קיטורים.

כלבה מפגרת.

You're so not gonna make it. תזכרי איך עושים את זה ותעשי. על התחרעויות שכאלה לגמרי מדממים.

Small talk

New member
תפוז עולה לי על העצבים

משום הוא החליט אחרי שנתיים שאני פה, להודיע לי במסר כל פעם שמגיבים על הודעה שלי (שנרשמתי סימנתי את זה כי לא חשבתי שיגיבו להודעות שלי כל כך הרבה, ועד עכשיו זה לא עשה מזה כלום). ועכשיו כל פעם שמגיבים לי הוא מודיע לי במסר, וכבר ביטלתי את זה וזה עדיין מודיע לי
.

little shorty

New member
בא לי למות ../images/Emo7.gif

הדלקת בשתן עוברת וחוזרת. זה מטריף אותי כבר וזה הדבר הכי מציק,כואב,שורף שיש!! בא לי למות יאללה. והרופאה הדפוקה הזאת בודקת אותי ואומרת שאין לי כלום ואני אומרת לה שהדלקות חוזרות לי ולאאאאא היא נותנת לי משחה נגד פטריות. מה פטריות מה יא מעפנה?????????????? דייייייייייייייי

גמני סובלת מזה עכשיו

ואני דיי מבינה אותך:] תקני מיץ חמוציות, זה עוזר. החלמה מהיר לשתינו :]]

Liraz 6q

New member
אני סובלת מזה כלכך הרבה

פעמים בשנה.. בכל אופן.. יש גם פטריות שם יכול להיות שהיא מנסה איתך משו אחר.. חחח ממ יש כדורים כאלה של חמוציות של טבע.. הם אחלה.. ומיץ חמוציות הבנתי גם עוזר.. תתנחמי בזה שאת תקבלי כלככלכך הרבה גימלים על זה בצבא.. חח תרגישיטוב:]

little shorty

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני עומדת למות. די למה זה קורה לי? כבר שתית איזה 30 כדורים. אני עומדת למות זה הכי כואב ושורף בעולם. אני לא יכולה לעמוד אפילו.

Immortality

New member
אוייייי אני כל כך מזדהה

אני אשכרה לוקחת אנטיביוטיקה אחרי כל פעם שאנחנו שוכבים בגלל זה!! :|| קודם כל תבקשי ממנה כדורי שמן כאלה להקלה על הכאב והצריבה. לי יש רוואטינקס ואת מרגישה הקלה משמעותית אחרי כדור או שניים. ו-2 כדורי חמוציות כל יום, גם כשאין לך דלקת. פשוט תהפכי את זה לרוטינה, זה לא מזיק וזה מונע דלקות. וגם תשתי המון המון מים, תהפכי את זה להרגל, עם או בלי קשר לדלקת, כי הדלקות מתחילות לפעמים כשהכליות לא מנקות את עצמן. בהצלחה חומד ]::

little shorty

New member
תגידי...

הרוואטינקס האלה זה עם מרשם? אני פשט חייבת משהו שיעזור לי אני עומדת להתפחלץ. זה תוקף אותי ואני פשוט צורחת. שתית תקופה ארוכה את החמוציות אבל אני לא יכולה להמשיך לשתות אותם כל החיים הפסקתי כשכבר סיימתי שלושת רבע צנצנת של הקפסולות.

Immortality

New member
עם מרשם. אבל תתקשי לרופאה

ותקבעי תור דחוף, היא תכניס אותך בלי תור, תבקשי אפילו שתכין לך מרשמים מראש. את לא יכולה להמשיך לסבול..

EROTOMANIA

New member
איזה עצבים זה

שהחלטתי שאני מתנתקת מקולין לגמרי [כדי לאפשר לי להתגבר עליו וכדי לא להפוך להיות הסמרטוט שלו] והוא שולח לי הודעה באמצע הלילה "המיטה הזאת כל כך קרה ובודדה" ראבק שיעזוב אותי שונאת בנים שיודעים מה להגיד אבל אני מצליחה לראות מעבר.

OriginalMe

New member
אמ

מפמ"ר במתמטיקה, מיצב באזרחות, מבחן בערבית, בוחן בבטיחות בדרכים, מבחן בביולוגיה, וכמובן הרבה שיעורים. איזה כייף!!^%54!@#!*$6

Liraz 6q

New member
נמאס נמאס נמאס!!

נמאס לי מוובר טיילור דמינג דרוקר ומאיו נמאס כבר מתאום ותקצוב ותהליך קבלת החלטות נמאס מניהול ישיבות פרסום תעמולה הסברה הפרטה שירגון שינדוס ועוד הרבה מילים בסינית!!!! שמישו יעשה שיהיה כבר מחר ב12 בצהריים ואני אהיה אחרי הבגרות המציקנית הזאת עושה בטן גב בים!!!!!!!

Pooh9

New member
היא מעצנבת אותי.

כל הזמן עושה לי רגשות אשמה על ל"ג בעומר. למה עשיתי את זה? כי רציתי. כי רציתי, טוב לך? אבל היא חושבת שזאת הפעם הראשונה. אני כל הזמן שוכחת שהיא לא יודעת על הפעם הקודמת בכלל..

moruush

New member
../images/Emo100.gifתכף יום הורים

יצאו לי מס' "חברים" כואב יי הראש בוטל מודרני הוא חושב שאני ילדה אחרת כי שנינו מור [ב.] :| ואני צריכה לעשות כנראה השבוע בדיקת דם ואני מפחדת כמו לא יודעת מה [למרות שאני כל הזמן עושה..]

moruush

New member
../images/Emo100.gifווווווואה D:

אני טובה. חוץ מבוחן אחד במדעים שהרס לי את הממוצע. ושתבינו זה בוחן שהוא 72
מורה מנוולת חוץ מזה הכל טוב ובעיקר מתמטיקה :)

חח את לא מבינה מה קרה אצלי..

יש לי 12 ציונים מתחת ל-80
רובם קרובים ל-80, אבל עדין =[ אוףףףףף זה לא פרר ושנה הבאה מגמות..פאק.

moruush

New member
יש לי רק 2 שהם

מתחת ל84, וזה 72 ו-76 נו מה זה 2 פשלות
אבל בעיקרון הכל מעל 86 . את לא קולטת, רות החכמה הזאת התחילה לספר לאבא שלי את כל הסיפור של ל"ג בעומר, בר כוכבא, רבי עקביא, המחלה, הים וכ'ו.. ואני צחקתי כזה בגיחגוחים ואז היא עושה במבטא התימני שלה "מור מה את צוחעעעקת? בגלל שאני מסבירע לו?"
אלוהים.. היא כ"כ מטומטמת.

חחח היא באמת כזאת../images/Emo3.gif

היא הייתה חונכת בכיתה שלי בכיתה ז' ואז עברה אליכם כדי להיות מחנכת..חח

למעלה