קיטורים

yaeli87

New member
הבטן!!!! ../images/Emo7.gif

יואו אני כ"כ לא מרגישה טוב...וזה הורס לי את כל היום.לעזעזל.!!!!!

GoOni

New member
ההפקה הזאת חייבת להגמר כברררר.

תעשו שיהיה יום חמישי, בבקשה. לא אכפת לי ללכת לבית ספר, ולא אכפת לי ללמוד למבחנים ולהכין עבודות ולהיות בלחץ, אבל מה שאני עושה בימים האחרונים זה אחד הדברים היותר קשים שעשיתי בכל החיים שלי, וגם אחד הלא כיפיים, ואני גם גרועה בזה נורא ואני לא יכולה להפסיק לחשוב על כמה שאני רוצה להיות מאחורי זה, וסתם לשבת בבית ולא להרגיש כל הזמן כאילו יש לי מליון דברים על הראש ואני אחראית להכל.

Liraz 6q

New member
אני מתגייסת

ואין לי מושג לאן, איך למה איפה וכמה. זה מפחיד שאני הולכת אל הלא נודע. העיקר שהוא איתי. זה הכי חשוב..שזה דיי אופטימי..

©big smile©

New member
תזכרי שבכל מקום, לא משנה מה תעשי

זה תלוי רק באנשים שיהיו איתך. התפקיד זה משהו שולי.. מתי את מתגייסת?

Liraz 6q

New member
יום רביעי הקרוב..

כן.. האמת שאני בנאדם שממש קל לו להתחבר לאנשים.. מקווה שאני לא אפול על מחזור של ערסיות מחרידות חחח

©big smile©

New member
בכל מקום יש אנשים טובים שאפשר למצא :)

בהצלחה רבה!

SuGaRBabe1

New member
אוף

זה כזה לא כיף לחזור לבסיס כשאני יודעת שיהיה שבוע חרא... חברה הכי טובה שלי משתחררת, סוגרים שבת עם הקצין שאני הכי שונאת בעולם, יהיה שבוע לחוץ וכנראה אני גם אחזור הביתה ביום חמישי במקום שלישי... אה כן... וכל זה קורה בערך שניה לפני השחרור - שאני הכי אמורה להתחפשן! עד מתי טחינה?!? עוד 74 ימים!

©big smile©

New member
וואי :\

אבא שלי עכשיו אמר לי שהוא ואמא שלי היו צריכים לטוס לאח שלי באמצע ינואר. ואמא שלי לא רוצה לטוס, כי המצב הנפשי שלי לא טוב. ואוף, אני שונאת שהיא לוקחת את הדברים כ"כ קשה. בסדר, היא צודקת, אבל באמת שאם היא כאן זה לא מה שיעזור למצב הנפשי שלי להשתפר. שישאירו את האוטו, כסף לפסיכולוגית, ואני בסדר. אולי זה טוב לי, אבל רק מבחינת העובדה שכמו שאני לא אסע אליו, אז גם הם לא. שיחכו שאני אהיה שנה בצבא ואני אוכל גם לנסוע. אבל מה היא מגזימה :\, לא בא לי אפילו להגיד לה שתסע. [להבטיח שאני אהיה בסדר אני לא יכולה]

the mush

New member
כל היום חשבתי עליו.

תיכננתי להתקשר אליו בערב, שנפגש. והוא התקשר. לבקש את הסווצ'ר שלו שאצלי כבר מיליון שנה. לא בוביק, הוא לא התקשר כי הוא רצה שתפגשו.

זה כלכך מבאס ../images/Emo42.gif

לקום מהמיטה בשעות כאלה. ועוד בשביל ללכת לעבודה... בעיקר כשכלכך קר מחוץ לפוך :(

EVE Lights

New member
אני שונאת שירות לקוחות!!!!!!1111

מוות לכל הלקוחות המעצבנים באשר הם אממממממממממןןן

EVE Lights

New member
זה לא מצחיק. ../images/Emo10.gif

היה לי יום נוראי בעבודה כוסעומו 3 סימיליאק ב- 90 2 פמפרס ב- 90 זו סיבה להיכנס להיסטריה?! פאקינג שיט אפשר לחשוב!

לא כיף :[

בסוף לא צריכים עובדים, לא במו ומו ולא בסופרפארם. מה שאומר שאני חייבת להתחיל לחפש עוד עבודות דחוף. ניסיתי לעבור גם בגלידריות בעיר ואף אחד לא צריך. מבאס לגמרה. ורבתי עם 2 חברות שלי. לא מתחרטת על זה כי זה על עניין עקרוני, אבל עדיין. שונאת שעושים לי סצנות וריגשי.

Mardy Bum

New member
א

אני לא מאמינה שכ"כ השקעתי בזה והכל פשוט הלך כי המצלמה שלי מחורבנת. ובאמת שהשקעתי בזה, והמורה שונאת אותי גם ככה, וצריך להגיש את זה מחר, ואוףףףףף, זה לא פייר שאני אקבל 0 רק בגלל שהדבילים לא מוכנים להשאיל מצלמות לחמשושים. ואוף, כבר יש לי שורשים ואמא אומרת שאני נראית כמו חורנית (אוי הפולניזם..):| מה אתן אומרות, לצבוע או שאני יכולה לחכות עם זה קצת?

למעלה