קיטורים..

©big smile©

New member
אוף, אני משתגעתתתת.

המחשב הזה זז כ"כככככ לאט! הוירוסים כאן רצים, אבא שלי מתעבצן עלי והוא רוצה לפרמט את המחשב. אבל מה? אפילו זה לא גורם לי פשוט לקום מכאן ולהתחיל ללמוד. אני רק מקטרת כל היום על הייאוש הזה מהלימודים. והציון הגשה שלי גרוע וזה פשוט עשה לי לבכות היום. כמה זמן לא בכיתי ככה בביתספר, לעזאזל.. אני חייבת לעוף מכאן, ושיעבור כבר יום חמישי. @%$%$!@!#%1 וכל החשבון נפש הזה והגעגועים וה"יהיה בסדר", לא רוצה את זה. הכל סתםסתםסתםסתם. ומי בכלל רוצה לבוא אליך לפני יום שני? כל השיחה אני רק חושבת מה יהיה אם זה פשוט יגמר. אפילו אמרתי לאתי שאני כבר לא רוצה. אבל על מי אני עובדת :\. אין לי ברירה, רק לעשות ככה. יופי.

Pooh9

New member
לא טוב לי.

הוא לא מדבר איתי כבר כמט שבוע ואני לא יכולה יותר. כנראה שהוא יותר חשוב לי ממה שחשבתי שהוא כי כבר שלושה ימים אני לא ישנה טוב.. כל הזמן חושבת עליו.. והקטע פה - שהוא בסך הכל ידיד שלי.. לא יותר מזה. אני מתגעגעת אליו. נמאס לי.

The Charmd One

New member
אוף אני מפחדת.../images/Emo79.gif

טיפה כאב לי בגרון היום, אז פתחתי את הפה כזה מול המראה סתם לג'סט אין קייס, ובגלל שאני כבר נעשתי מומחית אף אוזן גרון, שמתי לב שהשקדים שלי נראים בדיוקבדיוק כמו שהם נראו אז, 3 ימים לפני שהתאשפזתי בגלל מחלת הנשיקה. ודי אתן לא מבינות כמה אני מבועתת מלהיות חולה ככה שוב, ועכשיו עם כל זה שיש לי בגרות כל יומיים. אני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי את זה שוב, אעע. אבל חוץ מזה די אין לי זכות להתלונן בכלל, הכל מושלם. אז אני אחייך ואלך לחזק את המערכת החיסונית שלי גסטרונומית. יום טוב.[:

I'm breathing.

לעיתים יותר ויותר תכופות אני רוצה לקלף את עצמי והבית קטן מלהכיל ומחר אני הולכת לשלם לפסיכיאטרית 800 שקל והמצב שלי רק מחמיר כל הזמן, כל הזמן, ויש כל כך הרבה מה לעשות בכסף הזה שאין להורים שלי, בעצם. ויש לי תמונות צפות בראש ואי אפשר להרדם עד שלא מוודאים שהנחתי את הכל מנטלית בסדר הראוי, שרק לא נגעתי במה שאינו. קניתי את הערכה ביום חמישי כבר והיא מונחת סגורה ואני לא יכולה לגעת בה ואני מפחדת מפחדת מפחדת שאני לא הולכת לעבור את זה, טיפשה ולא מסוגלת להתמיד ולא הולכת לעבור את הרף. מטומטמת. אתמול דיברתי עם עמרי בפלאפון כשנסעתי בקו 31 המחליא לעבודה והוא אמר 'את יותר ישנה מערה, בעצם', וזה נכון. It's not working, and so am I. אני גרועה בלהיות גדולה, אבל אחושרמוטה. לא רציתי להיות חסרת תקנה (כמה רחמים עצמיים, כמה).

Shusho

New member
אני כזה מדברת איתו וקולטת

שכלמה שדיברנו עליו אתמול, להפגש מחר וכאלה... כלום. נאדה. הוא תכנן תכניותאחרות ועוד הספיק לבטל אותן ולקבוע אחרות כאילו בשביל מה לדפוק לי ברז ככה? אתה לא יכול לזכור מתי אתה קובע עם החברה שלך?

כי מה הם תוקעים את זה באוגוסט. :(

אני מתה ללכת ו..אוף. כל יוני-יולי אני אהיה עסוקה במחנה קיץ, וזה בערך החופש האחרון שלי כי שנה הבאה אני ישר מתגייסת. קיצר באוגוסט אנחנו מתכננות לנסוע לאילת. והטיול כולה 8 ימים אבל יש מלא הכנות לפני וכאלה ו..בע עליהם!! מה אוגוסט מה

lim02

New member
:\

רוב החברים שלי לא נוסעים בגלל הפסיכומטרי הזה.. ואילת איכשהו הצלחנו לדחוף ליולי. חוץ מזה, מתאים לבית ספר לתקוע דברים ככה.

ThE uVa

New member
../images/Emo60.gif

ממש לא טוב לי. ומפחיד לי. ואני לא יכולה להתמודד עם זה.

