קיטורים..

Tin Doll

New member
..

אני כל היום לא עושה כלום אני מזניחה את הלימודים כמו לא יודעת מה אני כמעט ולא יוצאת מהבית אין לי כח לכלום אני פדלעה, אני יושבת בבית ורק אוכלת (ט) רציתי לנסות את עצמי, התגברתי על הפחד עכשיו שורף לי הגרון ואני מרגישה רע כל כך רע כואב לי לזוז

רק אל תנסי את זה.../images/Emo71.gif

אל תנסי את זה,אוקיי? זה לא דבר שצריך לנסות.זה דבר שצריך להימנע.אוקיי? פשוט אל תיכנסי לזה ...

השעירות הזאת בסוף תהרוג אותי =[

אני כל כך מכוערת אלוהיםםם אוקי לא מכוערת, כן קראו לי כוסית בעבר, לא הרבה, אבל זה קרה. דיי כמה שעירה אפשר להיות בימנו
מילא אם הן היו בלונדיניות אבל הן בולטות כמו אני לא יודעת מה. אפילו בת דודה שלי, פאקקקק בת דודה שלי אמרה לי שאם אני רוצה ללכת עם ביקיני השנה כדאי לי להוריד. אני שונאת את זה. כמה בנאדם יכול להיות שעיר
כמה
מודה יש יותר ממני. אבל אני מרגישה מגעילה ודוחה. רק מלהסתכל על הגוף שלי. אני רזה, ולא בגלל ה"שומן" שמבצבץ לו מפעם לפעם, אלא בגלל השערות שאני מנסה להסתיר בכל מחיר. זה כבר מגעיל אותי. לפני הקיץ אני הולכת להוריד מכל הגוף, ויהיי מה. אני לא מסוגלת לצאת כבר עם גופיות, אני מרגישה מכוערת. מ-כ-ו-ע-ר-ת. דייי אני לא מסוגלת יותר.. ירדן

נייזק

New member
יש לי חברה

שפעם בשלושה שבועות מורידה בכל הגוף בשעווה, כאילו שפם- ידיים- בטן- גב-רגליים, כל השטויות האלה. זה לא כזה נורא וזה גם צומח לה הרבה פחות מהר עכשיו והרבה יותר דליל. נו זהלא כזה נורא

../images/Emo203.gif נממ..יש גם כאלה ../images/Emo3.gif

לחברה שלי גם יש מלאמלא בגב...אבל היא לא עושה עם זה יותר מדי..

לא שלח את ההמשך..

תמיד כשחברות שלי מדברות על דברים כאלה וצוחקות אני פשוט לא צוחקת.. כי אני יודעת שאני די "כזאת" כאילו לעזאזל.. לא כזאת, אבל שגם לי לא חסר. ואני לא אוהבת לרדת על אנשים בגלל דברים כאלה, כי אז אני חושבת "פאק, את יורדת על עצמך"

moruush

New member
מצטערת../images/Emo140.gif

לא שאני כזאת חלקה. כן כן אני חוסכת ללייזר/אינפרה/וואטאבר

נייזק

New member
דווקא לא היא!

היי בכלל לא חשבתי עליה בכלל! חשבתי על ילדה מהכיתה שלי פה, היא לבנונית...

moruush

New member
ירדנוש, תגידי תודה

שאת לא לבנה כמו שלגיה {עולם הדימויים שלי רחב ביותר} ויש לך שיער חום. יעני בהירה עם שיער כהה.

למעלה