאני עולה למעלה ומסתכלת אני צריכה לראות אותה מולי? לבכות? שיהיה לי כאב? אני אפילו לא יכולה לחשוב מה עובר על אבא!!!

למעלה