Liraz 6q

New member
אתן לא מבינות איזה קטע הזוי!

יש לי אחות.. שנורא דומה לי.. היא בת 25 ונשואה. היא הייתה איתי בהפלגה לטורקיה.. בקיצור כל ההפלגה מן הסתם היא ובעלה התנשקו ישבו אחד על השני רקדו וכאלה.. באחד הלילות היה משחקים כאלה בלובי של הספינה והם היו צריכים לרקוד בצורה סקסית.. בקיצור הם עשו את זה יפה מאוד.. סקסי מדי חחח.. קיצר אני פוגשת איזה מישהי אתמול שאני מכירה.. היא אומרת לי מה שמעתי השתוללת בהפלגה? אני כולי
וביום שישי הלכו לידיד טוב שלי ואמרו לי שהתחרמנתי עם מישו כל ההפלגה ובטח גם שכבתי איתו.. ואני לא
בקיצוררררר כל העולם המטומטמם הזה התבלבל ביני לבין אחותי.. וחושבים שאני איזה שרמיטה.. חח והאינטרנט מפוווצץ תמונות שלהם רוקדים מתנשקים וכאלה.. אעע

svety

New member
כואב לי המצח../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

אתמול נפלתי במדרגות בבית, וקיבלתי מכה במצח מהמדרגה, ועכשיו יש שם בלוטה קטנה וזה ממש כואב

כימיקלים. >.>

נכון כל הדיווחים האלה, על אלימות ונטייה לאובדנות בהקשר של נוגדי דכאון (כן, נו, אני יודעת על מה אני מדברת. באמת)? אז זה קרה לי, וזו לחלוטין לא הייתה אני, אלא דחף אלים ומטורף ובלתי נשלט וכולי מבועתת ומכווצת ומתחשק לי להמיר את עצמי לדמעות אבל אי אפשר כי צריך ללכת לעבודה (זה קרה אתמול בלילה ועדיין מהדהד ובעוצמה). קראתי על הירי באונ' בארה"ב, ממש לא מזמן, כל כך לא מזמן, וקישרו את אותו מקרה ולפחות שמונה אחרים לתרופות האלה. חודש וחצי שאני שוב על תרופות, אני ישנה הרבה יותר מידי, משוללת אנרגיה לחלוטין, הרגש שטוח יותר מתמיד, וכבר היה מקרה של התנהגות חריגה בחודש האחרון. ואני אובדנית, זה היה אמור לחסל את העניין (מה הטעם, אחרת. אוף). כל כך בלתי אפשרי לתאר את הכח האדיר הזה שהשתלט עליי ואני מפחדת ואני לא רוצה יותר, אפילו שזה לכאורה מאחוריי, התרופות לא, ממש לא.

AnGeL DoLlY

New member
איי פשוט נהדר

פסלו לי את המבחן בהיסטוריה. /: בכיתי היום למורה שזו לא באמת הייתה העתקה ובכלל לא השתמשתי בכמה שטויות המחוקות שהיו על השולחן (וזה נכון, בחיי) והיא אמרה שהיא תדבר על זה עם הרכז שכבה. רעיון גרוע. כי לפני חודשיים שלושה בדקו לי את הספר במועד ב' בתנ"ך ומצאו שם שליפים;[ והרכז שכבה יודע על זה.. אז פעם שניה זה כבר גרועעעעעעעע ואין מצב שהוא יתן לבדוק לי את המבחן בהיסטוריה. ואוף אוףף הלך לי דווקא טוב למה הייתי חייבת להרוס את זה
ולמה תמיד אותי תופסים על השטויות האלה, ואפילו לא על חם
אני ילדה טובה מה נהיה ממני לערב את אמא שלי שתדבר עם הרכז? באמת שאני כבר לא יודעת מה לעשות. בא לי לקבור את עצמי במצבים כאלה.

©big smile©

New member
תנסי לדבר איתו בעצמך, אולי?

אני מבינה אותך שזה מעצבן, אבל די, אין לך מה לעשות כרגע. תנסי לדבר עם כל מי שאפשר לדבר איתו, אם צריך תגידי גם לאמא שלך, אבל אם שום דבר לא יעזור... בואי נגיד, שתלמדי לפעם הבאה וזהו. חבל לבזבז את האנרגיות שלך על עצבים וכעס על עצמך.

MC SammY

New member
ווווואיייי

אני שונאת אנשים שחשים עליונים. היה לי יום דיילים מהעבודה, [אני דיילת מכירות בוולסטריט, מי שלא יודעת] וכולם פשוט כאלה חשים. אמא. והיה כזה חופרררר וישנתי 4 שעות לפני בלילה וכמעט נרדמתי וזהו. אבל העיקר קיבלתי סוכריה מהבוס שלי
(שהוא בעצמו סוכריה, אבל לא אמרתי כלום
) קיצר הפסדתי מגן בשביל היום המבוזבז הזה וזהו.

למעלה