קיטורים..

אני מעדיפה להיות לבנה כמו שלגיה

מאשר להיות כמו שאני.. תאמיני לי. אני גם לא כזאת "כהה" ליד מה חברות שלי אני קצת יותר כהה מהן אבל זהו, לא יותר מזה...חח

אני כזו.

*מברכת את פסי השעווה ובועטת בפמיניזם תוך כדי* (ואכן, מתסכל. אך פתיר)

moruush

New member
גם אני זה בסדר

את לא לבד
*כל הקבוצת תמיכה ביחד: we love you חחחח

Ne§t£A Gi®L

New member
מממ../images/Emo108.gif

אם יש לך צבע עור בינוני והבעייה היא בידיים ובגב, להשתזף עוזר מאד אם זה בבטן/חזה, אני מציעה לך להוריד עם מכונה רגליים, ביקיני ושחי אני מניחה שאת עושה בדרך שלך בלי קשר אני מציעה לך לא לעשות הורדה לצמיתות בגיל 14. לכל דבר יש פיתרון ואם זה עד כדי כך מפריע לך לכי לעשות עם זה משהו:)

YugiBoy

New member
שעווה מחלישה את השורש ומדללת עם השנים

ומסירה לכמה שבועות :) מי שדוגלת בשעווה תנצח, במקרה שאין כסף לטיפול ליזר ..

יש לי בדיוק בדיוק אותה בעיה ../images/Emo4.gif

מייעוץ עם חברה של אמא שלי שהיא סוג של פלסטיקאית מבינה, מתוכנן לייזר בשנים הקרובות! וכבר שמעתי ששיזוף עוזר מאוד לבעיה הזאת, ואני באמת רוצה לבדוק את זה, אבל מי ילך לים להשתזף עם ביקיני במצב כזה?! אוף

Ne§t£A Gi®L

New member
הולכים לבד../images/Emo108.gif

אני הלכתי להשתזף אתמול בים לבד אמנם לא בגלל שאני לא מרגישה בנוח להיות עם אנשים אחרים, אלא בגלל שאף אחד לא יכל לבוא [לימודים/צבא]- אבל היה לי מאד כיף. והשתזפתי יפה מאד.

מבינה לליבך..

אפילו יותר ממה שאת חושבת. יש יותר גרוע ממך אני מתחרפנת משיער, אבל ממש מתחרפנת. קשה לי לסבול את זה, אני יכולה לעשות שעווה ועדיין לא ללכת עם מכנס קצר כי אני מפגרת [וגם כי אני שונאת את הרגליים המכוערת שלי, אבל זה לא קשור]. כשאני עושה גבות, אני בודקת שמונים אלף פעם אם היא הוציאה לי הכל, היא כבר מכירה אותי. אני מכיתה ח' אצלה. החברה הכי טובה שלי היא פינצטה. אני עושה אינפרה לא כי אני שעירה.. אני אולי לבנה בטירוף ושיער כהה, אבל אני לא שעירה. אני עושה אינפרה כי ברגליים ובמפשעות צומח לי מתחת לעור.. אז נשמע סביר לעשות רק שם באינפרה, נכון? לא. אמא שלי מכירה אותי והיא פשוט אמרה לי לעשות כבר את כל הגוף. וזה עדיין לא מספיק לי, אני עדיין מרגישה שעירה. למרות שאני לא. תתנחמי בזה שיש יותר גרוע, ותנסי להבין מה שאני לא הצלחתי, ששיער זה טבעי.

sweet148

New member
למה אני צריכ הלללכת למים בשבוע!!!

אוף!!!! הלוואייי ותהיה לי כבר תרומה של כליה@! השתלת כליה! אמןןץ..ועוד משהו בקשר לדיאליזה הלוואי וכבר אוכל לשתות כמה שבא לי![אסור לי לאגור נוזלים בגוף כי הכליה לא מתפקדת ואני עושה דיאליזה] ולאכול דברים מלאים באשלגן.11!!![אסור גם אשלגן..] ולמה האינטררנט כל הזמן מתנתק?!ולמה אני לבד בבית מ10 בבוקר עד 5??? לבד!!! מצ'עמם!!!\ ולמה אני צריכה לעשות ש"ב באנגלית ואני לא יודעת כלום... ועוד מלא קיטורים1!!! של למה למה ולמהף...

sweet148

New member
תיקון: למה אני צריכה ללכת לדיאליזה 3 פעמים בש

בשבוע..

N o o s h y

New member
חזרתי ממשמרת עכשיו,

כואב לי הגבבבבבבבבב וגם הרגליים ואני מרגישה כמו זקנה עייפה ומרוטה שאפשר ממש לספור את השנים שעברו עליה. ואני צריכה ללמוד מתמטיקה וממש אבל ממש אין לי כוח לזה ואני ממילא שוב אכשל בבגרות הזו אז מה הטעם? הא הא??????? ואני גם צריכה להפסיק לאכול במקדונלדס, אחרת אני אהפוך בעצמי לפרה.

The Charmd One

New member
אבל את לא נו די../images/Emo79.gif

תנסי לא להרוג את עצמך, ואולי להגביל את עצמך לג'אגלינג מצומצם יותר..? נניח עכשיו תשימי את המתמטיקה בעדיפות הראשונה, ורק אח"כ המקדולנס/השבט וכ'ו. ותנסי לא להתיש את עצמך, וכן לעשות את ההקרבות הכואבות של פחות משמרות או לפספס כמה ימי פעילות וכאלה... ובאמת שאני בטוחה שאם תרתמי לזה בטח שאת מסוגלת להצליח דארלינג, את יודעת שכן. קצת wishful thinking.[[: ודי אני יודעת שיש סתם ימים כאלה נוראים שעושים חשק למות אבל פשוט תעשי אמבטיה כיפית ותשני קצת והכל ייראה טוב יותר.

N o o s h y

New member
די ענתי, את כזו מדהימה ../images/Emo23.gif.

תודה רבה. ולגבי גל"צ- כל הכבוד מותק, מגיע לך הכי!

../images/Emo203.gif איך איך איך איךךךך ../images/Emo10.gif

איך אפשר לקבל 65 בסוציולוגיה שמחצית קודמת הממוצע שלי היה 92....איך?!?!?! כוסעמק

למעלה